Aga76 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 nadzieja napisał(a):o tak zgadzam sie pozatym zastanawiam sie znow nad "przeprowadzka jesli bylo by to mozliwe na "Yorki" ale nie wiem czy bylo by to mozliwe lub z powrotem na psy w potrzebie nieraz sama nie moge sie odnalezc:) Myślę, że musisz dać sobie trochę czasu, tu na foto blogach jest bardzo dobre miejsce na Twój wątek, ale do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić. Zobaczysz będzie dobrze i będziesz zadowolona. Wklejaj zdjęcia Avika, i czasem Alfa (też przecież może się nam kolega pokazać) :loveu: Quote
ewelinka_m Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 podoba mi się w tej czapeczce taki przystojniak się zrobił :cool3: heh przyzwyczaisz sie do foto bloga :) jak już będziecie w konkursie na zdjęcie miesiąca powiadom mnie chętnie popatrze na niego Quote
nadzieja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2784887&posted=1#post2784887 tu sa zdjecia zgloszone do konkursu pomozcie ktore wybrac? moga zostac tylko 3. a ja jeszcze zastanawiam sie nad zdj. w czapce Quote
ewelinka_m Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 mi się podoba to z ręczniczkiem :lol: i zniewalające spojrzenie yorka też świetne ale czy nie lepiej zaczekać na lutowy konkurs? bo styczeń się już kończy Quote
nadzieja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Nadeszla"wielkopomna chila:)" Uwaga zarzuce Was zdjeciami.... dzień zaczelismy od spacerku o.. co tu duzo mowic 6.00 rano:) z wielkim entuzjazmem wybieglismy na dwor. po poprzednim ubraniu sie oczywiscie , bo ranki sa nadal zimne. a wiec oto moje kochane malenstwa zdjecie pt."ciemno wszedzie zimno wszedzie:)" wacznie sladow i tropienie zwierzyny:) brnie po sniegu maly york:) a lf pobiegl za rog domu Quote
nadzieja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 tyl yorka:) oj szykuje sie kupka:)? kolejny spacer Quote
Behemot Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='nadzieja'] oj szykuje sie kupka:)? kolejny spacer Oj tam zaraz kupka... Zmęczył się dzieciak, to i przysiadł sobie na śniegu ;) P.S. śliczny ten polarek (?) z golfem :loveu: Quote
nadzieja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 to jest sweterek wydziergany przezemnie na drutach:) Avi ma juz swoja szafe:) zaczelam szyc Quote
Behemot Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 nadzieja napisał(a):to jest sweterek wydziergany przezemnie na drutach:) Avi ma juz swoja szafe:) zaczelam szyc Naprawdę? :-o Masz złote rączki! :thumbs: Quote
Aga76 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Napięcie rośnie... i brawo, kupka :klacz: :klacz: :klacz: Quote
nadzieja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Avi uwielbia siedzec na parapecie na swojej poduszeczce Quote
Aga76 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Słodka ta czapeczka, a co Avik o niej sądzi? Quote
nadzieja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Alf w kadrze:) ALFA SAMODZIELNIE STRZYGE MA MASZYNKE DLA ZWIERZAT .oj przepraszam duze literki mi sie wlaczyly :) Quote
Aga76 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 To ja jestem osobistą fanką Alfa, jest booooski :-) Quote
nadzieja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Zaskocze Was nie bede robic z niego lalki ale Avi jest cierpliwy jesli chodzi o spineczki nie sciaga ich w dzien a ma ich kilka(yak na wszelkii wypadek gdyby chial ktoras zjesc(:)) Avi wie ze jesli idziemy na spacer i jest zimno najpierw ja sie ubieram , a nsatepnie on biegnie do wieszaczka ze smycza i ubrankiem i czeka az mu je zaloze tak samo czapka:) maly modnis:) Quote
Aga76 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Moja niuńka toleruje wdzianko na zimne dni, a gumka na włosach czasem utrzyma się nawet 5 dni :-) Quote
nadzieja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 f i avi zaczepia alfa zabawka aavi dzis bawil sie motkiem welny kto odnajdzie aviego:) gdzie glowa Quote
Aga76 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Na zdjęciach z motkiem wełny Avik wygląda podobnie jak niuńka, też w okresie, gdy gubiła mleczaki i miała bolesne dziąsła wiecznie ciągała ze sobą czerwony motek włóczki :loveu: a później z kobiecą premedytacją go porzuciła :wink: Quote
nadzieja Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Avi tak sie mota w niciachz wielka radoscia i checia Quote
Aga76 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Dzień dobry :loveu: Nadziejo, na zdjęciach widać, że Avik trochę urósł, ile teraz chłopak waży? Quote
Recommended Posts