mosii Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 popatrzcie jak sie pięknie zagoiło! (tu Bunia sobie rozlizała- ale to nie krew tylko takie czerwone psikadło) i znów wołamy:) Quote
AgaiTheta Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Brak słów. pięknie Bunia wyszła na prostą - PIĘKNIE!!!!!!!!!!!!!!! Quote
loozerka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 cudny pregusek :).......... i jak idealnie wpatrzona w aparat... Quote
Ragazza Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Jaka ona śliczna!!! i już nie szkielecik!! Quote
mosii Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 ja ogromnie się raduje, że Bunieczka dochodzi do siebie, te rany były bardzo poważne, był duży ubytek skóry i mięśni, nawet scięgno było zajęte przez martwicę a tu tak pieknie sie zrosło, Ogromne podziekowania dla Pana doktora, który czuwał i był przy Buni cały czas. ...... wpatrzona w aparat bo ciotka za apatatem ciacho ukrywała i Buńka sie bardzo niecierpliwiła az przytupywała:) ....... koło ogonka to taki guzek jaki czesto mają starsze psy, taki tłuszczak, z którego mozna wycisnąć :hmmmm: no takie coś....... Quote
Imbirka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Ale ekstra:multi::multi::multi::multi::multi::multi: cudo:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mosii, a jak wyniki bunieczki? Już są dobre? Quote
Bodziulka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Jak ona pięknie wygląda!! :crazyeye: :loveu: :loveu: Quote
majafaja Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 ale swietna laleczka!! moze nie przeycztalam wczesnije, ale ile ona ma m/w lat? Quote
ewatr Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 ale laska :crazyeye: ;) Bunia to teraz życze ci dobrego domu Mosii :loveu: dla mnie jestes cudotwórcą :lol: Quote
credita Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Aga jesteś WIELKA z tą aukcją :loveu: Pozdrawiam Quote
mosii Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 :hmmmm: nie wiem jak to powiedzieć.... od południa rozmawiam z pewną panią z Gdyni.... dom z ogrodem, super warunki.... pani w sobotę przyjeżdza i........ straciła kilka mies temu buldoga ang i boksera..... od dziś Bunia mieszka z Tulinem...... Quote
boksiedwa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 mosii napisał(a)::hmmmm: nie wiem jak to powiedzieć.... od południa rozmawiam z pewną panią z Gdyni.... dom z ogrodem, super warunki.... pani w sobotę przyjeżdza i........ straciła kilka mies temu buldoga ang i boksera..... od dziś Bunia mieszka z Tulinem...... ale było by super :multi: Quote
AgaiTheta Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 [quote name='mosii']:hmmmm: nie wiem jak to powiedzieć.... od południa rozmawiam z pewną panią z Gdyni.... dom z ogrodem, super warunki.... pani w sobotę przyjeżdza i........ straciła kilka mies temu buldoga ang i boksera..... od dziś Bunia mieszka z Tulinem...... Tulin i Bunia w jednym domu żyli..... (takie opowieści wnukom będę opowiadać) Mosii ja trzymam kciuki do soboty, jak się uda wszystko to ja sama chyba nie wiem co Ci zrobię :evil_lol: a i Gdynia blisko :loveu: Quote
mosii Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 no kurcze!!!!!!!!!!! no jakies kciuki potrzebne są!!!!! Quote
joaaa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Suuuuuuuuuuper foty!!!!!!!!!!! Bunia cuudna! :loveu: Już pisałam, że to chyba jeden z ładniejszych bokserów na dgm. Trzymam kciuki za dom! A może ktoś sprawdziłby w Gdyni? Podejrzliwa jakaś się zrobiłam. :oops: Ale ona taka ładna i nie wysterelizowana. Quote
AgaiTheta Posted October 4, 2006 Author Posted October 4, 2006 joaaa napisał(a):Suuuuuuuuuuper foty!!!!!!!!!!! Bunia cuudna! :loveu: Już pisałam, że to chyba jeden z ładniejszych bokserów na dgm. Trzymam kciuki za dom! A może ktoś sprawdziłby w Gdyni? Podejrzliwa jakaś się zrobiłam. :oops: Ale ona taka ładna i nie wysterelizowana. mosii w tym kierunku domek ma prześwietlony podczas godzinnych dyskusji, ale ona ich sprawdzi na żywo, to na 100% :cool1: Quote
Recommended Posts