nadzieja Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Avi uwielbia kamere i obiektyw aparatu.. maly showmen Quote
Aga76 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 nadzieja napisał(a):Avi uwielbia kamere i obiektyw aparatu.. maly showmen W takim razie masz szansę na robinie świetnych zdjęć i to w duuużej ilości :jumpie: Quote
nadzieja Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 mamay duuzo zdjec z dziecinstwa Aviego. ale teraz przyzedl czas na nowinki Avi uwielbia surowa marchewke, jabuszka, pestki z dyni, daktyle:) nie smakuje mu babany i miodek:) oczywiscie wszystkiego co jem musi i on sprobowac. ale nie przeszadzamy z karmieniem Avi ma smakolyki swoje, jako nagrudki lubi zolty ser:) a tak poza tym karma podstawowa i czasami ryz z kurczakiem czy gulaszowe miesa Quote
Aga76 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Przy takim wyborze smakołyków, jak w dobrym sklepie spożywczym - Avik nie może narzekać :wink: Quote
nadzieja Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Avi przede wsztkim je karme i miesko gotowane :) uwielbia kurczaka z marchewka. Wszedzie ze mna chodzi maly szkrabek a jak nozki siezmecza to na rece oczywiscie lub do torby Avikowej wskakuje Quote
Aga76 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 To ja poproszę zdjęcia zmęczonego Avika w torbie :shiny: :klacz: Quote
nadzieja Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Avi pozuje do zdjec przewaznoie w czasie swojej swiadomosci:) w czasie dyspozycyjnosci. Quote
madziasto4 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Witaj Nadziejo :) Wspaniała wiadomość o wynikach badań :multi: Nawet nie wiesz jak się ucieszyłam, gdy przeczytałam, że guz zniknął :) Odwiedzam Was dość często, tylko nic nie pisałam do tej pory ;) I czekam na internetowe wydanie programu z Wami, bo niestety ten w TV przegapiłam...:roll: Jak się dziś miewacie z Avikiem? :) A jaki Avik jest ogólnie? Grzeczny czy rozrabiaka? :) Bo mój Master to aniołek, a mały Toro to urwis :lol: Właśnie się wierci u mnie na kolanach ;) Pozdrawiamy serdecznie i również czekamy na zdjecia Avika w torbie :) Quote
nadzieja Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Avi jest malym urwiskiem iskiereczka moja:) ale jest posluszny. Piszczoch nie z tej ziemi:) Avi wlasnie wola mnie ze czas juz spac, wiec jutro bedziemy i zdjecia wkleje :)pozdrawiamy Quote
madziasto4 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Pozdrawiamy i życzymy spokojnej nocy ;) Quote
nadzieja Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 wybaczcie nie miala blowy do zdjec. Avi ma przetrwale kly wiec musimy umowic sie na usowanie u weta:(( denerwuje sie tym wszystkim. wiem ze moze to bez sensu ze tak sie przejmuje ale JA GO KOCHAM PONAD WSZYSTKO. Quote
Aga76 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 W takim razie mocno trzymamy kciuki za Avika i jego kły :bigok: Quote
bajadera Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 No cóż, o ile wiem to częsta przypadłośc małych ras, a yorków w szczególności. Nie przejmuj się. Wszystko będzie dobrze. Kłopoty byłyby dopiero gdybyś tego nie zrobiła, a chcesz mieć przecież pieska wystawowo pieknego. To i zębaty uśmiech musi być w porządku. Quote
Zuza96 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Cześć Trzymam kciuki, i na pewno wszystko będzie dobrze !! Quote
Aga76 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Dziś Avik będzie miał spacer po śniegu czy w słońcu? Quote
bajadera Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Nadzieja, przeczytaj ten wątek. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=2232 Quote
nadzieja Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 wybaczcie wiecej pisac bedziemy w niedziele teraz pisze prace. Avi byl dzis ze mna na targowisku kupowlaismy marchewke jabuszka itp warzywka Quote
bea100 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Jestem, czytam i oglądam zdjęcia Avika:loveu: . Mam pytanie Nadziejo: jak często kąpiesz Avika? Czy aby nie za często... Quote
Aga76 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 nadzieja napisał(a):wybaczcie wiecej pisac bedziemy w niedziele teraz pisze prace. Avi byl dzis ze mna na targowisku kupowlaismy marchewke jabuszka itp warzywka Nadziejo, w takim razie miłego pisania i do niedzieli. :bye: Quote
nadzieja Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Avi bierze kapiel raz na tydzien ,lub raz na 2 tygodnie. Quote
Recommended Posts