Aga76 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='nadzieja']dziekuje za odwiedzenie naszego Temaciku. Jestem w trakcie egzaminow. o zdrowiu lepiej nie mowic. Witaj Nadziejo :loveu: Pozdrowienia dla Aviego i Alfa :loveu: i jak tam sesja przebiega? Quote
*zaba* Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Witaj.Pieknie sie czyta i oglada taka galerie:) Avi sliczniasty jest,nawet w tych papilotach...Zycze zdrowka i wielu,wielu wspolnych i szczesliwych lat. A tu moj rudasek wredniasek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35523 Quote
Aga76 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 To jednak udało się przenieść wątek na yorki? Teraz tu będzie na stałe? Quote
nadzieja Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 TAK Bardzo dziekuje Ewelinie za pomoc i przeniesienie nas na Yorki teraz juz osiadziemy tu na stale:) Quote
nadzieja Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Mysle ze moglabym napisac juz cos o obyczajach yorkow. Avi oglada ze mna filmy , lubi sluchac syreny karetki lub policji-strazacjie nie lubi:),,pgotowie tez go drazni:) westerny uwielbia, glosz Pani K. Czubowny zasypia gdy ja slyszy, na filmach przyrodniczych ozywia sie. jest jak dziecko:) taki 5 latek Quote
nadzieja Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Avi spi po spacerku na moich kolanach :) teraz caly czas spedzmay na zabawach na dworku. Ai dzis zapisalismy sie na kurs Groomingu:) Quote
nadzieja Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Uwaga dostawa zdjec z dnia dzisejszego:)) Quote
Ramona Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Piesio sliczny tylko dlaczego jego pani sie chowa za nim przed nami? Quote
Aga76 Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Cześć Nadziejo :loveu: Jak egzaminy, jak zdrówko i gdzie ten kurs? Quote
ewelinka_m Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witam :) ślicznie wyglądacie :loveu: Avik już taki dorosły a jak tam na kursie? Quote
nadzieja Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 kurs zaczynam w czerwcu:) Avis jest taki kochany. WIecie ze gdy sie zle czuje On kladzie sie obok mnie Quote
nadzieja Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Psy i szczenięta /Muza/ .......................... Muza SA teraz che nauczyc sie porzadnie o Rasach psow i kotow. jakie ksiazki polecacie? Quote
nadzieja Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Avi po poludniu dzis zostal zwazony i wazy 2,80 Quote
Draczyn Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Sliczny ten twój piesek i bardzo sie cieszę, ze jest taki zywy i zdrowy, bo to najważniejsze:multi::multi: Quote
nadzieja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 bardzo poruszyla mnie wypowedz Bialeyorki. postanowilam umiescic post tej osoby i dolaczyc swoja wypoiedz: białeyorki vbmenu_register("postmenu_5617972", true); Zarejestrowany: Feb 2007 Postów: 163 Cytat: Napisał nadzieja ale sie zabezpiecza ze nie sprzedala by Pani p.chorego psa a niestety jesli ta Pani sprzedaje psy bez rodowodu to istnieje ryzyko powiklan i wad szczeniat. to szok kiedy skonczy sie ten koszmar z pseudohodowcami ------------------------------------------------------------------ Nigdy sie nie skończy to wy jesteście pseudohodowcy, mam nieraz okazje wam sie dobrze przyjrzec na wystawach to jak by można było to jeden drugiego by zamordowal:snipersm: :2gunfire: :-x :krach: :olympic: tak wyglądaja wasze wystawy żadnej szczerości ani serdecznej przyjażni bo my pseudohodowcy to chociaz od czasu do czasu spotykamy sie na kawie a wy byście sie zaraz wytruli.Zal mi was ,a i jeszce jedno mam duzo zdjęc pompeo i wiem jakie ma psy ,niejednemu z was by szczęka opadła z wrażenia oczywiscie pozytywnego.Nie krytykujcie więc ludzi bo to jest forum o psach a nie o ludziach. ------------------------------------------------------------------ Bialeyorki-autor tej wypowedzi chyba nie rozumie ze dzieki Kontrolowanej Hodowli psow nire powstaja nowe "eksperymentowe rasy" . Jestem dopero raczkujaca osoba w tej dziedzinie , jednak duzo czytam i to co wiem aby powstala nowa odmiana ludzie nie krzyzuja sobie ot tak ras i psow z roznych grup FCI. na jednej z aukcji przeczytalam ze ktos sprzedaje yorki "bez wad itp" matka szczeniat jest yoreczka a ojcem RATREREK!!!! co to ma byc? Z wlasnego soswiadczenia wiem ,że sa osoby, które tylko licza na zysk- skupuj a mioty , handluja , krzyzyja prasy , a przez to wszytko cierpia niewinne zwierzeta i ich nowi wlasciciele. Spotkalo mnie wiele zlego ze strony Takiego Kogos. I wiem jedno ze Wszyscy zrzeszeni w ZK hodowcy sa mili i Maja serce.Tamten Ktos kto mnie naciagnal i skrzywdzil szczenie ktore od niego kupilam narazil mnie na WIELKA KRZYWDE. dLUGO NIE MOGLAM I NADAL MYS;E O TEJ TRAGEDII. Tamten czlowiek zupelnie nie przejal sie losem szczeniecia, nic go nie interesowalo poza "jak to okreslil bym wyslsl mu papiery choroby i zrobila sekcje zwlok bo musi wiedziec czy moze dalej rozpladzac swoja suczke" , wiec ktos koto zacytowal mnie ipowyzej sam sobie przeczy w swoich wypowedziach.dlatego przestrzegam znajomych od zakupow psow /"okazji"/ To własnie KyNOLODZY POMOGLI MI , WSPIERALI MNIE I NADAL WSPIERAJA w trodnych chwilach. Znalazla sie osoba ktora bezinteresownie pomogla mi uwierzyc w Dobro na nowo zaufac ludziom. To dzieki Wszytkim Dogomaniakom , ktorzy mnie znaja i ze mna rozmawiali Cuje sie na nowo Kims Waznym. Moj stan poprawil sie . I tutaj chialabym WAM pODZIEKOWWAC JESZCZE RAZ za to ze piszecie do mnie i za kazde slowo. Dzieki Wam Jestem... __________________ Quote
nadzieja Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Dzis caly dzien spedzilam z moimi Perelkami:) ALFIK ZOSTAL OSTRZYZONY :) wyglada jak owieczka , jest mu chlodnej i zrobil sie zywszy:) Avik gdy skonczylam alva metamorfoze:0 przez pol dnai szczekal na alfa biegal w kolko, jakby sie smial z Alfika "jak ty wygladasz?:)" z reszta oconcie sami. Quote
ewelinka_m Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 nadzieja napisał(a):bardzo poruszyla mnie wypowedz Bialeyorki. postanowilam umiescic post tej osoby i dolaczyc swoja wypoiedz: Nadziejo tą użytkowniczka się nie przejmuj ona jest hm święcie przekonana nad swoją wyższością, lepszymi psami etc, my wiemy że osoby z ZK czy te bywające na wystawach nie są w stanie się zatruć, o czym świadczy nawet to forum, gdzie dogomaniacy umawiają się RAZEM na wystawy, jeżdzą na nie często JEDNYM samochodem, a toć przecież na ringu konkurencja, ale jak widać wszyscy żyją jeszcze szkoda słów na jej wypowiedzi:shake: NAdziejo ja też wczoraj swojego Spaikusia wytrymowałam a Alfik pewnie śliczniutki jak u takiej profesjonalistki ostrzyżony :loveu: cieszę się, że już lepiej się czujesz.. oby tak dalej :* Quote
Aga76 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Cześć Nadziejo, pozdrawiam słonecznie :buzi: nie wiem czy wstawiłaś zdjęcia Alfa, ja nic nie widzę :shake: Quote
nadzieja Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Uwaga ostrzegam alf jest obciety i wyglada jak owieczka:) ale jst mu chlodniej bez tego futerka Quote
nadzieja Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Avi w upalny dzien po spacerku zasnal w pozycji blizej nieokreslonej:) Quote
Recommended Posts