Klementynkaa Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 BERKANO napisał(a):kurcze to teraz z "rajchu" Hadar znowu będzie do PL transportowany... :-( Nie fajnie... a skąd takie wieści? Quote
Mysia_ Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 właśnie? bo mi nic na ten temat nie wiadomo, żeby miał wracać... Quote
BERKANO Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 a kto powiedział, że zawsze czytam dokładnie słowo w słowo ;-) PO prostu tak se wykombinowałam, że jak Hadarka nie przygarną na DS to może wrócić do PL, a że cheba jest w Rajchu to będzie transport do nas- taki to mam tok myślenia przedświątecznego :-) Im bliżej świąt tym bardziej mi wali:cool1: Quote
Mysia_ Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Berkano od początku umawialiśmy się tak, że gdyby psiaki się nie pogodziły to Hadarek zostanie tam na tymczasie i będzie szukał dalej domku :) Quote
BERKANO Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 piszcie co słychać u Hadarka i dajcie zdjęcia :-) Quote
wellington Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 [quote name='Mysia_']Kochane jak jestem gdzieś potrzebna to dawajcie mi znać na pw, OK.? :roll: Hadar niestety szuka domku, bo nie chce zaakceptować suni :-( Atakuje zarówno ją jak i inne spotkane psiaki :-( W schronisku było podobnie :shake: To dlaczego DNH szuka mu domu i jest napisane ze moze byc z malym samcem albo ze spokojna sunia ? Powinien chyba miec dom bez innych psow ? Quote
ania > Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 no, fajnie by było dostać jakieś info o Hadarku, ciekawe czy nadal jest strachliwy. a czy ta pani mówiła jak on długo może zostać? bo "do czasu znalezienia domu" to może być kilka miesięcy, a może być i dożywotnio :roll: Quote
BERKANO Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 i jak mają się sprawy z naszym dobo-bulem :-)? Quote
zula131 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 BERKANO napisał(a):i jak mają się sprawy z naszym dobo-bulem :-)? Wierzysz w to, że doczekasz się odpowiedzi? Quote
Mysia_ Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 jakiś czas temu dostałam parę fotek ze spaceru, przepraszam zapomniałam wstawić :oops: poszukam jeszcze ostatniego maila, ale poproszę też o nowe info ;) Quote
dzodzo Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) ku uspokojeniu, choc zapewne niemcofobow róźnego autoramentu to i tak nie przekona;) mail z 18 stycznia w tlumaczeniu: "Witam U Hadara wszystko dobrze, tylko domku nadal nie ma. Ale jest zdrowy i ciekawski, bardzo lubi człowieka i dla niego zrobi wszystko. Może to dla tej rodziny było za dużo?? W sumie tam gdzie teraz jest nie potwierdziła się jego niby agresja wobec innych psów, ale cóz...wszędzie są dziwni ludzie. W każdym razie bezpieczny, szuka nowego wspaniałego, na całe zycie już domku!" Edited February 7, 2012 by dzodzo Quote
dzodzo Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 o Mysia, pisalysmy jednoczesnie;) te fotki przyszly dawno ale wlasnie liczylam ze je wstawisz;) Quote
Bjuta Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ale to ja się trochę gubię. Jeśli nie potwierdziła się agresja wobec innych psów - to na czym polega, że nie dogaduje się z rezydentką i musi szukać domu? Quote
ania > Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ciesze się, ze u Hadarka wszystko dobrze :) ja go z tych opisów nie poznaje - i to mnie cieszy, bo oznacza, że dom dobrze na niego wpływa :) a dałoby radę ogłosić Hadara na stronach niemieckich? myślę o czymś w stylu naszej "Nadziei Dobermana", pewnie też coś takiego mają. Quote
dzodzo Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 wczoraj przyszedl mail z informacja, ze Hadar znalazl w koncu DS ale nie znam szczegolow adopcji poki co Quote
ania > Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 ale łapki ułożył, jaki dumnie wygląda! :) troche chudziolek z niego, ale może takie zdjęcia. widzę wygolone łapki i podbrzusze, czy to znaczy, że nasz mężczyzna został w końcu pozbawiony klejnotów? :> Quote
dzodzo Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 [FONT="]garsc wiesci od Hadarka: Hadar kocha swoja rodzine z wzajemnoscia a najbardziej dzieci, ktore sa zachwycone tym, ze chętnie sie z nimi bawi bo poprzednia suczka w rodzinie nie przepadala za dziecmi poza tym nabrał złych nawyków, kradnie ubrania, buty i jedzenie ale nikt sie na niego nie gniewa za to,ma regularne spacerki oraz bieganie i jak widac czuje sie jak ksiąze Hadar-sybaryta;)[/FONT] Quote
Bjuta Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 No faktycznie, nie wygląda jakby narzekał! :) :) Quote
Recommended Posts