Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 497
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzymam kciuki żeby się staruszkowi udało! :multi:
byłam z nim ostatnio i nawet ładnie spacerował :) (choć pod koniec na drodze już ciągnął w stronę schroniska)

Posted

No niestety pan już nie zadzwonił...
Ale mam wrażenie, że chodziło o to że dopiero stracili swoją sunię a Hadarek młodzieniaszkiem juz nie jest i była obawa, że znów będą przeżywać to samo - ja to tak odebrałam, bo cała rozmowa była bardzo przyjemna i naprawdę sensowna.
Nie wiem z jakiej miejscowości był ale ze śląskiego. Tak jak już pisałam wolałabym domek z ogródkiem no ale...tu pan znał rasę i ten las też brzmiał dobrze...

BERKANO- jeśli chodzi o mnie (HUSKY ADOPCJE)
Przy każdej adopcji jest:
1.Ankieta przedadopcyjna
2.Wizyta przedadopcyjna z moim psem lub jeśli pies do adopcji jest na dt to z nim.
3.Umowa adopcyjna.
4.Wizyta poadopcyjna - nie zawsze, czasem mamy stały kontakt z nowymi domkami ale czasem te wizyty się robi, gdy nie mamy sygnałów z domku.

Jest to duże sito a i tak nie zawsze się udaje, pewne rzeczy wychodzą później i psiaki czasem wracają niestety.

ania > no ja też zauważyłam (też na spacerki go zabieram) ,że on ciągnie do schroniska - chyba tu czuje się bezpieczniej, pewniej...i to jest też dobijające, że psiak wybrał sobie schroniskowy boks za dom:(

DZIEWCZYNKI - SZUKAMY DALEJ DOMKU DLA HADARKA!!!

Posted

Bjuto, jak tylko skończy się allegro Hadarkowe to daj mi cynk to pokryję koszty kolejnego z wyróżnieniem.
A i tak uważam, że ZBYT MAŁO ROBIĘ, ŻEBY MU POMÓC :wallbash::wallbash::wallbash:
Kurcze... im bardziej się przywiązuję i kocham mojego Igora tym bardziej Hadar mnie męczy i bezradność mnie do szewskiej pasji doprowadza...
Mogłybyście napisać co u Niego słychać?
Jak się na tą pogode czuje?
Czy nic Mu nie dolega?
Bardzo Was proszę

Posted

Hadarku, ciotka Felka tuli Cię do snu.Mizia za uszkiem i po brzuszku.Niech ci się śnią pachnące kosteczki,latające piłeczki i wielka łąka, a na tej łące Ty Hadarku i Twój ukochany "LUDŹ".Dobranoc słoneczko;)

Posted

[quote name='BERKANO']Bjuto, jak tylko skończy się allegro Hadarkowe to daj mi cynk to pokryję koszty kolejnego z wyróżnieniem.
A i tak uważam, że ZBYT MAŁO ROBIĘ, ŻEBY MU POMÓC :wallbash::wallbash::wallbash:
[/QUOTE]

Kroook sfinansowała wyróżnione allegro przez 3 miesiące. Więc musisz poczekać! :)