alice midnight Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Odwiedzam Hadarka,po przerwie. Szkoda że nikt się nie podjął zbierania kasy na niego, a moze akurat dałoby radę uzbierać na ten hotelik? Przeciez masa psów tak funkcjonuje. Jak oceniacie jego kolejne miesiące w schronie? Quote
nira13 Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Podnosze Hadarka i niestety u mnie też cisza.... Quote
nira13 Posted October 25, 2011 Author Posted October 25, 2011 Dziś dostałam taką wiadomość:) Hurra!!! Hadarek ma domek tymczasowy z możliwoscia DS!! Wiecej info może niebawem:) Quote
Mysia_ Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 Elza22 napisał(a):No to super czekamy na szczegóły Hadar szykuje się powoli do drogi, w piątek jest jego wielki dzień :) Jeśli dogada się z sunią, która mieszka już w tym domku to jest duża szansa, że zostanie na zawsze ;) Quote
Elza22 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Mysia_ napisał(a):Hadar szykuje się powoli do drogi, w piątek jest jego wielki dzień :) Jeśli dogada się z sunią, która mieszka już w tym domku to jest duża szansa, że zostanie na zawsze ;) No to Fantastyczne wieści trzymam kciuki aby się z panieneczką dogadał:-) Quote
Bjuta Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Mysiu, czy to zadziałało regularnie wznawiane wyróżnione allegro, czy coś innego? Quote
BERKANO Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 najwspanialsza wiadomość ostatniego tygodnia!!!!! Hadarku kochanie trzymam kciuki:multi::multi: Quote
alice midnight Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 nira13 napisał(a):Dziś dostałam taką wiadomość:) Hurra!!! Hadarek ma domek tymczasowy z możliwoscia DS!! Wiecej info może niebawem:) Mysia_ napisał(a):Hadar szykuje się powoli do drogi, w piątek jest jego wielki dzień :) Jeśli dogada się z sunią, która mieszka już w tym domku to jest duża szansa, że zostanie na zawsze ;) cudownie! co za farciarz! ogromne kciuki i dajcie znać co i jak, bo az nogami przebieram :D Quote
AgaWisienka Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Oj, aż mi łezki w oczach stanęły... Trzymam kciuki mocniutko, mocniutko... I czekam na te najważniejsze i najlepsze wieści... Quote
asikowska Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 trzymamy kciuki bo on taki smutny w schronisku Quote
ania > Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 SZOK jaka wiadomość!!! niesamowite!!! tak bardzo się ciesze!!! :placz: Hadarcio taka ogromna szansa przed Tobą, bądź dżentelmenem (przecież potrafisz! ;)) ojejj nie spodziewałam się, aż nie mogę w to uwierzyć!!! :loveu::loveu::loveu: niech pani koniecznie relacjonuje jak Hadarek sprawuje się w nowym otoczeniu. i za pytaniem Bjutki: gdzie go wypatrzyła? Quote
BERKANO Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 nie bądźcie sadystkami- ppplissssss i napiszcie co i jak z Hadarkiem Quote
Mysia_ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Już jestem :) Dzisiaj w koncu mam chwilkę, żeby tutaj na dogo do wątków pozaglądać ;) Hadarkowi pomogła fundacja Nadzieje Dobermana i z tego co wiem to domek znalazł się dzięki nim. Hadara wczoraj ze schroniska zabrała Anetka - na dogo amikat i zabrała jeszcze do siebie, żeby wykąpać i doprowadzić do stanu używalności :cool3: a potem zawoziła go dalej :loveu: Jak będę mieć więcej wieści to dam znać. Quote
Mysia_ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Wiem tyle, że Hadarek dojechał i dzisiaj idzie do weta, bo w czasie drogi brzydko kaszlał i lepiej to sprawdzić... Także trzymajcie kciuki, żeby to nie było nic poważnego :) Quote
Elza22 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 kciuki zaciśnięte oby to nie było nic poważnego Quote
ania > Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 a gdzie Hadar teraz mieszka? :) na śląsku czy pojechał gdzieś dalej? trzymam mocno kciuki żeby ze zdrowiem było wszystko dobrze no i żeby domek był już tym jedynym NA ZAWSZE! :) Quote
Mysia_ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 ania >;17904188 napisał(a):a gdzie Hadar teraz mieszka? :) na śląsku czy pojechał gdzieś dalej? trzymam mocno kciuki żeby ze zdrowiem było wszystko dobrze no i żeby domek był już tym jedynym NA ZAWSZE! :) trochę dalej :eviltong: niedaleko Hamburga :cool3: Quote
ania > Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Mysia_ napisał(a):trochę dalej :eviltong: niedaleko Hamburga :cool3: o ku*** :-o:cool3::) wow! to rzeczywiście konkretną miał podróż! :) jak tylko będziesz miała jakieś nowe wieści pisz koniecznie! strasznie jestem ciekawa czy szybko się zaaklimatyzuje, jak z sunią i w ogóle co potem, czy się otworzy, czy zaufa, ehh Hadarek kochany :) jakiś czas temu coś się przewinęło, mail czy telefon o domku w niemczech, czyli to było to? :) Quote
Mysia_ Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 ania >;17904402 napisał(a):o ku*** :-o:cool3::) wow! to rzeczywiście konkretną miał podróż! :) jak tylko będziesz miała jakieś nowe wieści pisz koniecznie! strasznie jestem ciekawa czy szybko się zaaklimatyzuje, jak z sunią i w ogóle co potem, czy się otworzy, czy zaufa, ehh Hadarek kochany :) jakiś czas temu coś się przewinęło, mail czy telefon o domku w niemczech, czyli to było to? :) tak to było to ;) Jak będę mieć jakieś wieści to oczywiście zaraz dam znać :loveu::loveu: Quote
Beatkaa Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 o kurczaczki :-o to kawałek drogi miał :cool3::cool3: Quote
Bjuta Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Bardzo jestem ciekawa jak mu się tam wiedzie. :) Quote
BERKANO Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 cieszę się strasznie, że nasz kochany Hadarek jest w domku, który ma szansę być tym NA ZAWSZE i trzymam kciuki baaaardzo, żeby żył w calkowitym zdrowiu i szczęściu jeszcze dużo latek, ale zastanawiam się i szalenie martwię- jak Hadarek język niemiecki zrozumie, przecież On może się czuć tam taki osamotniony:evil_lol::roflt::roflt::roflt: I CIESZĘ SIĘ OGROMNIŚCIE I CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA FOTKI I WIEŚCI:loveu: Quote
Recommended Posts