nadzieja Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 pOSZALEJA W 3:) wDOMU trwaja pelne przygotowania i wyczekiwanie na york day. Co prawda jedziemy sami ale juz jestesmy ciekawi jakt to jest...:) Quote
Aga76 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 nadzieja napisał(a):oo tak moje najkochansze sloneczko. dzis idziemy po poludniu w gosci do innej rodziny Yorkow:) suuuper :loveu: szkoda, że nie do mnie :shake: może zdjęcia będą ? Quote
Aga76 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='Zuza96']Zdjęcia obowiązkowo !! Jak Zuza powiedziała to muszą być :wink: prosimy grzecznie :modla: Quote
Aga76 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Zuza96 napisał(a):musze robić format kompa upsss, to się troszkę porobiło :roll: Quote
Aga76 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Nie płacz, do wieczora będzie dobrze i pooglądamy zdjęcia Avika :-) Quote
nadzieja Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Moi Drodzy chialabym umiescic tu wszystko co Nas sie tyczy wiec i rowniez link do programu "na celowniku" Quote
nadzieja Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Zapraszam Panstwa do obejrzenia Mojej niestety Przykrej hidtorii. Chialabym , aby byla to przestroga dla osob"napalonych na kupienie yorka Juz" . Dzieki Dobrym Ludziom moja historia zakonczyla sie Wspaniale i niespodziewanie dla mnie. Po calym Horrorze Zoszustwem i konajaca na moich rekach Joka. (zwana przez "hodowce" Kiki ) Znalazły sie Osoby, ktore Pomogly mi pozbierac sie w tych ciezkich dla mnie chilach i znow uwierzyc w Dobro i Ludzi... Kochana Arko i Izoldas Dziekuje ze zauwazylyscie i bylyscie Panie ze mna. Dziekuje:loveu: Dziekuje Mojej rodzinie za wsparcie i Aviego. Zapraszam http://www.itvp.pl/nacelowniku/odcinek/i.tvp/cat/145/lp/3758 Quote
Zuza96 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Cześć, ja oglądałam wtedy "Na celowniku" Quote
Aga76 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 [quote name='nadzieja']Zapraszam Panstwa do obejrzenia Mojej niestety Przykrej hidtorii. Chialabym , aby byla to przestroga dla osob"napalonych na kupienie yorka Juz" . Dzieki Dobrym Ludziom moja historia zakonczyla sie Wspaniale i niespodziewanie dla mnie. Po calym Horrorze Zoszustwem i konajaca na moich rekach Joka. (zwana przez "hodowce" Kiki ) Znalazły sie Osoby, ktore Pomogly mi pozbierac sie w tych ciezkich dla mnie chilach i znow uwierzyc w Dobro i Ludzi... Kochana Arko i Izoldas Dziekuje ze zauwazylyscie i bylyscie Panie ze mna. Dziekuje:loveu: Dziekuje Mojej rodzinie za wsparcie i Aviego. Zapraszam http://www.itvp.pl/nacelowniku/odcinek/i.tvp/cat/145/lp/3758 szukam, szukam, może znajdę :roll: Quote
madziasto4 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Aga76 napisał(a):szukam, szukam, może znajdę :roll: Ale to jest ten adres, który podała nadzieja :) Quote
Aga76 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Wiem ............... w końcu wszystko się odpaliło. Quote
marlena924 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Cześć ;) Obejżałam. To fajnie, że media zechciały zająć się taką sprawą. Temu "hodofcy" przydałby się kopniak w tyłek i jakaś porządtna kara, ale to Wasze szczęście jest teraz najważniejsze :) Pozdrawiam i zapraszam także do naszej galerii... Quote
ewelinka_m Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Nadziejo wypadliście wspaniale :) brawo :multi: jestem z was dumna jeszcze bardziej było widać wasze piękne twarzyczki :loveu: miło było na was popatrzeć a jakie masz śliczne plakaty z yoreczkami pozazdrościć Quote
Aga76 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Pozdrowienia dla Aviego i Alfa :loveu: Nadziejo, jak przygotowania do York Day? Quote
nadzieja Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Badzo sie niecierpliwimy tylko nie chalabym jechac sama autobusem:(( szukamy moze komus zaplace z abenzyne i zabralabym sie z kims ale to marne szanse Quote
Aga76 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Przykro mi, nie wybieram się do Promenady :shake: , mogę jedynie pomóc w wymyśleniu schematu jak najlepiej dojechać na Ostrobramską, dla Was obojga. W komunikacji miejskiej nie ma teraz opłat za przewożenie zwierząt, w pociągu to jest kwota 3zł, a jak jest w autobusach nie wiem. Pewnie najlepiej byłoby, gdybyś miała "ludzkie" towarzystwo w podróży :roll: zawsze to raźniej i bezpieczniej :roll: Quote
nadzieja Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Bardzo chaialabym aby ktos mi towarzyszyl, jednak to nie mozliwe. niestety wszyscy ktorzy mja jorki sa to osoby starsze i nie wybieraja sie na taka impreze.:(( moglabym przyjechavc pociagkiem ale strach jak dotrzec czerwonym autob. ze wschodniego do Promenady i to jeszcze z jorkiem.., chyba bede musiala pozegnac sie z mysla o york day:((( Quote
Recommended Posts