Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga - jutro zrobie przelew na 150 zł , ale brakuje jeszcze - kto dołozy do ratowania suni ??
Załóż Aga suni temat ze zdjęciami na forum-boksery, tam też poprosimy o pomoc w finansowaniu jej ratowania .

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dane i jutro wysyłam kase i mysle że inne osoby jak maja prawdziwe serca to dadza od siebie nawet te 10 zl to bedzie duzo a ta bidna psina jest juz widac stara to niech ma od czlowieka przy koncu zycia przynajmniej troche dobroci bo pewnie jakis kretyn wygonil psiaka z domu a na zdjeciu widac ze juz sie jej nie chce zyc bo boksie sa wesole a jak przychodzi jakis problem to leza i nawet nie potrafia lepka podniesc. Pomozcie bo samo pisanie to nic nie da a chodzi o istote zywa

Posted

Ona nie jest stara - boksery w schroniskach bardzo marnieją, siwieją, choć są młode (a ona ma biały pysio, ja tam siwizny nie widzę ;)). Jest potrzebna jest opieka i miłość i odrazu będzie miała więcej energii ;)

Buniu, ode mnie też już poszedł przelew, zdrowiej nam :thumbs:

Posted

Już mam na koncie pierwsze pieniążki - DZIĘKUJĘ!!!

Wpłaty: 670 zł

• Bodziulka :Rose:
  • Imbir1 :Rose:
  • jack35 :Rose:
  • Faro :Rose:
  • Rybc!a:Rose:
  • AgaiTheta
  • mm.templum :Rose:
  • ewatr :Rose:
  • ha.ga :Rose:
Wydatki: 670,00 zł

• 0,90 zł obroża (8,9 kosztowała, ale pni się pomyliła)
  • 15,90 zł smycz / przepraszam, że kupowałam, ale szukałam, w domu nie znalazłam żadnej wolnej smyczki / i jeszcze Pani w sklepie się pomyliła w liczeniu, powinnam zapłacić 24,80 zł - podjadę jutro jej oddać.
  • 150,00 zł paliwo
  • 50,00 zł za Bunię
  • 203,20 zł wpłata dla weterynarza dokonana 12.09
  • 150,00 zł wpłata dla weterynarza dokonana 14.09
  • 100,00 zł wpłata dla weterynarza dokonana 18.09

Dziękuję!!!!!!

Posted

Na te sprawy trzeba zaczekać do przyjścia Agi, to na jej konto przelewacie pieniążki. Ja spełniam tylko swoją funkcję- zawiozę ją do Mosii. Zrobię jej zdjęcia podczas podróży, napewno umieszczę , ale to później . No i oczywiście mam nadzieję, że i Mosii będzie umieszczać zdjęcia Buni ( mam nadzieję że Mosii zaakceptuje to imię?) .

Posted

jutro ok 17 odbieram Bunię:loveu: od Rybci w Warszawie i jedziemy do mnie, tzn na kilka dni do lecznicy a potem w progi ciotki mosii
trzymajcie kciuki zeby sie wszystko udało
denerwuję sie