Aga76 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Słoneczne dzień dobry Nadziejo :loveu: Avik słodziak niesamowity Quote
ewelinka_m Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 ślicznie wyszedł już jak wystawowy yoreczek wygląda :cool3: Quote
nadzieja Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Avi ma juz dluuga siersc. jednak na lato chyba go zetne ne krocej zrby sie nie meczyl z szata Quote
nadzieja Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Oczka lsnią mu sie jak gwiazdeczki. nie wyobrazam sobie życia bez mojego kochanego Aviego Quote
Aga76 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Cześć Nadziejo :lol: Avik ma fajną kokardkę, a co ma w pyszczku? Quote
nadzieja Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Avi dzis wybiegal sie ze swoja rowniesniczka yorkowa sunia O WDZIECZNYM IMIENIU Gabi. Byla pogoz za ogonkami, wspolne zabawy i wyscigi "kto pierwszy dogoni jesienne liscie miotane przez wiatr. szkoda ze nie mialam przy sobie aparatu.na zdjeciach wyzej Avi dorwal sie do nakrywki z puszki po karmie. i bawil sie , rzucal niczym dyskiem , biegl po zdobycz i przynosil do mnie. Quote
nadzieja Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Avi wojowal z zakretka z puszki po karmie, caly avi oprocz standardowych zabawek, zawsze znajdzie sobie cos szczegolnego i probuje przystosowac"to cos do zabawy":) Kokardeczke kupilismy w miejscowym sklepie. zool. czesze Aviego chyba z 5 razy dziennie szczegolnie rano i po spacerkach, a on i tak wytarza sie na kocu , lub weresalce i wyglada jak zgredzik:)) Quote
Zuza96 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Hej :p Widzę PIĘKNE FOTECZKI AVICZKA, a co najważniejsze jEST ICH DUUUŻO :loveu::loveu::loveu: Quote
nadzieja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 zrobiło sie zimno. Avi smiga po dworku w czerwonym kuybraczku' jednak slota nie jest mu straszna. Avi dzis urzadził sobie skoki w dal przez kaluze:) Quote
Kasia_zg Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witam...zawitałam na Wasza galerie i jestem zauroczona Twoim psiaczkiem jest słodziutki...bede starała sie odwiedzac Was jak najczesciej...Pozdrawiam i życze miłego popołudnia Quote
nadzieja Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Bardzo sie ciesze , ze nasza stronak podoba sie innym:) zapraszam do odwiedzania i udzielania sie w dyskusjach ostatnio tyle sie dzieje ze nie czesto sie odzywam ale co dzien sprawdam poczte obiecuje ze nadrobie zaleglosci:) pozdrawiam i zapraszam:) Quote
nadzieja Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 uroczy lalus moj:) czeka az go wytre , po spacerku padal deszczyk i zmoklismy Quote
Recommended Posts