nadzieja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 ale jak umiescic te nagrani e tu zapomoca jakiego prgramu pomozcie prosze Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='nadzieja']ale jak umiescic te nagrani e tu zapomoca jakiego prgramu pomozcie prosze Na pewno pomoże Beatka albo Madzia, tylko wstać muszą dzielne wagarowiczki :evil_lol: Madzia w galerii Torka i Masterka ma dużo świetnych filmików. Quote
Neva Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='nadzieja']skaczciedogory jak knagury:)) Jaki sliczny York Quote
madziasto4 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witam :) Wypraszam sobie wagarowiczkę :eviltong: Nadziejo kochana, przede wszytskim dużo, dużo zdrówka :calus: A jeśli chodzi o filmiki, to możesz wejść na www.wrzuta.pl, następnie w okienku po prawej stronie wciśnij 'przeglądaj', wybierz nagranie z komputera i nciśnij 'WRZUĆ'. Otworzy się okno 'Trwa ładowanie plików', a więc trzeba poczekać, aż filmik się załaduje, po czym otworzy się kolejne okno, gdzie należy zaznaczyć 'Materiał dla wszystkich' oraz 'Oświadczam, że zapoznałam się z Regulaminem...'. Teraz wystarczy kliknąć 'OK'. Po tej czynności pokaże się w nowo otwartym oknie gotowy do odtworzenia filmik, a żeby wstawić go na forum, trzeba skopiować link pt 'Link do pliku' ;) Mam nadzieję, że moja instrukcja jest stosunkowo przejrzysta i łatwa do zrozumienia :) Powodzenia :) Quote
ewelinka_m Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Avik jak zwykle cudny a to za Twoją sprawa :loveu: przesyłam dużo dużo uśmiechu, zdrówka życzę ściskamy mocno i pozdrawiamy niech już to wstrętne choróbsko Cię puści Quote
nadzieja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 kochani jestescie. Tak mnie wspieracie dziekuje za wszytkie dobre Slowa:) Bardzociesze sie ze piszecie:) Musialam przerwac studia, zupelnie nei daje rady rejestrowac w swojej glowie wiedzy.zaraz jest mi slabo i wszystko sie miesza. wzrok sie pogorszyl wciaz musze chodzic w okularach . duzo spie w dzien.ale coz ... Quote
nadzieja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 najgorsza jest ta myslzeniemogechociazche sie uczyc.wzielam urlop zdrowotny Quote
nadzieja Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 http://www.wrzuta.pl/film/lDq23Z9Iua/mov_0112 Quote
Aga76 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Widział filmik :sweetCyb:a na nim brykającego Avika i gołą puupcię Alfika :megagrin: Nadziejo, wysyłamy tonę buziaków i ciepłych uścisków Quote
Magda Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Super filmik! Avik:loveu: Ale go dawno nie widziałam:loveu: Śliczny jest! Quote
nadzieja Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 dxiekujemy my rowniez pozdrawiamy w desczowej aurze Quote
Guest Agata_B Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Ale bryka :p Ledwo go widać, lata jak szalony :diabloti: Quote
nadzieja Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 nowa porcja swiezych zdjec;-0uwazam ze wiekszosc nie wymaga opisu, mozewy je opiszecie na poczatekmoje ulubione:" skok ala Pan Malysz" Quote
nadzieja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 tak to zabawka Alfika ale Avi bawi sie i droczy z aLFEM O NIEGO Quote
Recommended Posts