Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hm.. mowiac szczerze to chyba tak :) w tymroku odczuwam to gorzej. moze to dlatego ze jest okres przed wakacyjny i ludzie w ogole nie mysla o psiakach. Ale bazarek ogloszeniowy z tamtego roku przyniosl wielu psiakom domki, i wiem bo ciocie sie chwalily ze odbieraly chociazby wiele telefonow i nie raz inny psiak znalazl dom :) Takze warto probowac, aczkolwiek w sierpniu wroce z bazarkiem jeszcze raz :)

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochane, która z Was jest użytkowniczką SZAFA.PL?
Może by tam wrzucić Hadarka tak jak psiaka, którego znalazłam, jak szukałam na Hadara pomysłów na lans:
http://forum.szafa.pl/57/3198356/3198356/do-milosniczek-dobermanow.html#msg-3198356
A jeśli byłby odzew chętnych do wpłat to ściągnę zaufane dziewczyny z animalsa- jeśli oczywiście uda mi się uzyskać zgodę na skorzystanie z ich konta.
Ja spróbuje pogłówkować aby wrzucić Go na moje ciuchy.

Posted

Ja specjalnie zakładałam konto i temat by nagłosnic bazar dla Hannibala...ale odzew zerowy...nie siedze tam, nikt mnie nie zna, nie wrzucam zadnych ciuchów-po prostu nie kozystam a i czasu mi niestety brak

ale ziewczyny regularnie korzystajace z szafy.pl faktycznie mogły by coś zdziałać :)

Posted

wiecie co prawda ja nie siedze tam regularnie ale znam ten portal poniewaz nie raz udalo mi sie kupic cos po dobrej cenie badz sprzedac :) ale nigdy bym nie pomyslala o tym zeby sprobowac tem oglaszac.

Ale pomysl jest i trzeba probowac wszystkiego! :)

Posted

Orzeszku!!!!
Wy naprawde macie to schronisko WSPANIAŁE!!!!!

Mysia dopóki nie znajdę Hadarkowi domku to chcę być Jego wirtualnym opiekunem!
Prosze mnie poprowadzić krok po kroczku jak to mam zrobić.

Posted

Tak schronisko wspaniałe! Ja byłam tam pierwszy raz...i jestem pod tak ogromnym wrazeniem...:mdrmed:
po tym co człowiek widzi w innych...ciężko słowami opisać :thumbs:

Posted

ooo! moze rozdzwoni sie tel. i z posrud 1000 debilnych telefonów (bo najczęściej tak bywa gdy jakiś psiak trafi do gazety) będzie ten jedyny ;)
Anity (niry) jeszcze nie widziałam dziś na forum...może przy tel siedzi ?:lol: