Magda Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Avi slodziak:loveu: Jak swietnie sie bawi welna. Ale u was zima!!!:crazyeye: Quote
nadzieja Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 snueg juyz dzis powoli topnieje. Avi biega po blotku i resztkach zimowego puchu:) dzis zajada sie gotowana marchewka i kurczakiem, avi uwielbia jessc jabuszka oczywiscie ze mna i surowa marchewke po troszeczku. Quote
Aga76 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A ja tu widzę kolejne podobieństwo :-) czyli psią miłość do jabłuszek i marchewki. Quote
nadzieja Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Rozpoczyna sie konkurs na "zdjecie stycznia" jednak trudno mi jest wybrac fotki mam 4 a mozna tylko 3 zostawiac pomozcie to link do strony http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2784887&posted=1#post2784887 Quote
ewelinka_m Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='nadzieja']to jest sweterek wydziergany przezemnie na drutach:) Avi ma juz swoja szafe:) zaczelam szyc sweterek wygląda jak kupowany kolejny masz talent niedługo zaczniesz szyć na masową produkcje :lol: [quote name='nadzieja'] kto odnajdzie aviego:) gdzie glowa to mi kłopot przysporzyłaś :eviltong: gdzie ta główcia księcia? ale chyba ją widze ;) Quote
nadzieja Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 kochani jak tylko skoncze ubranko zrobie zdjecia i wkleje na stronke:) Quote
nadzieja Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 BU JAKOS TU CICHO I SMUTNO. dzis zmarla NAJWIEKSZA I PIERWSZA ZARAZEM Milosniczka i wielka Hodowczyni P. Anna Fangor. sMUTEK ODESZŁA:((( Quote
a_ga.isk Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Bo niektorzy wola ogladac niz pisac ... Przykro mi z powodu p. Ani :( Quote
Aga76 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Dzień dobry Nadziejo :loveu: Wczoraj też miałaś problemy komputerowe :-? Byłaś chwilę na offie, ale już się nie odezwałaś... Quote
bea100 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Własnie obejrzałam dzisiejsze ,,Na celowniku"- widziałam Nadziejo i Ciebie i Aviczka, wszystko wypadło wspaniale :multi: . Arka bardzo ładnie mówiła i mądrze. Mam nadzieję, że ten program przyczyni się do tego, że zanim nieświadomi dobrzy ludzie kupią za cięzką kasę psa od pseudohodowcy- to dwa razy się zastanowią. Nazwa nieuczciwej hodowli też była wymieniona. I bardzo dobrze. Na pohybel nieuczciwym łobuzom :mad: Dobra robota dziewczyny :loveu: Quote
nadzieja Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Jestem taka podekscytowana.To byl moj debiut, jednak smutne jest ze akurat w takiej sprawie. Moje zycie jest niesamowite. Caszami sama nie wierze ze tak sie to wszystko toczy. DZIEKUJE Pani Anielo , Pani Izoldas I WAM KOCHANI DOGOMANIACY . DZIEKUJE ZE DO NAS PISZECIE, WSPIERACIE NAS ZE JESTESCIE ZE MNA.PRZESYLAM USCISKI I GORACE POZDROWENIA. Chialabym powedziec wam jeszcze wazna rzcz. Dzis bylam na badaniu Usg Tarczycy i nieuwierzycie ale GUZ Z PRZYTARCZYC ZNIKŁ. Jestem pewna ze to zasluga Aviego i oczywiscie Modlitwy Najwekszy skarb: Rodzina , Avi i Przyjaciele. jestem wzruszona i bardzo wdzieczna Wam przedewszystkim. Quote
ewelinka_m Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 bea100 napisał(a):Własnie obejrzałam dzisiejsze ,,Na celowniku"- widziałam Nadziejo i Ciebie i Aviczka, wszystko wypadło wspaniale :multi: . Arka bardzo ładnie mówiła i mądrze. Mam nadzieję, że ten program przyczyni się do tego, że zanim nieświadomi dobrzy ludzie kupią za cięzką kasę psa od pseudohodowcy- to dwa razy się zastanowią. Nazwa nieuczciwej hodowli też była wymieniona. I bardzo dobrze. Na pohybel nieuczciwym łobuzom :mad: Dobra robota dziewczyny :loveu: ohh szkoda że nie wiedziałam tak chciałam obejrzeć:shake: ale poszukam może gdzieś na necie się znajdzie nadzieja napisał(a): Chialabym powedziec wam jeszcze wazna rzcz. Dzis bylam na badaniu Usg Tarczycy i nieuwierzycie ale GUZ Z PRZYTARCZYC ZNIKŁ. ale się ciesze :multi:nadziejo widzisz już jest lepiej :) tak wierzyłam że będzie dobrze najlepsza wiadomość w tym dniu :multi: gratuluje świetnych wyników badań :loveu: kochana przesyłam moc gorących uścisków:* p.s jak by ktoś znalazł gdzieś dzisiejsze wydanie na celowniku byłabym wdzięczna Quote
nadzieja Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 kochani dziekuje dziekuje dziekuje:) a i jest konkurs syczniowy i startujemy w zdjęć do konkursu styczniowego. Od dziś do przyszłego czwartku możecie wybierać najlepsze. Głosujemy poprzez przesłanie wiadomość PW do Anutki z tytułami max. 3 zdjęć, które najbardziej Wam się podobają. Zapraszam do wspólnej zabawy zaglosuje Quote
ewelinka_m Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 pewnie jutro ukaże się tu wasz odcinek http://www.itvp.pl/nacelowniku/i.tvp/ ale się ciesze że was znam wreszcie poznałam kogoś sławnego ale o wielkim sercu i jeszce większej duszy :sweetCyb: taka jestem szczęśliwa że ty jesteś szczęśliwa:Cool!:może doczekamy się poezji z tej okazji? :calus: świetnie świetnie trzymam kciuki jeszcze mocniej żeby wszystko bylo dobrze i na wystawach się wam powiodło serdecznie zapraszam przy okazji na miedzynarodową wystawe do kielc w listopadzie :eviltong: tak bardzo bym was chciała poznać i osobiście pogratulować :) ohh moi piękni poprostu kocham was z całego serducha :) buźki:* Quote
nadzieja Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 M EWELINKO dziekuje pozdrawamy i byc moze do zobaczenia Quote
nadzieja Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 czuje sie zawstydzona. nie czuje sie TAKA wIELKA. CZUJE RACZEJ I WIEM O TYM ZE wSZYSCY, KTORZY MNIE WSPIERAJA I POMAGAJA to wy jestescie wielcy Wielcy przez duze W:) dXZIKUJE ZA WASZE CIEPLE SLOWA I POMOC. jESTESCIE LUDZMI Z WIELIM SERCEM i wilka dusza. Quote
bajadera Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 O bardzo żałuję, że nie widziałam. Bo jeśli tam mój wróg czyli ta pseudohodowla była omawiana, to jestem bardzo zadowolona ! Pozdrowienia dla psiaczka. I mnóstwo nadziei Nadziejo:loveu: Quote
Zuza96 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nadziejo, przeczytałam cały ten topic...aż się popłakałam Bardzo się cieszę, że czujesz się lepiej, a wyniki badań sa coraz lepsze...:loveu::loveu: A no i oczywiście oglądałam dzsiaj program "Na celowniku" super wyszłaś. :cool3: Ja nie mam psiaka, ale mam zamiar kupić sobie rodowodowego Yorczka, wolę nie ryzykowć, żeby potem nie mieć takich przerzyć jak Ty. ;) Pozdrawiam Zuzka aha, mizianko dla Avika Quote
a_ga.isk Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ja niestety programu nie widzialam ale mam zamiar zobaczyc w internecie ;) Wynik tego badania to super wiadomosc ! :) I zaglosowalam na Avika w konkursie ;) Pozdrawiam Quote
nadzieja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Dziekuje w imieniu Avika i swoim za glosy i za cieple slowa. Mam nadzieje ze wyemitowany program i moje poprzednie doswiadczenia uchronia wszystkich , ktorzy cha kupic yorka z niewadomego zrodla. lepiej uzbierac pieniadze i kupic psa z rodowdem ktory bedzie zdrowy a nie kupic ukochngo pieska i pozniej patrzyc jak odchodzi:(((( Quote
Aga76 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 nadzieja napisał(a):Jestem taka podekscytowana.To byl moj debiut, jednak smutne jest ze akurat w takiej sprawie. Moje zycie jest niesamowite. Caszami sama nie wierze ze tak sie to wszystko toczy. DZIEKUJE Pani Anielo , Pani Izoldas I WAM KOCHANI DOGOMANIACY . DZIEKUJE ZE DO NAS PISZECIE, WSPIERACIE NAS ZE JESTESCIE ZE MNA.PRZESYLAM USCISKI I GORACE POZDROWENIA. Chialabym powedziec wam jeszcze wazna rzcz. Dzis bylam na badaniu Usg Tarczycy i nieuwierzycie ale GUZ Z PRZYTARCZYC ZNIKŁ. Jestem pewna ze to zasluga Aviego i oczywiscie Modlitwy Najwekszy skarb: Rodzina , Avi i Przyjaciele. jestem wzruszona i bardzo wdzieczna Wam przedewszystkim. Wspaniała wiadomość :loveu: :loveu: :loveu: Nadziejo bardzo się cieszę, że guz sobie poszedł :klacz: Quote
bea100 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Nadziejo, cieszę się razem z Tobą z wyników badania :multi: Uważam, że rozmnażalnie (oraz kolekcjonernie) to tragiczna sprawa i nie ma u mnie pomiłuj w tym temacie, za wiele cierpienia już widziałam, tylko, że ostrzeganie nie pomaga (chociaż- nigdy tego dosyć :shake: i tu jest wielka robota dla mediów do zrobienia). Z drugiej strony ludzie są niereformowalni. Niedawno byłam świadkiem, jak tata (przy mnie i po naszej długiej rozmowie o zagrożeniach m in o dysplazji u ras wielkich) tłumaczył telefonicznie swojej córce, że kupno za 300 zeta dogopodobnego psa (dla niej niestety,,doga" za ,,okazyjną cenę" :roll: ) z pseudohodowli to wielkie ryzyko, nic to nie dało bo nie dała się przekonać, no i parę dni temu dowiedziałam się, że ta suka-szczenię już ma kłopoty z bieganiem a co dalej? wiemy, wiemy-morze cierpienia i psa i człowieka...dlatego takie programy to wspaniała przestroga dla innych i dobra robota (BRAWO Nadziejo !!!). Sirion: szkoda, że nie widziałaś bo najśmieszniejsze było to, że redaktorka dzwoniła do ZK i pani w sekretariacie telefonicznie powiedziała najpierw, że hodowla jest a potem, że jej nie ma...to było dość żałosne :diabloti: Quote
Zuza96 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Witaj Nadziejo :lol: Mogłabyś napisać coś o Aviku ?? :loveu: Quote
nadzieja Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 czas na opowiesci z dnai dzisiejszego:) AVI dzis sie bardzo niecierpliwil do mojego pwrotu z miasta. Po powrocie nie mogl sie nacieszyc . Kochane moje psiatko. Acha i zapomnialam powedziec ze jestesmy z Avim rozpoznawani na ulicy.2 ososby zaczeuily mnie dzis na spacerku z Avim.to takie dziwne uczucie... Mam jednak nadzieje ze Program ten bedzie OSTRZEZENIEM dla Zapalonych yorkomaniakow ktorzy cha miec pieska Juz... Quote
Recommended Posts