nadzieja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 te ubranko sama wydziergalam na drutach a czapeczka na coz.. zakupiona:) Quote
Zuza96 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Jaki on jest cudniasty...:loveu::loveu::loveu::loveu: śliczne też jest ten sweterek,:loveu: który wydziergałaś sama na drutach, zdolniacha :cool3: :loveu: buziaczki dla Was koffani :buzi: Quote
nadzieja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Aviemu podoba sie. ma juz duzo rzeczy jednak nie che robic z niego laleczki oczywiscuie lubi jak idziemy na spacer zam staje zeby go ubrac:) bo wie ze za oknemi zima. ale jak tylko przyjdzie wiosna to poszaleje we wlasnym fraku:))) Quote
nadzieja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 pa dziekujemy za odwiedziny zapraszamy czesciej Quote
Hanna R. Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [LEFT]Dobry wieczór Nadziejo. Przeczytałam wszystko co napisałaś Ty i Twoi goście . I cieszę się, że Ty się cieszysz. I że USG jest dobre. Naprawdę się cieszę ! [/LEFT] Quote
Anusia & Alutka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Ale kawaler :cool3: Nadziejo udala Ci sie ta psinka :D Pozdrawiamy :loveu: Quote
Alicja Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 :multi::multi::multi:super ,że Twoje zdrówko podąża w dobrym kierunku :multi:Teraz już będzie dobrze;):loveu: Quote
Aga76 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nadziejo, nie wiem jak udało się Tobie zrobić to zdjęcie, ale jak na nie patrzę to mi w głowie wiruje :-? Quote
nadzieja Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Aparat Ustawialam Przed Nami I Wcisnelam Samowyzwalacz Quote
Zuza96 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Witam ponownie, i nie ostatni raz :loveu: Jak tam dzisiaj Avik i Ty Nadziejo ?? :lol: Quote
nadzieja Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 zarowno ja jak i Avi czyjemy sie dzis dolobrze , nie licząclekkiego bolu glowy w mojej czaszcze.,. ale pominmy ta kwestie... Myskle juz o york Day i niewiem czy ktos z Was sie na niego wybiera?Dzis wieczorem Avi bedzie jak co sobote kapany.A VI PODKRADA aLFOWI KARME i BAWI SIE NA JAK KOT. CZA KILKA CHWIL IDZIEMY NA SPACER:) Quote
Zuza96 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 To super, że dobrze się czujecie, życzę, żeby ból głowy minął !! :lol: Gdybym miała yorka już to pewnie pojechałabym na york day, napewno nie w tym roku... Udanego spacerku !! :lol: Quote
ewelinka_m Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 a ten york day to w warszawie? oh to nie będzie mnie ale licze na dużo fotek i opowieśći od was :) Quote
nadzieja Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 tak w Warszawie 17. lutego. 0 16 w centrum Promenada:) wlasnie pomyslalam ze moze zebralabym ekipe:) Quote
nadzieja Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 ALE TU CICHUTKO aVI JUZ ZASNAL. a ja siedze Quote
nadzieja Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Dziendober witam. Una spiekne sloneczko:)P Rano wykapałam psiaki sa piekne i pachnace. Avi wygrzewa sie na sloneczku lezy na poduszcze polozonej na parapet. a za chileczke idziemy na spacerek:) Quote
Recommended Posts