Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='nadzieja']dziekuje za odwiedzenie naszego Temaciku. Jestem w trakcie egzaminow. o zdrowiu lepiej nie mowic.

Witaj Nadziejo :loveu: Pozdrowienia dla Aviego i Alfa :loveu:

i jak tam sesja przebiega?

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysle ze moglabym napisac juz cos o obyczajach yorkow. Avi oglada ze mna filmy , lubi sluchac syreny karetki lub policji-strazacjie nie lubi:),,pgotowie tez go drazni:) westerny uwielbia, glosz Pani K. Czubowny zasypia gdy ja slyszy, na filmach przyrodniczych ozywia sie. jest jak dziecko:) taki
5 latek

• 2 weeks later...
Posted

bardzo poruszyla mnie wypowedz Bialeyorki. postanowilam umiescic post tej osoby i dolaczyc swoja wypoiedz:
białeyorki vbmenu_register("postmenu_5617972", true);

Cytat:
Napisał nadzieja
ale sie zabezpiecza ze nie sprzedala by Pani p.chorego psa a niestety jesli ta Pani sprzedaje psy bez rodowodu to istnieje ryzyko powiklan i wad szczeniat. to szok kiedy skonczy sie ten koszmar z pseudohodowcami
------------------------------------------------------------------
Nigdy sie nie skończy to wy jesteście pseudohodowcy, mam nieraz okazje wam sie dobrze przyjrzec na wystawach to jak by można było to jeden drugiego by zamordowal:snipersm: :2gunfire: :-x :krach: :olympic: tak wyglądaja wasze wystawy żadnej szczerości ani serdecznej przyjażni bo my pseudohodowcy to chociaz od czasu do czasu spotykamy sie na kawie a wy byście sie zaraz wytruli.Zal mi was ,a i jeszce jedno mam duzo zdjęc pompeo i wiem jakie ma psy ,niejednemu z was by szczęka opadła z wrażenia oczywiscie pozytywnego.Nie krytykujcie więc ludzi bo to jest forum o psach a nie o ludziach.

------------------------------------------------------------------

Bialeyorki-autor tej wypowedzi chyba nie rozumie ze dzieki Kontrolowanej Hodowli psow nire powstaja nowe "eksperymentowe rasy" . Jestem dopero raczkujaca osoba w tej dziedzinie , jednak duzo czytam i to co wiem aby powstala nowa odmiana ludzie nie krzyzuja sobie ot tak ras i psow z roznych grup FCI. na jednej z aukcji przeczytalam ze ktos sprzedaje yorki "bez wad itp" matka szczeniat jest yoreczka a ojcem RATREREK!!!! co to ma byc?
Z wlasnego soswiadczenia wiem ,że sa osoby, które tylko licza na zysk- skupuj a mioty , handluja , krzyzyja prasy , a przez to wszytko cierpia niewinne zwierzeta i ich nowi wlasciciele. Spotkalo mnie wiele zlego ze strony Takiego Kogos. I wiem jedno ze Wszyscy zrzeszeni w ZK hodowcy sa mili i Maja serce.Tamten Ktos kto mnie naciagnal i skrzywdzil szczenie ktore od niego kupilam narazil mnie na WIELKA KRZYWDE. dLUGO NIE MOGLAM I NADAL MYS;E O TEJ TRAGEDII. Tamten czlowiek zupelnie nie przejal sie losem szczeniecia, nic go nie interesowalo poza "jak to okreslil bym wyslsl mu papiery choroby i zrobila sekcje zwlok bo musi wiedziec czy moze dalej rozpladzac swoja suczke" , wiec ktos koto zacytowal mnie ipowyzej sam sobie przeczy w swoich wypowedziach.dlatego przestrzegam znajomych od zakupow psow /"okazji"/ To własnie KyNOLODZY POMOGLI MI , WSPIERALI MNIE I NADAL WSPIERAJA w trodnych chwilach. Znalazla sie osoba ktora bezinteresownie pomogla mi uwierzyc w Dobro na nowo zaufac ludziom. To dzieki Wszytkim Dogomaniakom , ktorzy mnie znaja i ze mna rozmawiali Cuje sie na nowo Kims Waznym. Moj stan poprawil sie . I tutaj chialabym WAM pODZIEKOWWAC JESZCZE RAZ za to ze piszecie do mnie i za kazde slowo. Dzieki Wam Jestem...

Posted

Dzis caly dzien spedzilam z moimi Perelkami:) ALFIK ZOSTAL OSTRZYZONY :) wyglada jak owieczka , jest mu chlodnej i zrobil sie zywszy:) Avik gdy skonczylam alva metamorfoze:0 przez pol dnai szczekal na alfa biegal w kolko, jakby sie smial z Alfika "jak ty wygladasz?:)" z reszta oconcie sami.

Posted

nadzieja napisał(a):
bardzo poruszyla mnie wypowedz Bialeyorki. postanowilam umiescic post tej osoby i dolaczyc swoja wypoiedz:

Nadziejo tą użytkowniczka się nie przejmuj ona jest hm święcie przekonana nad swoją wyższością, lepszymi psami etc, my wiemy że osoby z ZK czy te bywające na wystawach nie są w stanie się zatruć, o czym świadczy nawet to forum, gdzie dogomaniacy umawiają się RAZEM na wystawy, jeżdzą na nie często JEDNYM samochodem, a toć przecież na ringu konkurencja, ale jak widać wszyscy żyją jeszcze
szkoda słów na jej wypowiedzi:shake:

NAdziejo ja też wczoraj swojego Spaikusia wytrymowałam
a Alfik pewnie śliczniutki jak u takiej profesjonalistki ostrzyżony :loveu:

cieszę się, że już lepiej się czujesz.. oby tak dalej :*