Aga76 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 To trzymam kciuki :happy1: :happy1: i uśmiechu na cały dzień życzę :loveu: Quote
nadzieja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 dziekujemy wzajemnie milo ze nas Odwiedzasz"aga76" pozdrawiamy. Quote
nadzieja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 musimy z Avim juz pilnie przygotowywac sie do wystaw. i odladac pienadze na wpisowe do legionowa:) domy rade od nowego tygodnia zaczynamy cwiczyc z TRENEREM:) Quote
ewelinka_m Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 śliczny banerek :) Rybcia ma ogromny talent, Avi jest taki piękny :loveu: aż pokochałam yorkusie a czy był już z wami ten wywiad w tv? czy dopiero będzie?? trzymam mocno kciuki za występy na wystawach Quote
nadzieja Posted January 22, 2007 Author Posted January 22, 2007 na emisje programu czekamy z dnia na dzien . Jesli chodzi oTrenera kilka osob skontaktowalo sie ze mna :) trudny wybor ale pomyslalam ze moze jest taki ktos kto zajmuje sie wybitnie yoreczkami i ich wystawianiem. Quote
Aga76 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 W takim razie czekam na emocjonujące opowieści z treningów i postępów w nauce szczerbusia Avika :cool1: Quote
ewelinka_m Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 nadzieja napisał(a):na emisje programu czekamy z dnia na dzien . Jesli chodzi oTrenera kilka osob skontaktowalo sie ze mna :) trudny wybor ale pomyslalam ze moze jest taki ktos kto zajmuje sie wybitnie yoreczkami i ich wystawianiem. to ja poprosze o napisanie pw do mnie jeśli będzie wiadomo że będziecie w telewizorku chętnie was popodziwiam a przyokazji pochwale się że was znam :loveu: z czego jestem niezmiernie dumna i że mam okazje Cie poznać i twojego Avika zdrowiej kochana najszybciej a niech on będzie chociaż napewno jest twoją ogromną radością i szczęściem :) powodzenia z szukaniem trenera Quote
nadzieja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 To bardzo mile z Waszej strony Dziekuje Wasze posty i cieple slowa wspieraja mnie w tych gorszych chwilach. Wczoraj bylam u lekarzy i znow mam serie badan kontrolnych. Pozawila sie tez groza.. Operacja usuniecia jednego z guzow bo mam juz 2 . 1 w glowie i jeden na przytarczycach. Tego w glowie boja sie ruszac, a przytarczyce cha wyciac.. brak slow czasami nie mam juz checi o tym myslec . Quote
Aga76 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Przesyłam falę ciepłych myśli i pozytywnych wibracji - dziś specjalnie dla Ciebie, Nadziejo :laola: i kilka rozgrzewających podskoków :cunao: :cunao: :cunao: Quote
ewelinka_m Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 nadziejo jesteś ogromną nadzieją dla nas wszystkich przezwyciężysz chorobe dasz rade wierze w Ciebie nie załamuj się będzie dobrze musi być dobrze, masz dla kogo żyć i musisz być silna :calus: jesteśmy z tobą Quote
nadzieja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 dziekuje za slowa otuchy. Avik dzis biegal na dworku dobrea ponad godzine . poznalismy DZIS 2 YORECZKI:) grono przyjaciol sie powieksza Quote
Gazuś Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Macie super avatarek ;-) Ze zdrowiem bedzie wszystko ok - tyle dogomaniackich serc w to wierzy że NIE MOŻE być inaczej! Quote
bajadera Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Nadzieja, trzeba walczyć. Może Ci to pomoże - historia pewnej znanej mi dziewczyny. Studia - nagle guz mózgu, operacja. Wszystko dobrze, skończyła studia, poszła na doktoranckie. Znowu guz w tym samym miejscu. Ponowna operacja. Teraz kończy doktorat, wyszła za mąż i ma się dobrze. Quote
Rybc!a Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Banner i avatar w komplecie: Tutaj też, inny komplet banner i avatar: Nie obrażę się , jak powiesz, że to jest do kitu, mnie też się nie podoba. Dziś nie mam weny twórczej. Quote
nadzieja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Rubciu SA Bardzo Ladne:0 . Pragne Tobie podziekowac za Trod i Poswiecony czas dziekujemy pozdrawiamy i z checia przyjmiemy kazda ilosc i kazdy Twoj pomysl:) Quote
nadzieja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 teraz to mozemy z Avim dzieki Tobie co dzien zmieniac Avarki i banerki:) Quote
Rybc!a Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Aha, to dobrze, że choć ci się podobają ;) Quote
Aga76 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 ło jej :crazyeye: ile tu banerków się namnożyło :loveu: Rybc!a chyba hurtową produkcję zaczęła :evil_lol: Coś mi mówi w kościach i w tv, że chyba niebawem Avik zapozna się ze śniegiem, ciekawa jestem jego reakcji na biłay puch, pewnie będziesz miała niezły ubaw. Quote
nadzieja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 sirion dziekuje za otuche. szkoda ze tyleludzi teraz na te wstretne guzy.... Avi uwielbia: wiatr, liscie jesienne kalurze a snieg? przekonamy sie juz o tym niedlugo Quote
Aga76 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Masz Avika więc musi być dobrze - nie ma innego wyjścia, potrzebujecie siebie wzajemnie :loveu: Quote
nadzieja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 oj tak cale szczescie ze may siebie na wzajem Quote
nadzieja Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 nadal szukam SPECJALISTY Z WARSZAWY DO SPRAW WYSTAW NAJLEPIEJ OD YORECZKOW Quote
Recommended Posts