AgaWisienka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Naklejka napisał(a):Bjuta już mnie woła :P To zrobię plakacik, tylko potrzebuję tekst na niego, kontakt itp. ;) Hej:) To jak zrobimy z plakatem? Będziesz robiła, czy mam się za niego wziąć? :) Quote
ania > Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 rzeczywiście można dać ogłoszenie z 4 postu :) (trochę tylko skróciłam) Hadar jest efektownym, starszym psem w typie dobermana. Odznacza się piękną, muskularną sylwetką oraz aksamitnie gładką sierścią w kolorze czekolady. W stosunku do ludzi jest łagodny, lecz nieufny. Pozwala się głaskać, choć sam nie doprasza się o pieszczoty. Akceptuje suczki, z którymi ładnie się bawi. Za psami nie przepada, chociaż w przypadku Hadara może to być wynik lęku czy obawy. Jest to pies bardzo wrażliwy i delikatny. Pobyt w schronisku, ciągłe ujadanie psów nie wpływają na niego dobrze. Znacznie lepiej czuje się na spacerach z dala od schroniskowego zgiełku. Ciągle czeka na tę jedną osobę, której zaufa, która obdarzy go opieką, a on odwdzięczy się za to prawdziwie wielką miłością. Hadar przebywa w Schronisku dla Bezdomnych Zwierząt "Psitulmnie" w Zabrzu-Biskupicach (www.psitulmnie.pl) Kontakt: tel. 692-581-343 (z Gosią, pracownikiem schroniska) przydałoby się dużymi, drukowanymi literami napisać PILNIE SZUKA DOMU czy coś w tym stylu żeby było widoczne. fajnie byloby dac tez duze zdjecie, tylko tu niestety jest problem, bo na picasie wszystko małe, ja jestem świeżo po formacie i tez nie mam zdjęć w oryginalnym rozmiarze :roll: Quote
alice midnight Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 AgaWisienka napisał(a):Hej:) Mogłabym zrobić coś takiego, tylko nie wiem, jak byście się na to zapatrywały: gdybym miała ogłoszenie (kartkę informacyjną ze zdjęciem Hadarka w formacie a4) mogłabym je przykleić do szyby w samochodzie. Jeżdżę autem prawie całe dnie po znacznej części Śląska, co chwilę zostawiam auto (z racji pracy) na jakimś parkingu przy centrach handlowych. Zawsze to coś, a może ktoś tak by go zauważył? Nie wszyscy wchodzą przecież na strony psitula czy na dogo... Tylko nie wiem, co Wy na to? No i pytałam w jednym sklepie zoologicznym w Zabrzu, czy takie ogłoszenie można by tam zawiesić. Jak facet usłyszał, że chodzi o znalezienie domku psiakowi ze schroniska, to się zgodził... świetny pomysł! oby był efekt jakiego wszyscy Hadarkowi zyczymy! Quote
Naklejka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Już jestem, plakacik się zrobi, a ze zdjęciami, hmm... przydałby się większe, ale obejdzie się i bez tego ;) Quote
BERKANO Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Naklejka- zdolna bestia z Ciebie :loveu::loveu::loveu: Genialny plakacik- Hadarkowi MUSI SIĘ UDAĆ :loveu: Quote
AgaWisienka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Czyli taki mogę wydrukować? Tak normalnie z dogo, czy może mogłabyś mi go przesłać na priv? Quote
Naklejka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 http://img5.imageshack.us/img5/6848/hadar.jpg tu jest bezpośredni link, można drukować do woli :) Quote
Nadziejka Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 :modla::thumbs:sciskuniam z calych sil za ksieciuniaaaa:loveu::multi: Quote
ania > Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 super, też wydrukuje i rozwieszę w gliwicach :) Quote
nira13 Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Długo nie miałam internetu więc mnie nie było. Kierowniczka nie zgodzi się - chyba że bedzie cała kasa - co mnie nie dziwi bo zdarzają się sytuacje, że deklaracja jest tylko na monitorze - niestety potem psiak ma długi, które ktoś musi pokrywać. Dziennik zachodni - na razie echo- bo pani Basia była, jej znajoma już tam podobno nie pracuje i rozmowa o była...nie taka ale podobno jeszcze spróbuje... Ale ja naprawdę nie wiem na ile to prawda a na ile ta kobieta wymyśla. Co do schroniska - dla mnie jedno z najlepszych z jakimi współpracuje, pracownicy i wolontariusze dają z siebie ile mogą, psiaki mają wygodnie na ile się da - wiadomo że na przegęszczenie już się nie poradzi. Quote
ania > Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 chyba nam Hadara podmienili! dzisiaj większą część spaceru szedł na luźnej smyczy :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Hadar ma wyróżnione allegro z nowym opisem i nowymi zdjęciami http://allegro.pl/hadar-czekoladowy-doberman-pilnie-szuka-domu-i1771377704.html w czwartek podrzucę wydrukowane plakaty do schroniska, można (trzeba!) się częstować :) moja mama postanowiła, że też przyklei w aucie plakat Hadara :cool3: stawia auto pod pracą przy chodniku w centrum miasta :) Quote
AgaWisienka Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Moje wydrukowały się czarno-białe, bo się drukarka zbuntowała. Ale są wyraźne, więc autko jeden już ozdobił, wiszą też już w kilku innych miejscach (m.in. sklep zoologiczny w ITM w Lublińcu, sklep zoologiczny w Forum, sklep zoologiczny w M1 w Zabrzu). Oby się udało:) Quote
Bjuta Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 No to trzymam kciuki za skuteczność plakaciku! :) Aniu - to Twoje allegro dużo ładniejsze od "mojego" :) Informacja - dla darczyńców wyróżnienia - Ania przejęła ode mnie wznawianie Hadarkowego allegro bo ja siedzę w górach i mam dostęp do netu bardzo sporadycznie. Grunt, że allegro jest stale wyróżnione. Quote
Mysia_ Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 plakaciki bardzo fajne ;) nawet Pani Aniela się nimi zachwycała ;) Quote
Naklejka Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Hehe, muszę je zobaczyć :) Bo na papierze trochę inaczej :P Tuszu nie mam w drukarce, więc ukradnę jeden plakacik do sklepu zoologicznego :D Quote
Mysia_ Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Naklejka napisał(a):Hehe, muszę je zobaczyć :) Bo na papierze trochę inaczej :P Tuszu nie mam w drukarce, więc ukradnę jeden plakacik do sklepu zoologicznego :D Ania nam przyniosła, małe są, ale super wyglądają :) Quote
ania > Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Mysia_ napisał(a):Ania nam przyniosła, małe są, ale super wyglądają :) no małe :mad: wysłałam mamie, żeby wydrukowała w pracy, bo co będziemy sobie zużywać tusz i przygotowałam jej A4 i A5, czyli format zeszytu. nie wiem jak ona to zrobiła, że zamiast A5 wyszła jej połowa :roll: wiec dałam tylko kilka dużych, bo część sobie zostawiłam, a część dałam osobie, która powiesi plakaty w zabrzu. Quote
nira13 Posted August 20, 2011 Author Posted August 20, 2011 Ponowione ogłoszenia - niech sieludziom opatrzy z każdej strony:) Quote
Recommended Posts