Bjuta Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Kroook napisał(a):Bjuta: Ja mu sfinansuję to wyróżnienie do Allegro, napisz mi na PW komu wysłać na to kasę. Dzięki wielkie! Już wysyłam! :) Quote
aka_nina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Mysza2 napisał(a):Ruda Śląska, Gliwice, Bytom, Świętochłowice, Katowice Dało się tylko w 3 miastach dać ogłoszenie ale dobre i to. Quote
karusiap Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Piekny jest.Skad on sie wzial w schonie? Tylko nie krzywdzcie dobermanow tekstem "jak kazdy doberman nie toleruje samcow" . Jakiemus laikowi moze to zapasc w pamiec, a nie jest to prawda..... Quote
Zosia123 Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Pojawiam się na zaproszenie Ewy Gonzales :) Śliczny psiuniek :) Quote
BERKANO Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jesteście WSPANIAŁE :loveu::loveu::loveu: Przy takich cudownych cioteczkach Hadar ma znacznie większe szanse na szczęście :loveu: Quote
nira13 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 Matko ale was tu jest:) Hadarkowi musi się udać. Wpisałam ciut z tego co wiem choć Bjuta - też ciut opisała:) Zamieściła równiez fotki - w tym jedną ... chudzinkowatą - bo trudno było ustabilizowac jego wagę...raz za dużo ważył, raz za mało... Na Husky Adopcje jest ciągle na stronie adopcyjnej + ogłoszenia na róznych portalach - wznawiane średnio co miesiąc. Ciągle o nim pamietamy:) Quote
romenka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 BERKANO ja Cię zamorduje ;) Piękny dobek i faktycznie trzeba mu pomóc!!!! Porozsyłam jutro komu się da... Quote
Karilka Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Kurcze.. On ma głowe jak dobermano - bullterier! Gratka dla fanów jednej i drugej rasy ;). Dziekuję za zaproszenie ewo gonzales ale niestety nc nie mogę poradzić bo aktualnie mam bardzo czasochłonną i kasochłonną tymczasowiczkę.. Będe jednak pamiętała o czekoladce. Quote
Felka z Bagien Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Bulldobterier,też to zauważyłam,ale pomyśllam,że może mu to sprawić przykrość,że mieszamy mu czystość rasy.Piękny jest z tym swoim pysiem Quote
aka_nina Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 w poście wklejcie link: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=134292806647230 i ktoś się pytał co pies ma z oczami? Quote
Martika&Aischa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Jestem na zaproszenie cioteczki BERKANO ....już się biorę za rozsyłanie ......zaraz udostępnię FB ....piękna psinka .... Quote
Beatkaa Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Cześć Hadarku ! Nie wiedziałam,że masz wątek...będe Ci odwiedzać :) Quote
Bjuta Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Kroook napisał(a):Poszedł przelew na Allegro. Krook zasponsorowala 3 miesiące wyrożnionego allegro!!!! :loveu::loveu::loveu: Jutro zerwę jego zwykle allegro i wystawie wyroznione. :lol: Quote
azalia Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Kochany,śliczny i czekoladowy Hadarek,jak nie znajdzie domu,to trzeba rzeczywiście zbierać deklaracje,bo biedaczek zimy nie przetrwa. Quote
BERKANO Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 przydałby się banerek- któraś z kochanych cioteczek zrobiłaby Hadarkowi jakiś niesamowity? póki co mojego autorstwa banerki wołają o pomstę ;-) PROSIMY BARDZO O PIĘKNY BANER Quote
Inari Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Rany ale sie dzieje :multi: No Hadarku będzie dobrze, cioteczka Nira mi powiedziała, że masz tu watek ;) Jutro razem z Nira jedziemy do Ciebie i wszystkiego się dowiemy :) Quote
nira13 Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 Hadarek miał kiedyś problemy z oczami (info z wątku schroniska) i dostawał krople. Teraz nie ma rzucających sie w oczy objawów. Tak jak pisała Inari - w niedzielę będziemy w schronie to dowiemy sie wszystkiego na miejscu. Quote
Nadziejka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 :multi::thumbs::calus:Odwiedzamy z nadzieja dla tego przystojniaczka!Cioteczka Polubek robi cudooo banerki:multi: Quote
Felka z Bagien Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Cudowny psiak!A jakie ma towarzystwo!Teraz to już tylko będzie dobrze! Tylko niech ta cioteczka zrobi ten banerek i domek pędzi po milusińskiego:loveu::loveu::loveu: Quote
Mysia_ Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 karusiap napisał(a):Piekny jest.Skad on sie wzial w schonie? Tylko nie krzywdzcie dobermanow tekstem "jak kazdy doberman nie toleruje samcow" . Jakiemus laikowi moze to zapasc w pamiec, a nie jest to prawda..... trafił z interwencji - leżał u kogoś przy ogrodzie, jeśli dobrze pamiętam to była ulica Żurawia w Zabrzu... Był w bardzo złym stanie, słaniał sie na nogach, nie potrafił podnieść się z ziemi... Chociaż był bardzo głodny to miał początkowo problemy z jedzeniem - tak jaby nie miał w ogóle siły jeść :shake: Pojechał do Kliniki Weterynaryjnej i po paru dniach wrócił do sił, wiadomo, że doprowadzenia go do jakiegoś wygladu trochę trwało, ale przy jego apetycie to nie było trudne, a w pewnym momencie musieliśmy go nawet rochę odchudzić :oops: Obserwując Hadara od początku można spokojnie stwierdzić, że prawdopodobnie dotychczas żył na łańcuchu, bo ma kilka zachowań typowych dla psa łańcuchowego :-( Jeśli chodzi o jego relacje z innymi psami, to są na prawdę przeróżne... Zazwyczaj zgadza się z suczkami, ale bywało, że i na suczkę potrafił się rzucić, ale wtedy nawet nie zdążył jej obwąchać i zorientować sie, że to dziewczynka... Samców nie lubi, ale są i takie na które nie zwraca uwagi... Quote
Felka z Bagien Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 Kochane Śląskie cioteczki,potrzebny jest transport dla tego malucha z Gliwic do Katowic.Ma już wszystko,niedługo uzbiera na małe porshe,ale nikt mu nie da prawa jazdy, bo chyba nie skończył podstawówki:-(:-(:-( http://www.dogomania.pl/threads/204816-Sparali%C5%BCowany-Drops-szukamy-dt-w-Katowicach-Krakowie-na-czas-rehabilitacji?p=17004885&posted=1#post17004885 Quote
brzośka Posted June 4, 2011 Posted June 4, 2011 wreszcie i ja ściągnęłam do chłopaka :) FB udostępnione, trzymam kciuki żeby ktoś dobry go wypatrzył! Quote
Recommended Posts