credita Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 jej ale słodziuchy kochane;) superrrrrr........ Quote
Aganiok Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 cudowne. Widać, że szczęśliwe psy....:loveu: Quote
Kitka20 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 To co boksery najbardziej kochają.....łóżeczko:loveu::loveu::loveu: Quote
la_pegaza Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 głosujemy na projekty, które pójdą do druku :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52586 dochód z późniejszej sprzedaży pójdzie na boksery w potrzebie :Rose: Quote
.Julita. Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 wiesci i zdjecia i w ogole wszystko bedzie jak tylko wroce do domu i naucze mamusie korzystac z wlasnie zalozonego konta i dorwe sie do zdjec+skanera, wzglednie aparatu. tu chwilowo mam niestety tylko pare zdjec Tulisia :( pozdrawiam - siostra Buni i Tulina Quote
AgaiTheta Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Julita witamy, jej jak cudownie!!!!! Witamy ogromne serca na dogo :) Moja Buniutka jest grzeczna? Quote
.Julita. Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 jak juz mowilam wiesci z pierwszej reki w przyszlym tygodniu, ja moge na razie powtorzyc, co uslyszalam ostatnio jak sie pytalam o moja ksiezniczke :loveu: grzeczna nie jest bynajmniej, 'wszczyna burdy' w okolicy obszczekujac wszystkie napotkane psy :] no ale nalezy sie dziewczynce jakas rozrywka :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Kruca bomba ta kopka nieszczęścia jeszcze burczy - noo dobrze jej sie powodzi to bohaterka! Quote
.Julita. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 witamy swiatecznie-odzywa sie gdynia moje dziecko probuje mnie przeszkolic w obslugiwaniu tej piekielnej machiny-zobaczymy czy sie uda.bunia z obzarstwa nie moze sie juz dzis ruszac.pomijajac jamnika jest najglosniejszym i najczesciej wszczynajacym burdy psem na osiedlu.juz chyba uwierzyla ze stad jej nikt nigdzie nie zabierze ale nadal miewa jakies koszmarne sny-trzeba ja wtedy koniecznie obudzic bo krzyczy jak katowane dziecko.to jest przerazajace.ciagle budza jej zainteresowanie mezczyzni tak ok.55 letni bardzo skromnie-biednie ubrani.nie boi sie ich-weszy i tak jakos tesknie patrzy po czym zawiedziona odchodzi.moze miala jakiegos starszego opiekuna?bardziej jest zwiazana z moimi rodzicami,uwielbia pyskowac mojemu ojcu ktory czesto zarzuca jej brak urody-trzeba byloby jej wtedy posluchac-absolutnie sie z tym nie zgadza i glosno to argumentuje.ma problemy z ukladem pokarmowym jest skazana na specjalistyczna jelitowa karme ale przemycamy mieso czasami z ryzem.uwielbia dlugo rano spac -w przeciwienstwie do tulina ktory jest bardzo rannym ptaszkiem-i tak samo jak ja nienawidzi sniegu zimy mam nadzieje ze nie jest jej u nas zle.uwielbia spac zakopana w kocyki czesto jej nawet nie widac na legowisku.no i ma bzika na punkcie kijkow-spacer bez kija nie nalezy do udanych.ostatnio polubila blotne kapiele w okolicznym bajorku potem masaze trzcinami.prawie spa.moze wtedy zapomina o stresach?caly czas czekamy na zapowiedziana inspekcje-obiecala ja cioci mosii z dogomaniaczkami i na razie cisza. Quote
Bodziulka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 .Julita. napisał(a):ma problemy z ukladem pokarmowym jest skazana na specjalistyczna jelitowa karme ale przemycamy mieso czasami z ryzem. mój fafek też ma problemy z układem pokarmowym, też jest na specjalistycznej karmie i też mu przemycamy mięsko :evil_lol: buziaki dla Fafelków! Quote
Bodziulka Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 :lol: :lol: :lol: wrar boszka!! ależ on ma dolne kły - wampir czy co :evil_lol: Quote
.Julita. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ale tylko jak Bunia zbliza sie do JEGO miski :diabloti: tak jest cudowny, kochany, wielki przytulak, nie lubi tylko ludzi w kapturach no i na sygnal dany przez Bunie jest gotowy oddac zycie po dlugiej walce w obronie nas i domu.:lol: Quote
Benia-b Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 ....ale mu sie trafiło:multi:-Pańcia kocykiem przykrywa, aby kolor nie wyblakł:evil_lol:. Czyżby Tulis należał do zmarzlaków? Quote
.Julita. Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Tulis lubi byc rozpieszczany na wszelakie sposoby (jak kazdy facet, szczegolnie tak przystojny), a blekitny kocyczek to tylko jeden ze sposobow rozpieszczania. Zreszta chyba mu sie nalezy, skoro go oddali, to za bardzo go nie kochali. Quote
Recommended Posts