Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

wiesci i zdjecia i w ogole wszystko bedzie jak tylko wroce do domu i naucze mamusie korzystac z wlasnie zalozonego konta i dorwe sie do zdjec+skanera, wzglednie aparatu. tu chwilowo mam niestety tylko pare zdjec Tulisia :(
pozdrawiam
- siostra Buni i Tulina

Posted

jak juz mowilam wiesci z pierwszej reki w przyszlym tygodniu, ja moge na razie powtorzyc, co uslyszalam ostatnio jak sie pytalam o moja ksiezniczke :loveu: grzeczna nie jest bynajmniej, 'wszczyna burdy' w okolicy obszczekujac wszystkie napotkane psy :] no ale nalezy sie dziewczynce jakas rozrywka :evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

witamy swiatecznie-odzywa sie gdynia moje dziecko probuje mnie przeszkolic w obslugiwaniu tej piekielnej machiny-zobaczymy czy sie uda.bunia z obzarstwa nie moze sie juz dzis ruszac.pomijajac jamnika jest najglosniejszym i najczesciej wszczynajacym burdy psem na osiedlu.juz chyba uwierzyla ze stad jej nikt nigdzie nie zabierze ale nadal miewa jakies koszmarne sny-trzeba ja wtedy koniecznie obudzic bo krzyczy jak katowane dziecko.to jest przerazajace.ciagle budza jej zainteresowanie mezczyzni tak ok.55 letni bardzo skromnie-biednie ubrani.nie boi sie ich-weszy i tak jakos tesknie patrzy po czym zawiedziona odchodzi.moze miala jakiegos starszego opiekuna?bardziej jest zwiazana z moimi rodzicami,uwielbia pyskowac mojemu ojcu ktory czesto zarzuca jej brak urody-trzeba byloby jej wtedy posluchac-absolutnie sie z tym nie zgadza i glosno to argumentuje.ma problemy z ukladem pokarmowym jest skazana na specjalistyczna jelitowa karme ale przemycamy mieso czasami z ryzem.uwielbia dlugo rano spac -w przeciwienstwie do tulina ktory jest bardzo rannym ptaszkiem-i tak samo jak ja nienawidzi sniegu zimy mam nadzieje ze nie jest jej u nas zle.uwielbia spac zakopana w kocyki czesto jej nawet nie widac na legowisku.no i ma bzika na punkcie kijkow-spacer bez kija nie nalezy do udanych.ostatnio polubila blotne kapiele w okolicznym bajorku potem masaze trzcinami.prawie spa.moze wtedy zapomina o stresach?caly czas czekamy na zapowiedziana inspekcje-obiecala ja cioci mosii z dogomaniaczkami i na razie cisza.

Posted

.Julita. napisał(a):
ma problemy z ukladem pokarmowym jest skazana na specjalistyczna jelitowa karme ale przemycamy mieso czasami z ryzem.

mój fafek też ma problemy z układem pokarmowym, też jest na specjalistycznej karmie i też mu przemycamy mięsko :evil_lol: buziaki dla Fafelków!

Posted

ale tylko jak Bunia zbliza sie do JEGO miski :diabloti:
tak jest cudowny, kochany, wielki przytulak, nie lubi tylko ludzi w kapturach no i na sygnal dany przez Bunie jest gotowy oddac zycie po dlugiej walce w obronie nas i domu.:lol:

Posted

Tulis lubi byc rozpieszczany na wszelakie sposoby (jak kazdy facet, szczegolnie tak przystojny), a blekitny kocyczek to tylko jeden ze sposobow rozpieszczania. Zreszta chyba mu sie nalezy, skoro go oddali, to za bardzo go nie kochali.