Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avi dzis wybiegal sie ze swoja rowniesniczka yorkowa sunia O WDZIECZNYM IMIENIU Gabi. Byla pogoz za ogonkami, wspolne zabawy i wyscigi "kto pierwszy dogoni jesienne liscie miotane przez wiatr. szkoda ze nie mialam przy sobie aparatu.na zdjeciach wyzej Avi dorwal sie do nakrywki z puszki po karmie. i bawil sie , rzucal niczym dyskiem , biegl po zdobycz i przynosil do mnie.

Posted

Avi wojowal z zakretka z puszki po karmie, caly avi oprocz standardowych zabawek, zawsze znajdzie sobie cos szczegolnego i probuje przystosowac"to cos do zabawy":) Kokardeczke kupilismy w miejscowym sklepie. zool. czesze Aviego chyba z 5 razy dziennie szczegolnie rano i po spacerkach, a on i tak wytarza sie na kocu , lub weresalce i wyglada jak zgredzik:))

Posted

Witam...zawitałam na Wasza galerie i jestem zauroczona Twoim psiaczkiem jest słodziutki...bede starała sie odwiedzac Was jak najczesciej...Pozdrawiam i życze miłego popołudnia

Posted

Bardzo sie ciesze , ze nasza stronak podoba sie innym:) zapraszam do odwiedzania i udzielania sie w dyskusjach ostatnio tyle sie dzieje ze nie czesto sie odzywam ale co dzien sprawdam poczte obiecuje ze nadrobie zaleglosci:) pozdrawiam i zapraszam:)