nadzieja Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 AVI LUBI pozowac do zdec, jednak fryzury nie potrafi utrzymac w ladzie Quote
bajadera Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nadzieja pisz więcej o swoim psiaku i o sobie i dawaj nowe zdjęcia. Quote
nadzieja Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 myslalam ze juz nikt nas nie czyta. dlatego przestalam intensywnie opisywac. SIRION -podaj mi Prosze swoje gg na pryw:) Quote
Gosia>>> Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 ja tam cały czas czytam tylko sie nie odzywam. Na pewno jest cala masa takich osób;) Quote
nadzieja Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Wiec juz nadrabiam stracone watki:) Avi Jest strasznie za mna:). nawet jak odkurzam to ma mnie na oku. czasami musze jechac do szpitala na kilkudniowe badania wowczas Avi zostaje z moja Rodzina. i ... rozmawiamy przez tel. Avi wie kiedy isc spac. mianowicie juz o 22.00 szxczeka i piszczy gryzie - tym sposobem zmusza do polozenia sie i zgaszenia swiatla. Wtulamy sie w koldre i zasypiamy:) Nie uwierzycie ale odkad Avi mieszka ze mna Moje wyniki Poprawily sie i GUZ ZACZOL ZMNIEJSZAC SIE :) JAKBY MNIE LECZYL MOJ KOCHANY STWOREK Avorek. jeszcze musimy zapisac sie do ZK w tym miesiacu i Cwiczyc do wystaw:) Quote
lizka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 nadzieja, ja podczytuję wątek tylko tak jakoś jeszcze nie było okazji zeby się odezwać :oops: Ż całego serca życzę Ci szybkiego powrou do zdrowia!!! Na prawdę jestem pełna podziwu a Avi jest BOSKI!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gosia>>> Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Nadzieja musisz wyzdrowieć-nie masz innego wyjścia :) Avi bardzo ładny:) Quote
bajadera Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='nadzieja']myslalam ze juz nikt nas nie czyta. dlatego przestalam intensywnie opisywac. SIRION -podaj mi Prosze swoje gg na pryw:) Nie mam gg Quote
nadzieja Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Avi tak biega po dworku ze brakuje mi sil nadazac za nim:) tylko mam problem. Avi pomimo Dlugich spacerow i czestych wyjesc krotszych nadal siusia w domu:( biore juz ze soba gazety zeby wiedzialze zalatwiac sie nalezy na zewnatrz, on jednaK nie kuma o co chodzi:) Wiem ze juz jest doroslym szczeniakiem- mlodziencem psim ale co radzicie jak go nauczyc? Bardzo ciesze sie ze Sledzice watek Quote
Aga76 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Dzień dobry :loveu: Chciałam Wam życzyć dużo zdrówka i radości. Może spróbuj nagradzać psinkę za każde siusiu zrobione na spacerku? Moją niuńkę dość szybko nauczyłam siusiać na spacerkach, zawsze ją chwaliłam jak kucnęła do sikania (na chodniku, bo trwaka za wysoka ;) ) albo dawałam dropsika w nagrodę. Na początku naszej nauki pilnie obserwowałam niuńkę przede wszystkim po jedzonku i jak tylko widziałam, że zaczyna niebezpiecznie kręcić pupcią to leciałam z nią pod pachą (z czwartego piętra) jak szalona, żeby tylko zdążyć...kilka razy udało się jej mnie obsiusiać :oops: Quote
nadzieja Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Dziekuje za wszystkie rady wezme je sobie do serca:) NA poczatku gdy Avi wybral sobie miejsce do siusiania dalam tam kuwete wiec nagradzalam go za siusianie do niej teraz tak sie nauczyl ze tylko tam:) Ale wlasnie tak robie bacznie obserwuje i w razie oznak na dwor biegniemy. po za tym po przebudzeniu i po jedxzeniu tez lecimy. Quote
Aga76 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Życzę powodzenia, jak będziesz okazywać psince radość z faktu załatwiania swoich potrzeb na spacerkach (tak żeby to czuł) szybko się nauczy, że tak może zyskać jeszcze więcej przyjemności (w sensie głaskania, poklepania czy smakołyka) od Ciebie i najważniejsze, że wzbudzi Twoją radość i dumę z Jego zachowania :p Swoją Capri zawsze chwalę i wcale przez to nie odbiło jej z dumy ;) Quote
Gaudi Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Też podczytuję wątek. I chyba polubiłam yorki. ;) Fajny ten Twój psiaczek. Ja mam doga, wielkości nawet nie ma co porównywać, ale też straszny z niego pieszczoch więc wiem jak to jest z taką przylepą w domu. I ile taki potwór radości potrafi sprawić... Trzymaj się ciepło i pisz co tam u was. :loveu: Quote
nadzieja Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 WLASNIE IDZIEMY spac:) Dobranoc do jutra:) Quote
nadzieja Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Avi uwielbia spacery czuje sie na dworze jak ryba w wodzie:) rano bydzi mnie o 6.00 bo che sie przytulac. wieczorem z koleji zmusza do polaozenia si e o 22.00. Z duma obserwuje jak rosnie . Quote
nadzieja Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 Avi jest uparciuchem Uwielbia spacery ale zalatwia sie nadal w domu do kuwety... Quote
Aga76 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Myślę, że w końcu postawisz na swoim ;) , do takiej pracy trzeba cierpliwości, spokoju i stanowczości. Pewnie nie brakuje Tobie tych cech. Trzymam kciuki za pierwszy suchy dzień w domku, kiedyś ...:lol: Może psinka pokaże się w nowej fotce ? :loveu: Quote
bajadera Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Pisałaś gdzieś, że zapisujesz się do ZK, czyli jest szansa, że mały pokaże sie i na wystawie ? Quote
nadzieja Posted November 29, 2006 Author Posted November 29, 2006 tak pracyjemy nad przygotowaniem do wystawy:) Quote
nadzieja Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Dzies idziemy z Avim na OTWARCIE kompleksu sportowo-rekreacyjnego - min, otwarcie lodowiska z pokazem jazdy figurowej:) Quote
Alicja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='nadzieja']tak pracyjemy nad przygotowaniem do wystawy:):pw takim razie będziemy trzymać kciuki za sukcesy i dobrą zabawę w ringu:loveu: Quote
Recommended Posts