Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a kto powiedział, że zawsze czytam dokładnie słowo w słowo ;-)
PO prostu tak se wykombinowałam, że jak Hadarka nie przygarną na DS to może wrócić do PL, a że cheba jest w Rajchu to będzie transport do nas- taki to mam tok myślenia przedświątecznego :-)
Im bliżej świąt tym bardziej mi wali:cool1:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Mysia_']Kochane jak jestem gdzieś potrzebna to dawajcie mi znać na pw, OK.? :roll:

Hadar niestety szuka domku, bo nie chce zaakceptować suni :-( Atakuje zarówno ją jak i inne spotkane psiaki :-( W schronisku było podobnie :shake:

To dlaczego DNH szuka mu domu i jest napisane ze moze byc z malym samcem albo ze spokojna sunia ? Powinien chyba miec dom bez innych psow ?

Posted

no, fajnie by było dostać jakieś info o Hadarku, ciekawe czy nadal jest strachliwy.

a czy ta pani mówiła jak on długo może zostać? bo "do czasu znalezienia domu" to może być kilka miesięcy, a może być i dożywotnio :roll:

• 4 weeks later...
Posted (edited)

ku uspokojeniu, choc zapewne niemcofobow róźnego autoramentu to i tak nie przekona;)
mail z 18 stycznia w tlumaczeniu:
"Witam
U Hadara wszystko dobrze, tylko domku nadal nie ma. Ale jest zdrowy i ciekawski, bardzo lubi człowieka i dla niego zrobi wszystko. Może to dla tej rodziny było za dużo??
W sumie tam gdzie teraz jest nie potwierdziła się jego niby agresja wobec innych psów, ale cóz...wszędzie są dziwni ludzie.
W każdym razie bezpieczny, szuka nowego wspaniałego, na całe zycie już domku!"

Edited by dzodzo
Posted

Ale to ja się trochę gubię. Jeśli nie potwierdziła się agresja wobec innych psów - to na czym polega, że nie dogaduje się z rezydentką i musi szukać domu?

Posted

ciesze się, ze u Hadarka wszystko dobrze :) ja go z tych opisów nie poznaje - i to mnie cieszy, bo oznacza, że dom dobrze na niego wpływa :)
a dałoby radę ogłosić Hadara na stronach niemieckich? myślę o czymś w stylu naszej "Nadziei Dobermana", pewnie też coś takiego mają.

Posted

ale łapki ułożył, jaki dumnie wygląda! :)
troche chudziolek z niego, ale może takie zdjęcia.
widzę wygolone łapki i podbrzusze, czy to znaczy, że nasz mężczyzna został w końcu pozbawiony klejnotów? :>

• 7 months later...
Posted

[FONT=&quot]garsc wiesci od Hadarka:

Hadar kocha swoja rodzine z wzajemnoscia a najbardziej dzieci, ktore sa zachwycone tym, ze chętnie sie z nimi bawi bo poprzednia suczka w rodzinie nie przepadala za dziecmi

poza tym nabrał złych nawyków, kradnie ubrania, buty i jedzenie ale nikt sie na niego nie gniewa za to,ma regularne spacerki oraz bieganie i jak widac czuje sie jak ksiąze

Hadar-sybaryta;)[/FONT]