Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nadzieja napisał(a):
Avi uwielbia kamere i obiektyw aparatu.. maly showmen

W takim razie masz szansę na robinie świetnych zdjęć i to w duuużej ilości :jumpie:

Posted

mamay duuzo zdjec z dziecinstwa Aviego.
ale teraz przyzedl czas na nowinki
Avi uwielbia surowa marchewke, jabuszka, pestki z dyni, daktyle:)

nie smakuje mu babany i miodek:) oczywiscie wszystkiego co jem musi i on sprobowac. ale nie przeszadzamy z karmieniem Avi ma smakolyki swoje, jako nagrudki lubi zolty ser:) a tak poza tym karma podstawowa i czasami ryz z kurczakiem czy gulaszowe miesa

Posted

Avi przede wsztkim je karme i miesko gotowane :) uwielbia kurczaka z marchewka. Wszedzie ze mna chodzi maly szkrabek a jak nozki siezmecza to na rece oczywiscie lub do torby Avikowej wskakuje

Posted

Witaj Nadziejo :)
Wspaniała wiadomość o wynikach badań :multi: Nawet nie wiesz jak się ucieszyłam, gdy przeczytałam, że guz zniknął :)
Odwiedzam Was dość często, tylko nic nie pisałam do tej pory ;) I czekam na internetowe wydanie programu z Wami, bo niestety ten w TV przegapiłam...:roll:

Jak się dziś miewacie z Avikiem? :) A jaki Avik jest ogólnie? Grzeczny czy rozrabiaka? :) Bo mój Master to aniołek, a mały Toro to urwis :lol: Właśnie się wierci u mnie na kolanach ;)

Pozdrawiamy serdecznie i również czekamy na zdjecia Avika w torbie :)

Posted

Avi jest malym urwiskiem iskiereczka moja:) ale jest posluszny. Piszczoch nie z tej ziemi:) Avi wlasnie wola mnie ze czas juz spac, wiec jutro bedziemy i zdjecia wkleje :)pozdrawiamy

Posted

wybaczcie nie miala blowy do zdjec. Avi ma przetrwale kly wiec musimy umowic sie na usowanie u weta:(( denerwuje sie tym wszystkim. wiem ze moze to bez sensu ze tak sie przejmuje ale JA GO KOCHAM PONAD WSZYSTKO.

Posted

No cóż, o ile wiem to częsta przypadłośc małych ras, a yorków w szczególności. Nie przejmuj się. Wszystko będzie dobrze. Kłopoty byłyby dopiero gdybyś tego nie zrobiła, a chcesz mieć przecież pieska wystawowo pieknego. To i zębaty uśmiech musi być w porządku.

Posted

nadzieja napisał(a):
wybaczcie wiecej pisac bedziemy w niedziele teraz pisze prace. Avi byl dzis ze mna na targowisku kupowlaismy marchewke jabuszka itp warzywka

Nadziejo, w takim razie miłego pisania i do niedzieli.

:bye: