Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nadzieja']ale jak umiescic te nagrani e tu zapomoca jakiego prgramu pomozcie prosze

Na pewno pomoże Beatka albo Madzia, tylko wstać muszą dzielne wagarowiczki :evil_lol: Madzia w galerii Torka i Masterka ma dużo świetnych filmików.

Posted

Witam :)

Wypraszam sobie wagarowiczkę :eviltong:
Nadziejo kochana, przede wszytskim dużo, dużo zdrówka :calus:

A jeśli chodzi o filmiki, to możesz wejść na www.wrzuta.pl, następnie w okienku po prawej stronie wciśnij 'przeglądaj', wybierz nagranie z komputera i nciśnij 'WRZUĆ'. Otworzy się okno 'Trwa ładowanie plików', a więc trzeba poczekać, aż filmik się załaduje, po czym otworzy się kolejne okno, gdzie należy zaznaczyć 'Materiał dla wszystkich' oraz 'Oświadczam, że zapoznałam się z Regulaminem...'. Teraz wystarczy kliknąć 'OK'. Po tej czynności pokaże się w nowo otwartym oknie gotowy do odtworzenia filmik, a żeby wstawić go na forum, trzeba skopiować link pt 'Link do pliku' ;)

Mam nadzieję, że moja instrukcja jest stosunkowo przejrzysta i łatwa do zrozumienia :)

Powodzenia :)

Posted

kochani jestescie. Tak mnie wspieracie dziekuje za wszytkie dobre Slowa:) Bardzociesze sie ze piszecie:) Musialam przerwac studia, zupelnie nei daje rady rejestrowac w swojej glowie wiedzy.zaraz jest mi slabo i wszystko sie miesza. wzrok sie pogorszyl wciaz musze chodzic w okularach . duzo spie w dzien.ale coz ...

Guest Agata_B
Posted

Ale bryka :p Ledwo go widać, lata jak szalony :diabloti: