Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mona4']czy to nieta zaguba:razz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=85516[/URL][/quote] [B]Niestety nie :( ... poszukiwaniua nadal trwają... Pozdrawiamy ...
ps. Jakoś smutno tu bez Yorka :(
[/B]

Posted

bodzia uwazaj bo YORKI to zarazliwa rasa:eviltong: ja tez z przegubowcow ,przeszlam na Yoreczki,za ich spryt,zywot,i radosc jaka potrafia wprowadzic do kazdego domu:loveu::loveu:one maja w sobie cojs takiego,,czego niema zadna inna rasa:loveu:

Posted

wklejam kopie mojedo zwycieztwa pomoclam tak sie ciesze

yoreczek byl grzeczny w podrozy tulil sie do mnie. po powrocie odpoczelismy w domku, chlopaki Avi i Alf oraz maly zapoznali sie i dyla na spacer poszalec na trawnikach:smile:) pizniej przyszedl czas na Jedzonko Szef kuchni serwowal dzis serduszka z ryzem i marchewka oraz rayala:smile:Po obiadku siesta hiszpańska i znow spacerki zabawy nie bylo konca szaleństw czulam sie jak w filmie" 100 yorków i 1 spaniel":smile:) pozniej strzyzonko odnowa biologiczna i poszukiwanie wlasciceli uu bedzie bolal ten rachunek tel/ ale coz najwaznieszcze ze wtocildo wlascicieli, chociaz lezka sie w oku niejedna zakrecila zzylismy sie, w czasie dnia gdy szukalismy wlascicieli musialam tez isc do lekarza dzis i wiecie co maly Loczek plakal za mna a jak wrocilam wskoczyli mi na rece..boze jak dobrze jest pomoc
Loczek poznal wlasciceli, i swoja yorkowa panienke:smile: Panstwo P. - BO WIELAM ICH ADRES I DANE . wymienilismy sie danymi i tel. MIESZKAJANA tARGOWKU. Loczek nagminnie ucieka w pogon za suczkami. Wpomnialam ze warto by moze bylo go zachipowac i przypiac adresatke.- to wspolny pomosl Aniki i moj. Aniko dziekuje ze pozwolilas mi sie zapopiekowac Malym ze moglam sie sprawdzic w roli wolontariusza.
ZAWSZE WDZIECZNA I ZAWSZE Z WAMI nadzieja