Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Odwiedzam Hadarka,po przerwie.
Szkoda że nikt się nie podjął zbierania kasy na niego, a moze akurat dałoby radę uzbierać na ten hotelik? Przeciez masa psów tak funkcjonuje.
Jak oceniacie jego kolejne miesiące w schronie?

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elza22 napisał(a):
No to super czekamy na szczegóły

Hadar szykuje się powoli do drogi, w piątek jest jego wielki dzień :) Jeśli dogada się z sunią, która mieszka już w tym domku to jest duża szansa, że zostanie na zawsze ;)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Hadar szykuje się powoli do drogi, w piątek jest jego wielki dzień :) Jeśli dogada się z sunią, która mieszka już w tym domku to jest duża szansa, że zostanie na zawsze ;)

No to Fantastyczne wieści trzymam kciuki aby się z panieneczką dogadał:-)

Posted

nira13 napisał(a):
Dziś dostałam taką wiadomość:)

Hurra!!!

Hadarek ma domek tymczasowy z możliwoscia DS!!

Wiecej info może niebawem:)

Mysia_ napisał(a):

cudownie!
co za farciarz! ogromne kciuki i dajcie znać co i jak, bo az nogami przebieram :D

Posted

SZOK jaka wiadomość!!! niesamowite!!! tak bardzo się ciesze!!! :placz: Hadarcio taka ogromna szansa przed Tobą, bądź dżentelmenem (przecież potrafisz! ;))
ojejj nie spodziewałam się, aż nie mogę w to uwierzyć!!! :loveu::loveu::loveu:
niech pani koniecznie relacjonuje jak Hadarek sprawuje się w nowym otoczeniu.
i za pytaniem Bjutki: gdzie go wypatrzyła?

Posted

Już jestem :) Dzisiaj w koncu mam chwilkę, żeby tutaj na dogo do wątków pozaglądać ;)
Hadarkowi pomogła fundacja Nadzieje Dobermana i z tego co wiem to domek znalazł się dzięki nim.
Hadara wczoraj ze schroniska zabrała Anetka - na dogo amikat i zabrała jeszcze do siebie, żeby wykąpać i doprowadzić do stanu używalności :cool3: a potem zawoziła go dalej :loveu:
Jak będę mieć więcej wieści to dam znać.

Posted

Wiem tyle, że Hadarek dojechał i dzisiaj idzie do weta, bo w czasie drogi brzydko kaszlał i lepiej to sprawdzić... Także trzymajcie kciuki, żeby to nie było nic poważnego :)

Posted

a gdzie Hadar teraz mieszka? :) na śląsku czy pojechał gdzieś dalej?
trzymam mocno kciuki żeby ze zdrowiem było wszystko dobrze no i żeby domek był już tym jedynym NA ZAWSZE! :)

Posted

ania >;17904188 napisał(a):
a gdzie Hadar teraz mieszka? :) na śląsku czy pojechał gdzieś dalej?
trzymam mocno kciuki żeby ze zdrowiem było wszystko dobrze no i żeby domek był już tym jedynym NA ZAWSZE! :)

trochę dalej :eviltong: niedaleko Hamburga :cool3:

Posted

Mysia_ napisał(a):
trochę dalej :eviltong: niedaleko Hamburga :cool3:

o ku*** :-o:cool3::) wow! to rzeczywiście konkretną miał podróż! :)
jak tylko będziesz miała jakieś nowe wieści pisz koniecznie! strasznie jestem ciekawa czy szybko się zaaklimatyzuje, jak z sunią i w ogóle co potem, czy się otworzy, czy zaufa, ehh Hadarek kochany :)
jakiś czas temu coś się przewinęło, mail czy telefon o domku w niemczech, czyli to było to? :)

Posted

ania >;17904402 napisał(a):
o ku*** :-o:cool3::) wow! to rzeczywiście konkretną miał podróż! :)
jak tylko będziesz miała jakieś nowe wieści pisz koniecznie! strasznie jestem ciekawa czy szybko się zaaklimatyzuje, jak z sunią i w ogóle co potem, czy się otworzy, czy zaufa, ehh Hadarek kochany :)
jakiś czas temu coś się przewinęło, mail czy telefon o domku w niemczech, czyli to było to? :)

tak to było to ;)
Jak będę mieć jakieś wieści to oczywiście zaraz dam znać :loveu::loveu:

Posted

cieszę się strasznie, że nasz kochany Hadarek jest w domku, który ma szansę być tym NA ZAWSZE i trzymam kciuki baaaardzo, żeby żył w calkowitym zdrowiu i szczęściu jeszcze dużo latek, ale zastanawiam się i szalenie martwię- jak Hadarek język niemiecki zrozumie, przecież On może się czuć tam taki osamotniony:evil_lol::roflt::roflt::roflt:

I CIESZĘ SIĘ OGROMNIŚCIE I CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA FOTKI I WIEŚCI:loveu: