Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

Nadziejo temat jest już na foto blogach :bigcool:.

Posted

Unas sype śnieg. Avi siedzi na parapecie i patrzy przez okno:) niedawno wrocilismy ze spacerku. Alf ostroznie stapa po ziemi za to Avi sciga sie po zaspach ze sniezynkami. Radosc i FIGURY sNIEZNE Aviego Wywoluja we mnie smiech , ktory niesie sie po calym Parczku.

Posted

;)Aviś jest rozkoszny .:loveu:
Napisz może na PW do Eveliny / mod/ aby połączyła oba Twoje tematy w jedno byłoby miło aby każdy dowiedział sie skąd sie wzięła wasza miłość:p

Posted

moi Drodzydzis z Avim bylismy u krawcowej przeszyć ubranko:) Bedzie wieksze i odrobine unowoczescnione. Avi ma juz swoja odzdzielna Polke w szafie:) dzis kupilismy 2 kapelusiki w krate:) Avi wyglada świetnie. Uwielbia spacery wrecz nie che wracac do domku:) dzis pobilismy rekord 2godziny:) na dworku:0 Jutro zrobimy sesje zdjeciowa wiec nowe zdjewcia Jutro po poludniu Na pewno wkleje:)Avi zdziwil sie ze moze chodzic po zaspach, a one sie nie zapadaja pod jego cialkiem. Mroz chwyta wieczorem:) Pozdrawiamy zachecamy i zapraszamy do pisania na naszej stronie.

Posted

Przyznam, że na ogólnym było łatwiej Was znaleźć, bo zawsze na pierwszej stronie, a tu na foto blogach jest taki ruch :evil_lol: że :crazyeye:

:loveu: :loveu: :loveu: pewnie trochę czasu trzeba i wszystko wróci do normy, poza tym zauważyłam, że w ostatnich dniach (od niedzieli) jest trochę puściej na dgm, może przez te wieczne wieszanie się :-?

:comp26: :comp26: :comp26:

Posted

o tak zgadzam sie pozatym zastanawiam sie znow nad "przeprowadzka jesli bylo by to mozliwe na "Yorki" ale nie wiem czy bylo by to mozliwe lub z powrotem na psy w potrzebie nieraz sama nie moge sie odnalezc:)

Posted

nadzieja napisał(a):
o tak zgadzam sie pozatym zastanawiam sie znow nad "przeprowadzka jesli bylo by to mozliwe na "Yorki" ale nie wiem czy bylo by to mozliwe lub z powrotem na psy w potrzebie nieraz sama nie moge sie odnalezc:)

Nadziejo, nie śpiesz się, na pewno wkrótce się tu zadomowisz ;)

Posted

nadzieja napisał(a):
Mam pytanko odnosnie konkursu"zdjecie stycznia" mam tyle zdjec ze trudno wybram mi jest te najlepsze 3. czy mozna wiecej wkleic?

Nie, nie, miesięcznie można nominować tylko 3 zdjęcia ;)
Jeżeli nominowałaś więcej, to usuń nadwyżkę, proszę.