loozerka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 przyłaczam się do trzymania kciuków- już mi się skora maceruje i jakiegoś skurczu dostalam w dloni od nieustannego kibicowania :) Quote
AniaB Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Tez trzymam, tez trzymam.. Byłam najpierw na wątku Tulinka, i dlatego informacje miałam śladowe, ale widze, ze tu cała akcja!!:lol: :lol: zeby wszystko sie udało!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
Imbirka Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 ja trzymam z całych sił :thumbs: :thumbs: :thumbs: :happy1: :happy1: :kciuki: :kciuki: :bigok: :bigok: Quote
Lipizzan Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 JA też trzymam kciuki za tę laseczkę:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :bigok: :bigok: :bigok: Quote
Rybc!a Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ja też trzymam kciuki za tą moją pięknisię z którą w samochodzie spędziłam 3,5 godzinki! Cudna stokrotka! Oj czekaj, czkekaj Buniu- jak się wszystko ułoży, to cię odwiedzimy z ciotką Agą! Przecie to Gdynia, a od ELbląga niedaleko! ;) Quote
mm.templum Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 teraz juz wierzę,że bedzie dobrze,musi być!!!:bigok: Quote
jack35 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Dobrze sie czyta jak jest wszystko dobrze,teraz tylko zeby nowi panstwo pokochali boksie tak szczerze.:smilecol: Quote
Jagoda1 Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Cudowne wieści, trzymamy kciuki i łapki za śliczną Bunieczkę:lol: Quote
mosii Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 juz pisałam na wątku Tulina, z przyczyn organizacyjnych "nowe rodzeństwo" pojedzie do domku w przyszłym tyg. w sobote:) na razie panuje zgoda:) Quote
loozerka Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 mosii, gdzie Ty te domki znajdujesz?? Tak mi zależy, by Sabcia z Rembertowa, do ktorej link wklejałam na dziadku znalazła dom i Oluś, ktory jest taką kruszynką... Ale to takie kundelki, a te ktore od Ciebie wychodzą jednak quasi - rasowe są... Quote
AgaiTheta Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 No Rudzia rasowa raczej nie była ;) Bunia, Bunia jeszcze kilka dni i wracasz nad morze :multi: Quote
Kasia_82 Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 Przeczytalam historei Buni od deski do deski :p Super , ze jej pomogliscie :multi: Teraz tylko domek w ktorym bedzie kochana i gdzie moze zapomniec o swojej przeszlosci ;) Quote
szmaja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Mi się już wszystko pomieszało - domku nie ma, prawda? I ja głupia nie doczytałam, ile ona ma lat? Quote
szmaja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 DObra, doczytałam na blogu. Czyli już w sumie nieaktualne :P Quote
AniaB Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Czy Bunia i Tulin już pojechali? Prosimy o relacje słowną i zdjeciową z nowego domu :loveu:!! Quote
mosii Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 POJECHALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaraz wstawię fotki:) Quote
mosii Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 słuchajcie, dom jest tak wspaniały, ze wzruszałam się co pare sekund tacy ludzie to skarb............ Quote
Bodziulka Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 z Bordożkiem zamieszka? :loveu: :multi: :multi: :multi: bordożki to moja 2 ulubiona rasa ;) :multi: :multi: :multi: Świetnie Buniu! Quote
boksiedwa Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Bodziulka napisał(a):z Bordożkiem zamieszka? :loveu: :multi: :multi: :multi: bordożki to moja 2 ulubiona rasa ;) :multi: :multi: :multi: Świetnie Buniu! on razem z niunią szukał domku qurcze szkoda, że nie ma więcej takich ludzi :loveu: Quote
Recommended Posts