Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

Już wchodzę do galeri :loveu:. Zimowej sesji nie oglądałam natomiast widziałam już zdjęcia Avika gdy był taki malutki 8-) .

Guest Kamcia_14
Posted

nadzieja napisał(a):

Jak pięknie Avik wygląda w tym ubranku :loveu:. Nie no , normalnie łapki lizać :evil_lol:.

Guest Kamcia_14
Posted

A co tam Avik dziś porabiał :razz: . Prosimy o dokładne info co do dzisiejszego spędzania czasu przez Avika :evil_lol:.

Posted

Avi dzis skakal po zaspach,ganial sie ze swoim kumplem yorkiem i spotkal na spacerku kolezanke w swoim wieku yoreczke, poznaly sie i Avi niespodziewanie zawstydzil sie i schowal za moje nogi

Posted

Nadziejo, skoro już założyłaś Foto Blog dla swojego psiaka, to może dobrym rozwiązaniem byłoby połączenie obecnego wątku z wątkiem blogowym? :lol:
Co Ty na to? To tylko luźna propozycja, nie musisz z niej korzystać, jeśli uważasz, że lepiej jest tak, jak teraz ;)

Posted

Chyba niedługo będzie przeprowadzka :bigcool: Nadziejo przenosisz się z Avikiem na foto blogi?
Myślę, że byłoby bardzo dobrze :loveu: i duuużo zdjęć :razz:

Posted

nadzieja napisał(a):
chetnie jednka nie potrafie tego zrobic jak mozna poloczyc oba tematy?:)

Po prostu jako mod przeniosłabym ten wątek na Foto Blogi i poprosiłabym Evelinę, moderatorkę Foto Blogów o połączenie tego wątku z Twoją galerią :lol:
Oczywiście jeśli tylko sobie tego życzysz :lol:

Posted

wiec jesli moge prosic o przeniesienie tematu na fotoblog
jesdnak tak aby wszyscy wiedzieli gdzie sie przenioslam. i prosilabym o kottakt Evelina jesli to mozliwe najlepiej na gg