Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avis dzis ruszyl na podboj swiata:)
Ale mial przygode:) i radoche tyle zapaszkow i ciekawych rzeczy w kolo:). dzis odebralismy tez Ubranko na zime:). Kochana moja kuleczka. och teraz to nawet nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Cudenko moje kochane

Posted

Che Aviemu zapewnic wszystko czego by pragnal. Dzis wygralismy na otwarciu sklepu nowoczosny transporter do przewozu. Jest swietny Avik ma przenosna rezydencje:) Wielofunkcyjny lekki, wyglada solidnie i w dodatku kupilismy kolka do nie go:) w sam raz na dluzsze wybprawy w Polske lub Wielki swiat:) ma otwierany dach cabrio Avika

Posted

Moi Drodzy Jutro to jest w sobote Ide do KLINIKI NA BADANIA DO SZPITALA NA Banacha. Boje sie badan juz mam troche dosc..zalamka caly tydzien beda mnie maglowali dzien w dzien sama:((( Rodzina daleko wiec zostaje sama:((Prosze jesli Ktos z Was moglby sie chociaz Pomodlic o moje Wyzdrowienie. Prosze Was

• 2 weeks later...
Posted

DZIŚ AVI KOŃCZY 16 TYGODNI

Impreza trwa zabawa pieszczonko i Sto lat...razem
Maluch juz siusia z podniesiona nozka:)
Jest Bardzo zywy i wesoly jak na prawdziwego yorusia prszystalo
kazda chwile spedzamy razem. Avik piszczy nawet za mna kiedy sie kapie a on skrobie do drzwi lazienki:)
My we 2 jak papuzki nie rozlaczki:) I TO DZIEKI IZOLDAS::))