Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga76: dzięki, z przyjemnością poczytałam :p Dzieki Wam sporo się dowiem o Yorkach i ich pielęgnacji.

Nadziejo: wiem, że kochasz i troszczysz się o Avika i wiem, że starasz się go prowadzić profesjonalnie :loveu: Co do tego nie mam wątpliwości. Ja po prostu jestem taka stara ,,babcia ogórkowa" co to jest bardzo zachowawcza i wierzy w stare sposoby i leki z domowej apteczki i daje psom w zimie i tran i miód (i sok malinowy a jakże :lol: )...oraz ich nie kąpie i dzięki temu od lat nie wie co to np przeziębiony pies :razz:

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nadzieja']Sprawiacie mi wielka radosc kazdym Waszym postem. dzis kupilam nowego"przyjaciela psa" czytalam o yorkach i york day. od niedzieli zabieram sie ostro do Pomocy bezdomnym i potrzebujacym pieskom z dogo. moze moja glowa sie przyda. Poza tym mam zamiar wyszyc obraz i wystawic go na licytacje by przekazac pienaidze na cel optrzebujacym zwierzetom z dogo.
Obrazek to suuuper pomysl

Posted

bea100 napisał(a):
;) Powiem Ci, że do takiego samego wniosku i ja właśnie doszłam :lol:

:wink: dziwię się każego dnia, gdy patrzę na biegającego po domu "dorosłego smroda" 2.40 żywej wagi... ale szczeka, lubi kości, więc chyba jednak pies (w tym wypadku suczka) :loveu:

Posted

[quote name='sirion']Nadzieja, zmniejsz te kwiatki do 500 x 500 pikseli, bo ci mod na link przerobi.

dopiero mi się otworzyły :crazyeye: piękny bukiet :loveu: ale wieeelki...