Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kroook napisał(a):
Bjuta: Ja mu sfinansuję to wyróżnienie do Allegro, napisz mi na PW komu wysłać na to kasę.

Dzięki wielkie! Już wysyłam! :)

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piekny jest.Skad on sie wzial w schonie?
Tylko nie krzywdzcie dobermanow tekstem "jak kazdy doberman nie toleruje samcow" . Jakiemus laikowi moze to zapasc w pamiec, a nie jest to prawda.....

Posted

Matko ale was tu jest:)
Hadarkowi musi się udać.
Wpisałam ciut z tego co wiem choć Bjuta - też ciut opisała:)
Zamieściła równiez fotki - w tym jedną ... chudzinkowatą - bo trudno było ustabilizowac jego wagę...raz za dużo ważył, raz za mało...
Na Husky Adopcje jest ciągle na stronie adopcyjnej + ogłoszenia na róznych portalach - wznawiane średnio co miesiąc.
Ciągle o nim pamietamy:)

Posted

Kurcze.. On ma głowe jak dobermano - bullterier! Gratka dla fanów jednej i drugej rasy ;).
Dziekuję za zaproszenie ewo gonzales ale niestety nc nie mogę poradzić bo aktualnie mam bardzo czasochłonną i kasochłonną tymczasowiczkę.. Będe jednak pamiętała o czekoladce.

Posted

Kroook napisał(a):
Poszedł przelew na Allegro.

Krook zasponsorowala 3 miesiące wyrożnionego allegro!!!! :loveu::loveu::loveu:
Jutro zerwę jego zwykle allegro i wystawie wyroznione. :lol:

Posted

przydałby się banerek- któraś z kochanych cioteczek zrobiłaby Hadarkowi jakiś niesamowity?
póki co mojego autorstwa banerki wołają o pomstę ;-)
PROSIMY BARDZO O PIĘKNY BANER

Posted

Rany ale sie dzieje :multi:
No Hadarku będzie dobrze, cioteczka Nira mi powiedziała, że masz tu watek ;)

Jutro razem z Nira jedziemy do Ciebie i wszystkiego się dowiemy :)

Posted

Hadarek miał kiedyś problemy z oczami (info z wątku schroniska) i dostawał krople. Teraz nie ma rzucających sie w oczy objawów.
Tak jak pisała Inari - w niedzielę będziemy w schronie to dowiemy sie wszystkiego na miejscu.

Posted

karusiap napisał(a):
Piekny jest.Skad on sie wzial w schonie?
Tylko nie krzywdzcie dobermanow tekstem "jak kazdy doberman nie toleruje samcow" . Jakiemus laikowi moze to zapasc w pamiec, a nie jest to prawda.....

trafił z interwencji - leżał u kogoś przy ogrodzie, jeśli dobrze pamiętam to była ulica Żurawia w Zabrzu... Był w bardzo złym stanie, słaniał sie na nogach, nie potrafił podnieść się z ziemi... Chociaż był bardzo głodny to miał początkowo problemy z jedzeniem - tak jaby nie miał w ogóle siły jeść :shake: Pojechał do Kliniki Weterynaryjnej i po paru dniach wrócił do sił, wiadomo, że doprowadzenia go do jakiegoś wygladu trochę trwało, ale przy jego apetycie to nie było trudne, a w pewnym momencie musieliśmy go nawet rochę odchudzić :oops:

Obserwując Hadara od początku można spokojnie stwierdzić, że prawdopodobnie dotychczas żył na łańcuchu, bo ma kilka zachowań typowych dla psa łańcuchowego :-(

Jeśli chodzi o jego relacje z innymi psami, to są na prawdę przeróżne... Zazwyczaj zgadza się z suczkami, ale bywało, że i na suczkę potrafił się rzucić, ale wtedy nawet nie zdążył jej obwąchać i zorientować sie, że to dziewczynka... Samców nie lubi, ale są i takie na które nie zwraca uwagi...