nadzieja Posted October 13, 2006 Author Posted October 13, 2006 jutro may szczepienie. mam problem z fotkami na onecie w galerii zapomnialam swojego hasla i nie moge przegrac tu zdjec Quote
nadzieja Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Wloski tak mu juz urosly, a Ubranko kuz kupilismy jak tylko dojdzie paczka wysle zdjecie Avika wCzerwonym kombinezonie na zime:) Quote
Basia_Sz Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Łomatko, Avik jest po prostu przecudny! :loveu: Taki słodziak, nic, tylko całować!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
nadzieja Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Avi i ja swiczymy postawe udalo mi sie zrobic fotke po wyczesaniu Quote
nadzieja Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 obiecalam zdjecia prosze Avik zasnal gdy wyszlam do kuchni na stercie poscieli mialam scielic a on nie wytrzymal i sie polozyl:) uszka pieknie mu stoja Quote
nadzieja Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 siersc ma juz pieknia jak na moje oko:) Quote
diabelkowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 jeee :D doczekalam sie wreszcie :] sliczny jest Avik ;]] jestem nim zauroczona :) wymiziaj go ode mnie Quote
nadzieja Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 Avis dzis ruszyl na podboj swiata:) Ale mial przygode:) i radoche tyle zapaszkow i ciekawych rzeczy w kolo:). dzis odebralismy tez Ubranko na zime:). Kochana moja kuleczka. och teraz to nawet nie wyobrazam sobie zycia bez niego. Cudenko moje kochane Quote
rebellia Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Z chęcią zerknę na fotki w nowym ubranku :) Quote
nadzieja Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Che Aviemu zapewnic wszystko czego by pragnal. Dzis wygralismy na otwarciu sklepu nowoczosny transporter do przewozu. Jest swietny Avik ma przenosna rezydencje:) Wielofunkcyjny lekki, wyglada solidnie i w dodatku kupilismy kolka do nie go:) w sam raz na dluzsze wybprawy w Polske lub Wielki swiat:) ma otwierany dach cabrio Avika Quote
Niufomanka:) Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 hehe na jego miejscu tez była bym zadowolona:D Quote
nadzieja Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 W ten weeckend chyba wybieramy sie Avim do Mojej siostry:)Podrozowanie:) Quote
nadzieja Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Avi Uwielbia spacerki :) biega jak oszalaly:)kopie w lisciach:) Quote
nadzieja Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Moi Drodzy Jutro to jest w sobote Ide do KLINIKI NA BADANIA DO SZPITALA NA Banacha. Boje sie badan juz mam troche dosc..zalamka caly tydzien beda mnie maglowali dzien w dzien sama:((( Rodzina daleko wiec zostaje sama:((Prosze jesli Ktos z Was moglby sie chociaz Pomodlic o moje Wyzdrowienie. Prosze Was Quote
bajadera Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Nadzieja, nie wiem co powiedzieć. Ale Twój nick chyba mówi wszystko ! Quote
rebellia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Mocno trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze! Quote
nadzieja Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 wrócilam z Kliniki Avik tak sie stesknil. Widzielismy sie co 5 dni Teraz juz Razem Oto zdjecia:) Quote
nadzieja Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 to Zdjecie zrobione w czasie przepustki tydzien temu.szczesliwa Paka przed zimowym spacerkiem Quote
Rybc!a Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Bardzo się cieszę, że twoje marzenie zostało spełnione. Yorczek przecudny. Ucałuj go od nas wszystkich. Quote
nadzieja Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 DZIŚ AVI KOŃCZY 16 TYGODNI Impreza trwa zabawa pieszczonko i Sto lat...razem Maluch juz siusia z podniesiona nozka:) Jest Bardzo zywy i wesoly jak na prawdziwego yorusia prszystalo kazda chwile spedzamy razem. Avik piszczy nawet za mna kiedy sie kapie a on skrobie do drzwi lazienki:) My we 2 jak papuzki nie rozlaczki:) I TO DZIEKI IZOLDAS::)) Quote
Recommended Posts