Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nadzieja napisał(a):
oo tak moje najkochansze sloneczko. dzis idziemy po poludniu w gosci do innej rodziny Yorkow:)

suuuper :loveu: szkoda, że nie do mnie :shake: może zdjęcia będą ?

Posted

Zapraszam Panstwa do obejrzenia Mojej niestety Przykrej hidtorii. Chialabym , aby byla to przestroga dla osob"napalonych na kupienie yorka Juz" . Dzieki Dobrym Ludziom moja historia zakonczyla sie Wspaniale i niespodziewanie dla mnie. Po calym Horrorze Zoszustwem i konajaca na moich rekach Joka. (zwana przez "hodowce" Kiki ) Znalazły sie Osoby, ktore Pomogly mi pozbierac sie w tych ciezkich dla mnie chilach i znow uwierzyc w Dobro i Ludzi...
Kochana Arko i Izoldas Dziekuje ze zauwazylyscie i bylyscie Panie ze mna. Dziekuje:loveu: Dziekuje Mojej rodzinie za wsparcie i Aviego.
Zapraszam
http://www.itvp.pl/nacelowniku/odcinek/i.tvp/cat/145/lp/3758

Posted

[quote name='nadzieja']Zapraszam Panstwa do obejrzenia Mojej niestety Przykrej hidtorii. Chialabym , aby byla to przestroga dla osob"napalonych na kupienie yorka Juz" . Dzieki Dobrym Ludziom moja historia zakonczyla sie Wspaniale i niespodziewanie dla mnie. Po calym Horrorze Zoszustwem i konajaca na moich rekach Joka. (zwana przez "hodowce" Kiki ) Znalazły sie Osoby, ktore Pomogly mi pozbierac sie w tych ciezkich dla mnie chilach i znow uwierzyc w Dobro i Ludzi...
Kochana Arko i Izoldas Dziekuje ze zauwazylyscie i bylyscie Panie ze mna. Dziekuje:loveu: Dziekuje Mojej rodzinie za wsparcie i Aviego.
Zapraszam
http://www.itvp.pl/nacelowniku/odcinek/i.tvp/cat/145/lp/3758

szukam, szukam, może znajdę :roll:

Posted

Cześć ;)
Obejżałam. To fajnie, że media zechciały zająć się taką sprawą. Temu "hodofcy" przydałby się kopniak w tyłek i jakaś porządtna kara, ale to Wasze szczęście jest teraz najważniejsze :)
Pozdrawiam i zapraszam także do naszej galerii...

Posted

Nadziejo wypadliście wspaniale :) brawo :multi: jestem z was dumna jeszcze bardziej było widać wasze piękne twarzyczki :loveu: miło było na was popatrzeć
a jakie masz śliczne plakaty z yoreczkami pozazdrościć

Posted

Przykro mi, nie wybieram się do Promenady :shake: , mogę jedynie pomóc w wymyśleniu schematu jak najlepiej dojechać na Ostrobramską, dla Was obojga. W komunikacji miejskiej nie ma teraz opłat za przewożenie zwierząt, w pociągu to jest kwota 3zł, a jak jest w autobusach nie wiem.

Pewnie najlepiej byłoby, gdybyś miała "ludzkie" towarzystwo w podróży :roll: zawsze to raźniej i bezpieczniej :roll:

Posted

Bardzo chaialabym aby ktos mi towarzyszyl, jednak to nie mozliwe. niestety wszyscy ktorzy mja jorki sa to osoby starsze i nie wybieraja sie na taka impreze.:(( moglabym przyjechavc pociagkiem ale strach jak dotrzec czerwonym autob. ze wschodniego do Promenady i to jeszcze z jorkiem.., chyba bede musiala pozegnac sie z mysla o york day:(((