Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bags na pewno, ale powrotu nie polecam bo ciężko będzie z miejscami siedzącymi, wtedy musiałabyś przejechać i tak 2-3 przystanki miejskim, ale musiałabym sprawdzić na stronie ZTM :-) czym konkretnie i ile tych przystanków

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie działa mi strona www.ztm.waw.pl jak zacznie działać to sprawdzę, tam też są jakieś mapki :-)

Jakby nie było z komunikacji miejskiej będzie trzeba skorzystać :-) jeszcze można poszukać na internetowych mapach Warszawy jak wygląda dojazd do Promenady i jakie to są odlegości.

Posted

oo tak:) moze przy okazji spotkam jaiegos yorkowego przyjaciela:) pozostawie tez informacje o york day w zoologicznych w miescie moze ktos bedzie jeszcze chetny na towrzyszenie mi bo obawiam sie ze sie pogubimy

Posted

WIEC za pewne slyszalas moja historei od Szanownych Pan Wet.szkoda tylko ze nas nie odwiedzaja na tej stronce ale coz nie wszystko musi sie krecic wokol nas. ja osoatanio pomoglam odnalezc dom zagubionemu Pieskowi. z czego soe ciesze

Posted

ztm już działa bezproblemowo :)
nie wiem jak blisko promenady podjeżdża bags ale myślę ze podjazd pod rotundę i stamtąd 520 jest dobrym rozwiązaniem. 520 jedzie tam dośc szybko :)

Posted

nadzieja napisał(a):
WIEC za pewne slyszalas moja historei od Szanownych Pan Wet.szkoda tylko ze nas nie odwiedzaja na tej stronce ale coz nie wszystko musi sie krecic wokol nas. ja osoatanio pomoglam odnalezc dom zagubionemu Pieskowi. z czego soe ciesze

tak :lol:
Każdy dobry uczynek jest na wagę złota :loveu:

Posted

Wyjątek napisał(a):
ztm już działa bezproblemowo :)
nie wiem jak blisko promenady podjeżdża bags ale myślę ze podjazd pod rotundę i stamtąd 520 jest dobrym rozwiązaniem. 520 jedzie tam dośc szybko :)

Bagsy od strony MM jadą prosto do Wiatracznej, a później w stonę Waszyngtona (PKSy na Dworzec Stadion-niektóre) Można wysiąść zaraz za Marsa, ale gdy się nie zna Warszawy (chodzi mi bardziej o lekki stresik z tego powodu) to naprawdę mnie też się wydaje, że lepsza będzie jazda do centrum i później przyśpieszonym. Tym bardziej, że powrót polecałabym jedynie z centrum, na Płowieckiej nie zawsze jest łatwo wsiąść do autobusu :shake: i uprawiać biegi na drugi pas :oops:

Posted

AVI KONCZY 7 miesiecy:))
Prezenty dla malucha:))
bylismy u weterynarza zaszczepilismy sie p. wsciekliznie. Avi rozwija sei prawidlowo:) na przyszly tydzien umowilismy sie na rwanie zabkow ,o i le termin nie bedzie przelozony. OBawiam sie ze nie damy rady wrococ z Promenady to chyba ponad nasze sily

Posted

czekamy na relacje moi mili Przykro mi z enie bedzie tam nas ale sperdzimy te chwile na przytulanku i zabawach. trudno. Moze za rok cos zorganizuje bo boje sie sama jechac ze zemdleje.