mosii Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 noo, bordożek to Tulin z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=29984 byl u mnie na tymczasie pierwszy spacer z Państwem:) szykujemy się:) [/URL Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Czy ja dobrze zrozumiałam, ze Państwo zabrali oba faflaki? :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mosii Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 oba:) Pan specjalnie przyjechał z zagranicy aby móc przyjechać po psiury, Państwo jechali pól dnia z Gdyni :) od razu Tulin został syneczkiem a Bunia córeczką:) Quote
Imbirka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ale suuuuuuuuuuuper wieści:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Mosii, ale oczywiście pobrałaś od nich (nowych Państwa faflaków) materiał dna, żeby ich sklonować? :placz: ale im się udało, trzeba skoczyć po małe co-nieco (dziś 80-te urodziny Kubusia P.;)) :drinking: Quote
Aganiok Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 No to już wiem dlaczego się ululałam ;) Quote
andzia69 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 :loveu::multi::loveu::multi::loveu::multi: Moniczko - nie spytałaś,czy moze mają liczną rodzinę...bez psów????? Quote
mosii Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 J jedziemy do domku!!!!!!!!!!!! Tuliś i Bunia w tle:) Quote
Aganiok Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 trudno wyobrazić sobie lepsze zakończenie! :multi: :p Quote
mosii Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ehhhhhhhhhhhhh co za wspaniałe chwile:multi: teraz trzymamy kciuki aby szczęśliwie dojechali:) :kciuki: ehhhhhhh opiłam się:) co za wspaniały dzień :drinking: :drinking: :drinking: :cunao: Quote
Medorowa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Cudowne wieści na dobranoc:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
mosii Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Psiska już w domu Jeszcze kilka fotek z wczoraj zobaczcie jak Bunieczka przytyła:) już w aucie, zobaczie jaka podusie Bunia dostała, ze śpiącym krasnalem;) do domku……….. Quote
Faro Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Monika - buziaki. Dokładnie 5 tygodni temu leżała w schronie jako bezimienna zrezygnowana bokserka, bez szans na życie - nie mówiąc juz o szansie na domek , a wszyscy w watku zastanawiali sie jak ją ratować. Wczoraj szczęśliwa odjeżdżała do nowego domku leżąć na SWOJEJ podusi !!! W takich chwilach zaczynam wierzyc w ludzi. I za Tulisia - też dzięki - Bordozki to moja "pierwsza po boksiach" ukochana rasa Quote
Medorowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='mosii']Psiska już w domu do domku……….. Aż mi się łezka szczęścia w oku zakręciła:p :p Quote
AniaB Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Nooo, mi tez ...:lol: A Bunia to klucha taka prawie jak Tulinek:evil_lol: :evil_lol: Mosii to wszystko dzieki twojej opiece i sercu!! :loveu: :loveu: :calus: (no i obiadkom, które serwujesz:evil_lol: ) Quote
Bodziulka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :placz: ale pięknie... duuużo szczęścia mordeczki, duuużo! Quote
boksiedwa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 ale super wieśc :multi::multi::multi: AniaB napisał(a):Mosii to wszystko dzieki twojej opiece i sercu!! :loveu: :loveu: :calus: (no i obiadkom, które serwujesz:evil_lol: ) AniaB próbowałaś tych obiadków? :evil_lol: Quote
Lipizzan Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Jak ja lubię kiedy takie historie kończą się happy endem:smilecol: :iloveyou: :angel: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :laola: Quote
AniaB Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 boksiedwa napisał(a):ale super wieśc :multi::multi::multi: AniaB próbowałaś tych obiadków? :evil_lol: Nie ale skoro Bunce tak szybko ciałka przybyło, to znaczy że ze smaczkiem wciągała co tam na stół wjechało:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
mosii Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Rozmawiałam z Tulinem i Buńka przez tel, :) jednym słowem-sielanka:] no normalnie pełnia szcześcia, raj na ziemi:] mamy wszyscy zaproszenie do Gdyni:) własnie czytam sobie watek Buni od początku, przegladam fotki i nie moge sie powstrzymać: Bunia teraz:) i kiedyś:( http://img218.imageshack.us/img218/34/imgp7000bn6.jpg gdyby ktoś chciał sobie przypomnieć....... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30699&page=17 Quote
Medorowa Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 mosii napisał(a):Rozmawiałam z Tulinem i Buńka przez tel, :) jednym słowem-sielanka:] no normalnie pełnia szcześcia, raj na ziemi:] mamy wszyscy zaproszenie do Gdyni:) To super:multi: :multi: To kiedy się wybieramy:cool3: :evil_lol: Bunia ma ogromne szczęście:p :p :p :p Quote
loozerka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 a czy bunia to nie powinna się znalezc w dziale juz w domu- no i usuncie te pozerające ją muchy z tytułu, bunia juz teraz z muchami to tylko gonic się moze :) Quote
AgaiTheta Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Moniko dziękuję Ci bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Podziękuj, również nowym "rodzicom" Bunieczki, ona dla mnie znaczy tak wiele... Quote
Recommended Posts