Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaki on jest cudniasty...:loveu::loveu::loveu::loveu: śliczne też jest ten sweterek,:loveu: który wydziergałaś sama na drutach, zdolniacha :cool3: :loveu:
buziaczki dla Was koffani :buzi:

Posted

Aviemu podoba sie. ma juz duzo rzeczy jednak nie che robic z niego laleczki oczywiscuie lubi jak idziemy na spacer zam staje zeby go ubrac:) bo wie ze za oknemi zima. ale jak tylko przyjdzie wiosna to poszaleje we wlasnym fraku:)))

Posted

[LEFT]Dobry wieczór Nadziejo.
Przeczytałam wszystko co napisałaś Ty i Twoi goście .
I cieszę się, że Ty się cieszysz.
I że USG jest dobre.
Naprawdę się cieszę ! [/LEFT]

Posted

zarowno ja jak i Avi czyjemy sie dzis dolobrze , nie licząclekkiego bolu glowy w mojej czaszcze.,. ale pominmy ta kwestie... Myskle juz o york Day i niewiem czy ktos z Was sie na niego wybiera?Dzis wieczorem Avi bedzie jak co sobote kapany.A VI PODKRADA aLFOWI KARME i BAWI SIE NA JAK KOT. CZA KILKA CHWIL IDZIEMY NA SPACER:)

Posted

To super, że dobrze się czujecie, życzę, żeby ból głowy minął !! :lol: Gdybym miała yorka już to pewnie pojechałabym na york day, napewno nie w tym roku... Udanego spacerku !! :lol:

Posted

Dziendober witam. Una spiekne sloneczko:)P Rano wykapałam psiaki sa piekne i pachnace. Avi wygrzewa sie na sloneczku lezy na poduszcze polozonej na parapet. a za chileczke idziemy na spacerek:)