Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

śliczny banerek :) Rybcia ma ogromny talent, Avi jest taki piękny :loveu: aż pokochałam yorkusie
a czy był już z wami ten wywiad w tv? czy dopiero będzie??
trzymam mocno kciuki za występy na wystawach

Posted

na emisje programu czekamy z dnia na dzien . Jesli chodzi oTrenera kilka osob skontaktowalo sie ze mna :) trudny wybor ale pomyslalam ze moze jest taki ktos kto zajmuje sie wybitnie yoreczkami i ich wystawianiem.

Posted

nadzieja napisał(a):
na emisje programu czekamy z dnia na dzien . Jesli chodzi oTrenera kilka osob skontaktowalo sie ze mna :) trudny wybor ale pomyslalam ze moze jest taki ktos kto zajmuje sie wybitnie yoreczkami i ich wystawianiem.

to ja poprosze o napisanie pw do mnie jeśli będzie wiadomo że będziecie w telewizorku chętnie was popodziwiam a przyokazji pochwale się że was znam :loveu: z czego jestem niezmiernie dumna i że mam okazje Cie poznać i twojego Avika zdrowiej kochana najszybciej a niech on będzie chociaż napewno jest twoją ogromną radością i szczęściem :) powodzenia z szukaniem trenera

Posted

To bardzo mile z Waszej strony Dziekuje Wasze posty i cieple slowa wspieraja mnie w tych gorszych chwilach. Wczoraj bylam u lekarzy i znow mam serie badan kontrolnych. Pozawila sie tez groza.. Operacja usuniecia jednego z guzow bo mam juz 2 . 1 w glowie i jeden na przytarczycach. Tego w glowie boja sie ruszac, a przytarczyce cha wyciac.. brak slow czasami nie mam juz checi o tym myslec .

Posted

Przesyłam falę ciepłych myśli i pozytywnych wibracji - dziś specjalnie dla Ciebie, Nadziejo
:laola:

i kilka rozgrzewających podskoków

:cunao: :cunao: :cunao:

Posted

nadziejo jesteś ogromną nadzieją dla nas wszystkich przezwyciężysz chorobe dasz rade wierze w Ciebie nie załamuj się będzie dobrze musi być dobrze, masz dla kogo żyć i musisz być silna
:calus: jesteśmy z tobą

Posted

Nadzieja, trzeba walczyć. Może Ci to pomoże - historia pewnej znanej mi dziewczyny. Studia - nagle guz mózgu, operacja. Wszystko dobrze, skończyła studia, poszła na doktoranckie. Znowu guz w tym samym miejscu. Ponowna operacja. Teraz kończy doktorat, wyszła za mąż i ma się dobrze.

Posted

Banner i avatar w komplecie:

Tutaj też, inny komplet banner i avatar:

Nie obrażę się , jak powiesz, że to jest do kitu, mnie też się nie podoba. Dziś nie mam weny twórczej.

Posted

ło jej :crazyeye: ile tu banerków się namnożyło :loveu: Rybc!a chyba hurtową produkcję zaczęła :evil_lol:

Coś mi mówi w kościach i w tv, że chyba niebawem Avik zapozna się ze śniegiem, ciekawa jestem jego reakcji na biłay puch, pewnie będziesz miała niezły ubaw.