nadzieja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 nie chaialbym pisac o tym poniewaz i tu sa niezyczliwi ludzie ktorzy cha zniszczyc moje marzenie... Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 nadzieja napisał(a):nie chaialbym pisac o tym poniewaz i tu sa niezyczliwi ludzie ktorzy cha zniszczyc moje marzenie... Nawet tu? To smutne... Quote
nadzieja Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 niestety ale coz :) wie cAvi i jA SZUJEMY SIE SWIETNIE i jest ok:) caluski dla Was Kochani Quote
Aga76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 W takim razie pozdrawiam Was serdecznie i cieszę się, że zdrówko dopisuje Quote
Ramona Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Powodzenia Nadziejo trzymamy kciuki oby wszystko poszło po twojej mysli słonko. Quote
tigrunia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No wreszcie jestes :multi: Jak tam idzie w nowym salonie?? Quote
Guest Agata_B Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 tigrunia napisał(a): Jak tam idzie w nowym salonie??Nie pytaj :roll: Quote
Kincia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Agata_B napisał(a):Nie pytaj :roll: ??? Witam :multi: Quote
Magda Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nadziejo co tam u Was? Jak leci? Jesteśmy bardzo ciekawi:cool3: Quote
Guest Agata_B Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kincia napisał(a):??? Witam :multi:Nie mieliśmy na forum pisać nic o salonie, bo ktos chce zniszczyć Nadziei plany, Witanko :) Quote
ewka i haker Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Agata_B napisał(a):Nie mieliśmy na forum pisać nic o salonie, bo ktos chce zniszczyć Nadziei plany, Witanko :) no wlasnie ludzie sa bezczelni kotos ciezko pracuje a tu ludzie mu nogi podkladaja:angryy: Quote
Guest Agata_B Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Bardzo :( Jeżeli chcesz porozmawiać z Nadzieją, to na gg:) (mam nadzieje Nadziejo ze sie nie pogniewasz) :) Quote
tigrunia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nadzieja nie raz do mnie pisala na gg ale ja tam rzadko bywam.. :shake: Nie udało nam się jeszcze porozmawiac Quote
ewelinka_m Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nadziejo co tam u Ciebie? trzymam kciuki za salon, napewno będzie dobrze i nikt nie zniszczy Twoich planów :mad: Quote
nadzieja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 ludzie teraz sobie zazdroszcza na wzajem,i podkladaja nowym doly pod nogi Quote
nadzieja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 ciesze sie , ze moge razemz Avim pracowac:) bez stresu wspolnie:) Quote
nadzieja Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Niespodzianka :) Uwazam iz po TECHNIKUM WETERYNARYJNYM MAM RÓWNIEZ CERTYFIKAT UPRAWNIAJACY DO PRCY W TYM ZAWODZIE.MAM TO NA PISMIE WIECMAMA NADZIEJE ZE Ktos z Dogo niebedzie mnie podkopywal i oczernial. Quote
mery Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 nadzieja napisał(a):Niespodzianka :) Uwazam iz po TECHNIKUM WETERYNARYJNYM MAM RÓWNIEZ CERTYFIKAT UPRAWNIAJACY DO PRCY W TYM ZAWODZIE.MAM TO NA PISMIE WIECMAMA NADZIEJE ZE Ktos z Dogo niebedzie mnie podkopywal i oczernial. Niech tylko taki spróbuje :mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts