Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sliczna szczesliwa mordeczka, slodziak
nadziejo zajrzyj na podforum wystawy ----> junior handling tam jest sporo osob ktore chetnie wystawia twojego pieska i to za darmo i zapewniam ze wielu z nich ma spore w tym doswiadczenie i sukcesy...powodzenia
A co do sportu to polecam agility u mnie w klubie trenuje jeden york i swietnie sobie radzi ;) to zajrzyj do podforum agility i tam poszukaj klubu z twojego miasta, popytaj sie kiedy sa kursy itp.

Posted

Wielokrotnie juz to pisalam ale chialbym raz jeszcze Podziekowac Wam za Wparcie.Pomyslalam ze moze kiedys spotkalibysmy sie na jakiejs wystawie , lub podobnej psiej imprezie. Szczerze mowiac odkad choruje nie mam zbyt wielu przyjaciol ludzie roznie reaguja na takie schorzenia . MAM Aviego, i was:)

Posted

A my stoimy za Tobą murem oraz kochamy Aviego :loveu:

Z tym wejściem na junior handling to dobra rada. Pomogą na pewno!!! Są i fajni i zapaleni i mają i wiedzę i doświadczenie. Jestem na wystawach i wieokrotnie ich podziwiam :p

A jak mleczaczki? Pogubione? :evil_lol:

Posted

[CENTER]OTO JEDEN Z MOICH WOLNYCH WIERSZY.[/CENTER]

[CENTER]"Marzenia"[/CENTER]
[LEFT]Ile tak mozna trawac w zawieszeniu ?
Majac nadzieję na leprze jutro...
-Marzenia?- zludne mysli mowisz.
Mi jednak to własnie one pomagaja przetrwac.
Nadaja rozui czerwieni kwiatom, ktore kwitna we mnie.
One są jak przystań, do ktorej zmierzam,
chcem trwac w nich niechaj beda wieczne....[/LEFT]

[LEFT](Nadzieja)[/LEFT]

Posted

Odkad zaczelam chorwac zaczela sie rowniez moja przygoda z pisaniem.. przelweaniem tego wsztskiego na papier, ktory przeciez wsztstko wytrzyma. wiekszosc z nich jest raczej smutna i pesymistyczna ale sa, one ukazuja przemiany , przelom ktory sie we mnie dokonal.

Posted

oto zdjecia najswiezsze:) Avi lubi papiele, nie boi sie suszarki istny elegant. w czasie suszenia lub innych zabiegow pielegnacyjnych stoi grzecznie . oczywiscie nie spuszmaz z niego oka:)po kapielisuszenie :)