Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naklejka napisał(a):
Bjuta już mnie woła :P To zrobię plakacik, tylko potrzebuję tekst na niego, kontakt itp. ;)

Hej:) To jak zrobimy z plakatem? Będziesz robiła, czy mam się za niego wziąć? :)

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rzeczywiście można dać ogłoszenie z 4 postu :)
(trochę tylko skróciłam)

Hadar jest efektownym, starszym psem w typie dobermana.
Odznacza się piękną, muskularną sylwetką oraz aksamitnie gładką sierścią w kolorze czekolady.
W stosunku do ludzi jest łagodny, lecz nieufny. Pozwala się głaskać, choć sam nie doprasza się o pieszczoty.
Akceptuje suczki, z którymi ładnie się bawi. Za psami nie przepada, chociaż w przypadku Hadara może to być wynik lęku czy obawy.
Jest to pies bardzo wrażliwy i delikatny. Pobyt w schronisku, ciągłe ujadanie psów nie wpływają na niego dobrze. Znacznie lepiej czuje się na spacerach z dala od schroniskowego zgiełku.
Ciągle czeka na tę jedną osobę, której zaufa, która obdarzy go opieką, a on odwdzięczy się za to prawdziwie wielką miłością.
Hadar przebywa w Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt "Psitulmnie" w Zabrzu-Biskupicach (www.psitulmnie.pl)
Kontakt: tel. 692-581-343 (z Gosią, pracownikiem schroniska)

przydałoby się dużymi, drukowanymi literami napisać PILNIE SZUKA DOMU czy coś w tym stylu żeby było widoczne. fajnie byloby dac tez duze zdjecie, tylko tu niestety jest problem, bo na picasie wszystko małe, ja jestem świeżo po formacie i tez nie mam zdjęć w oryginalnym rozmiarze :roll:

Posted

AgaWisienka napisał(a):
Hej:) Mogłabym zrobić coś takiego, tylko nie wiem, jak byście się na to zapatrywały: gdybym miała ogłoszenie (kartkę informacyjną ze zdjęciem Hadarka w formacie a4) mogłabym je przykleić do szyby w samochodzie. Jeżdżę autem prawie całe dnie po znacznej części Śląska, co chwilę zostawiam auto (z racji pracy) na jakimś parkingu przy centrach handlowych. Zawsze to coś, a może ktoś tak by go zauważył? Nie wszyscy wchodzą przecież na strony psitula czy na dogo... Tylko nie wiem, co Wy na to? No i pytałam w jednym sklepie zoologicznym w Zabrzu, czy takie ogłoszenie można by tam zawiesić. Jak facet usłyszał, że chodzi o znalezienie domku psiakowi ze schroniska, to się zgodził...

świetny pomysł!
oby był efekt jakiego wszyscy Hadarkowi zyczymy!

Posted

Długo nie miałam internetu więc mnie nie było.
Kierowniczka nie zgodzi się - chyba że bedzie cała kasa - co mnie nie dziwi bo zdarzają się sytuacje, że deklaracja jest tylko na monitorze - niestety potem psiak ma długi, które ktoś musi pokrywać.
Dziennik zachodni - na razie echo- bo pani Basia była, jej znajoma już tam podobno nie pracuje i rozmowa o była...nie taka ale podobno jeszcze spróbuje... Ale ja naprawdę nie wiem na ile to prawda a na ile ta kobieta wymyśla.
Co do schroniska - dla mnie jedno z najlepszych z jakimi współpracuje, pracownicy i wolontariusze dają z siebie ile mogą, psiaki mają wygodnie na ile się da - wiadomo że na przegęszczenie już się nie poradzi.

Posted

chyba nam Hadara podmienili! dzisiaj większą część spaceru szedł na luźnej smyczy :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Hadar ma wyróżnione allegro z nowym opisem i nowymi zdjęciami http://allegro.pl/hadar-czekoladowy-doberman-pilnie-szuka-domu-i1771377704.html

w czwartek podrzucę wydrukowane plakaty do schroniska, można (trzeba!) się częstować :)
moja mama postanowiła, że też przyklei w aucie plakat Hadara :cool3: stawia auto pod pracą przy chodniku w centrum miasta :)

Posted

Moje wydrukowały się czarno-białe, bo się drukarka zbuntowała. Ale są wyraźne, więc autko jeden już ozdobił, wiszą też już w kilku innych miejscach (m.in. sklep zoologiczny w ITM w Lublińcu, sklep zoologiczny w Forum, sklep zoologiczny w M1 w Zabrzu). Oby się udało:)

Posted

No to trzymam kciuki za skuteczność plakaciku! :)
Aniu - to Twoje allegro dużo ładniejsze od "mojego" :)
Informacja - dla darczyńców wyróżnienia - Ania przejęła ode mnie wznawianie Hadarkowego allegro bo ja siedzę w górach i mam dostęp do netu bardzo sporadycznie. Grunt, że allegro jest stale wyróżnione.

Posted

Naklejka napisał(a):
Hehe, muszę je zobaczyć :) Bo na papierze trochę inaczej :P Tuszu nie mam w drukarce, więc ukradnę jeden plakacik do sklepu zoologicznego :D

Ania nam przyniosła, małe są, ale super wyglądają :)

Posted

Mysia_ napisał(a):
Ania nam przyniosła, małe są, ale super wyglądają :)

no małe :mad: wysłałam mamie, żeby wydrukowała w pracy, bo co będziemy sobie zużywać tusz i przygotowałam jej A4 i A5, czyli format zeszytu. nie wiem jak ona to zrobiła, że zamiast A5 wyszła jej połowa :roll: wiec dałam tylko kilka dużych, bo część sobie zostawiłam, a część dałam osobie, która powiesi plakaty w zabrzu.