Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wysyłajcie dziewczyny zapytania WSZĘDZIE GDZIE SIĘ DA I NA JAKI POMYSŁ WPADNIECIE, bo zaraz minie nam lato... A przed zimą On MUSI już grzać dupeńkę u siebie.
Jak mi odpiszą to zaraz dam znać- jeśli odpiszą. A później napiszę do DZ, chyba że któraś z Was już tam napisała..

Posted

Podnosze Hadarka.
Z wizytką musze poczekac na koleżankę - bo jest tam więcej psiurków i sama nie dam rady czasowo ich ogarnąć.
Może jeszcze tydzień i pojedziemy:)

Wiadomości Zagłebia - odpadają - oni chcą tylko wieści z rejonu Zagłębia.
Ale może inne gazety odpowiedzą lepiej???

Pomyslę jeszcze jakie by mogły się sprawdzić - a te psie - moj pies - czy jakoś tak???
Wiem że hasiorki ogłaszają czasem - może tam nawet płatne mu zrobić???
Jeśli dobrze zrozumiałam - 10 zł za linijke - 22 znaki.

WKLEPAŁAM GO NA koncik adopcyjny miesiecznika MÓJ PIES- trochę mi fotki poucinało - ścina fotki nie bardzo da się edytować no i limit ilości tekstu...

Posted

On jest UŚMIECHNIĘTY!!!!!
Jest PRZEPIEKNY i serce mi się łamie, że człowieka najlepszego ciągle nie ma....

KOCHANE POMYŚLMY NAD OGŁOSZENIEM GO W DZ, a jak koszty ogłoszenia na jedną osobę będą zbyt wysokie to można ściepkę zrobić!!!

Posted

trzymam kciuki!
powiem też nieśmiało, ze wydaje mi się ze widzę w Hadarze małe zmiany, jest jakby weselszy, jakby sie cieszył ze spaceru. lubię go, pomimo tego ze jest taki niekontaktowy. wydaje mi się ze chłopak się otworzy, gdy poświeci mu się więcej czasu. wczoraj na spacerze ani razu nie ciągnął w stronę schroniska. będę z nim teraz wychodziła przy każdej wizycie w schronisku i zobaczymy :)

Posted

PIĘKNE ZDJĘCIA!!!!!!!!
Dzięki cioteczko kochana, że zajmujesz się Hadarkiem i tak pięknie dbasz o Niego!!!!!!
wydaje mi się, że to typowe zachowanie dobermana wiekowego ze schronu- mój Igor przez rok się otwierał (wizualnie jak dwie krople wody z Hadarkiem są ;-) tu jest wątek Iglaka: http://www.dogomania.pl/threads/181875-Igor-doberman-porzucony-przez-w%C5%82a%C5%9Bciciela-po-11-latach-czeka-na-dom!!!!JU%C5%BB-W-DOMKU!!!)

pierwsze miesiąca to płakałam nie raz, że takie coś obcego i obojętnego do mnie mi po chaupie łazi, ale dużo pracowaliśmy i teraz hihihi- ZERKNIJCIE SOBIE NA OSTATNIĄ STRONĘ WĄTKU iGOROWEGO to same zobaczycie, jak teraz wycofany się zachowuje ;-)
Dobry, mądry przewodnik stada i Hadar szybko wyjdzie z doła....
ale skąd takiego mądrego wziąć???????

ANIA JESTEŚ WIELKA- DZIĘKI ZA OPIEKĘ NA NIM!!!!!!!

Posted

podnoszę Hadara i melduję, że był dzisiaj na długim spacerze i nie zapierał się :) ale oczywiście przed siebie ciągnął, ciągnik jeden. coś mu potem na łące odbiło i zaczął skakać do góry i szarpać się jakby chciał wyjść z obroży (a już mi dzisiaj z niej wylazł na terenie schroniska), ale to było chwilowe i potem już szedł normalnie (znaczy normalnie jak na Hadara :painting:)