loozerka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 echhh, jak fajnie się czyta ten tytuł teraz :))) Tak niewiele czasu mineło, a los psinki zmienił się zupełnie- dzieki mobilizacji ludzi, a glownie dzieki mosii :) Quote
asiaf1 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ogromnie się cieszę, ze psiaki już są w nowym domu. :multi: :multi: :multi: Mosii dziękuję :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ewatr Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Buniu :loveu: nasza ulubienico ale sie ciesze :cunao: :cunao: Quote
Kasia_82 Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Ale super wiesci :multi: :multi: :multi: Ciesze sie niesamowicie :lol: :lol: :lol: Az sie normalnie wzruszylam :p Ludzie jestescie WIELCY !!! Quote
joaaa Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
credita Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Bunieczko masz taką obrożę jak moja Gapcia obyś była tak szczęśliwa jak moja staruszka :loveu: Quote
Rybc!a Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Bunieczko kochana, oby ci było dobrze, farciaro! Heh, może z Tulinkiem będzie mały romanski? Ha ha! Bardzo się cieszę, naprawdę! Quote
myszkach Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Zagląda, zagląda. Ja swoje czlonkostwo na forum rozpoczelam od sledzenia losow Buni. Ciesze sie bardzo, ze znalazla tyle szczescia i tak oddanych ludzi, ktorzy praktycznie wtrwali ja z objec smierci. Tylko od czasu jak znalazla dom tak sluch o niej zagonal. Mam nadzieje, ze wszystko u niej jest OK. Quote
Rybc!a Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Jest szczęśliwa w nowym domu- razem z Tulinkiem. Księżniczka śpi na łóżeczku. Quote
Medorowa Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Rybc!a napisał(a):Jest szczęśliwa w nowym domu- razem z Tulinkiem. Księżniczka śpi na łóżeczku. :multi: :multi: :p A czy jest możliwość uzyskania/zobaczenia jakiś zdjęć:razz: Quote
Lipizzan Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Stały problem osób adoptujących psy z dogomanii wszyscy chcą zdjęcia :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
mosii Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Lipizzan napisał(a):Stały problem osób adoptujących psy z dogomanii wszyscy chcą zdjęcia :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: no tak ale trudno sie dziwic, u Buni wszystko jak najlepiej, juz nie jest smutna, miala troche problemow z zoladkiem, okazalo sie ze jest potwornie zarobaczona, mimo ze byla kilka razy odrobaczana w hoteliku, boi sie tylko jak ktos sie ubiera i szykuje do wyjscia, chowa sie wtedy w najdalszy kat mieszkania i udaje ze nie istnieje, jakies zle wspomnienia.... a Tulin.... jak to facet, lubi byc rozpieszczany, dobrze pojesc, ale nie suchego, tylko miesko z ryzykiem, no i pieszczoty.... fajnie maja nasze psiaki, chetnie sama bym sie tam wyadoptowala:evil_lol: a jutro mam dostac fotki!!!! Quote
Medorowa Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 mosii napisał(a):no tak ale trudno sie dziwic, u Buni wszystko jak najlepiej, juz nie jest smutna, miala troche problemow z zoladkiem, okazalo sie ze jest potwornie zarobaczona, mimo ze byla kilka razy odrobaczana w hoteliku, boi sie tylko jak ktos sie ubiera i szykuje do wyjscia, chowa sie wtedy w najdalszy kat mieszkania i udaje ze nie istnieje, jakies zle wspomnienia.... a Tulin.... jak to facet, lubi byc rozpieszczany, dobrze pojesc, ale nie suchego, tylko miesko z ryzykiem, no i pieszczoty.... fajnie maja nasze psiaki, chetnie sama bym sie tam wyadoptowala:evil_lol: a jutro mam dostac fotki!!!! To świetnie :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
Lipizzan Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 No właśnie GDZIE SĄ ZDJĘCIA.:p :p :p :p :p :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
credita Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Cała potęga w mosii ,wierzę że fotki będą dajmy jej chwilę odetchnąć :p Quote
credita Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Dalej czekamy na wieści i fotki:laugh2_2: Quote
mosii Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 foteczki mam juz i wieczorem postaram sie wrzucic:) Quote
Recommended Posts