brzośka Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Zosia123 napisał(a):Odwiedzamy Hadarka... ja także :) i miziam na dobranoc Quote
BERKANO Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 wysyłajcie dziewczyny zapytania WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DA I NA JAKI POMYSŁ WPADNIECIE, bo zaraz minie nam lato... A przed zimą On MUSI już grzać dupeńkę u siebie. Jak mi odpiszą to zaraz dam znać- jeśli odpiszą. A później napiszę do DZ, chyba że któraś z Was już tam napisała.. Quote
nira13 Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Podnosze Hadarka. Z wizytką musze poczekac na koleżankę - bo jest tam więcej psiurków i sama nie dam rady czasowo ich ogarnąć. Może jeszcze tydzień i pojedziemy:) Wiadomości Zagłebia - odpadają - oni chcą tylko wieści z rejonu Zagłębia. Ale może inne gazety odpowiedzą lepiej??? Pomyslę jeszcze jakie by mogły się sprawdzić - a te psie - moj pies - czy jakoś tak??? Wiem że hasiorki ogłaszają czasem - może tam nawet płatne mu zrobić??? Jeśli dobrze zrozumiałam - 10 zł za linijke - 22 znaki. WKLEPAŁAM GO NA koncik adopcyjny miesiecznika MÓJ PIES- trochę mi fotki poucinało - ścina fotki nie bardzo da się edytować no i limit ilości tekstu... Quote
BERKANO Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 nira a czy Ty wrzuciłaś jego ogłoszenie do gazetki on-line? Jak tak to daj nam linka Quote
ania > Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Hadarek pozdrawia i cieszy się, że tak tu wszyscy o nim myślą :) Quote
nira13 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 http://www.psy.pl/adopcje/art9732,hadar.html Mam nadzieję ze będzie działać. Quote
BERKANO Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 On jest UŚMIECHNIĘTY!!!!! Jest PRZEPIEKNY i serce mi się łamie, że człowieka najlepszego ciągle nie ma.... KOCHANE POMYŚLMY NAD OGŁOSZENIEM GO W DZ, a jak koszty ogłoszenia na jedną osobę będą zbyt wysokie to można ściepkę zrobić!!! Quote
BERKANO Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Która z Was ogłaszała kiedyś psiaka w DZ? Jeśli któraś z Was ma doświadczenie w DZ to prosze dać znać i ogłaszajmy Hadarka, bo szkoda cudaczka Quote
BERKANO Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 poprosiłam o ogłoszenie Hadarka cioteczkę, która ma MAGICZNĄ RĘKĘ w wyadopotowywaniu psiaków- trzymajcie kciuki, żeby stal się CUD Quote
giselle4 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 jest piekny znajdzie chate podniose czekoladke Quote
nira13 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 Trzymam kciuki bo cisza straszna u niego...no lato - adopcje w ogóle stoją... Quote
Qeeriefire Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 A liczba psów w schroniskach rośnie :shake: https://lh6.googleusercontent.com/-y4pw5-KteDE/TiXAp_gZg2I/AAAAAAAANQQ/h8r8EySjaNM/DSCNO%252520069.jpg Piękna mordenia czeka na dom :mad: Quote
ania > Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 trzymam kciuki! powiem też nieśmiało, ze wydaje mi się ze widzę w Hadarze małe zmiany, jest jakby weselszy, jakby sie cieszył ze spaceru. lubię go, pomimo tego ze jest taki niekontaktowy. wydaje mi się ze chłopak się otworzy, gdy poświeci mu się więcej czasu. wczoraj na spacerze ani razu nie ciągnął w stronę schroniska. będę z nim teraz wychodziła przy każdej wizycie w schronisku i zobaczymy :) Quote
BERKANO Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 PIĘKNE ZDJĘCIA!!!!!!!! Dzięki cioteczko kochana, że zajmujesz się Hadarkiem i tak pięknie dbasz o Niego!!!!!! wydaje mi się, że to typowe zachowanie dobermana wiekowego ze schronu- mój Igor przez rok się otwierał (wizualnie jak dwie krople wody z Hadarkiem są ;-) tu jest wątek Iglaka: http://www.dogomania.pl/threads/181875-Igor-doberman-porzucony-przez-w%C5%82a%C5%9Bciciela-po-11-latach-czeka-na-dom!!!!JU%C5%BB-W-DOMKU!!!) pierwsze miesiąca to płakałam nie raz, że takie coś obcego i obojętnego do mnie mi po chaupie łazi, ale dużo pracowaliśmy i teraz hihihi- ZERKNIJCIE SOBIE NA OSTATNIĄ STRONĘ WĄTKU iGOROWEGO to same zobaczycie, jak teraz wycofany się zachowuje ;-) Dobry, mądry przewodnik stada i Hadar szybko wyjdzie z doła.... ale skąd takiego mądrego wziąć??????? ANIA JESTEŚ WIELKA- DZIĘKI ZA OPIEKĘ NA NIM!!!!!!! Quote
ania > Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 podnoszę Hadara i melduję, że był dzisiaj na długim spacerze i nie zapierał się :) ale oczywiście przed siebie ciągnął, ciągnik jeden. coś mu potem na łące odbiło i zaczął skakać do góry i szarpać się jakby chciał wyjść z obroży (a już mi dzisiaj z niej wylazł na terenie schroniska), ale to było chwilowe i potem już szedł normalnie (znaczy normalnie jak na Hadara :painting:) Quote
BERKANO Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 dla zainteresowanych cioteczek: WYPRZEDAŻ TZ-ÓW oficjalnie otwarta http://www.dogomania.pl/threads/2118...ejki-i-Giselle Quote
giselle4 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Hadar nie odpuszczamy...oglaszamy to piekny pies i musi znalezc swojego czlowieka Quote
Maalwi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Hopsamy!! Hadar cudowny mi się zdaje,że to mieszanka dobka i bull terrierem Quote
Recommended Posts