Neris Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Oj tam wszystkich, mógłby zdoptować Bunię... Quote
Jagoda1 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 ..."nie moze naszych wszystkich dogomaniackich psiaków nam adoptowac..." Ale Bunia jest wyjątkowa:cool3: ! Quote
GreenEvil Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Psiaki Mosii - 870,00 stan na dzien dzisiejszy, ciociu mosii, gdzie je przekazac? pzdr GReenEvil Quote
ewatr Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Bunia pokazujemy sie na pierwszej stronie :multi: Quote
mosii Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 dziś będą nowe foteczki naszej Buni; wieczorkiem Quote
AgaiTheta Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 Bunia i reszta dogomaniackich fafli na allegro: AUKCJA, Co o tym myślicie? Ma to sens? Quote
loozerka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Agai Theta- mnie ruszyło- wiec chyba to dobry pomysł, bo choc trochę moze pomoc. Ale blog z tego linku na allegro u mnie sie nie otwiera. Ja mam pytanie dot. warszawskiego arsa- czy tu jest jego wątek? No i ja nie wiem w koncu jak to jest z tą Mary- mosii- masz ja do adopcji, czy raczej nie, czy też obecnie jeszcze nie wiesz? Quote
AgaiTheta Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='loozerka']Agai Theta- mnie ruszyło- wiec chyba to dobry pomysł, bo choc trochę moze pomoc. Ale blog z tego linku na allegro u mnie sie nie otwiera. Ja mam pytanie dot. warszawskiego arsa- czy tu jest jego wątek? No i ja nie wiem w koncu jak to jest z tą Mary- mosii- masz ja do adopcji, czy raczej nie, czy też obecnie jeszcze nie wiesz? Blog już powinien się otwierać, tylko wymaga aktualizacji :oops: . Wątek Arsa. Hmmm Mary?? W sumie szuka domku, tylko nie wiadomo kiedy będzie do wydania i czy będzie.... Mosii czekamy na zdjęcia Buniulki :lol: Quote
mosii Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 no czekajcie czekajcie;) fotki są kapitalne, takiej Buni jeszcze nie widzieliscie:) i teraz najwazniejsze: Bunia jest zdrowa i gotowa do adopcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
AgaiTheta Posted October 3, 2006 Author Posted October 3, 2006 [quote name='mosii']no czekajcie czekajcie;) fotki są kapitalne, takiej Buni jeszcze nie widzieliscie:) i teraz najwazniejsze: Bunia jest zdrowa i gotowa do adopcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To dawaj dawaj foteczki :multi: :multi: :multi: Kończy się aukcja, wystawie jeszcze raz - teraz już ZDROWĄ BUNIĘ!!!! Quote
mosii Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 na razie wstawiam kilka zdjeć, reszta wieczorem... Bunia:) ciotka przyniosła smakołyki Quote
loozerka Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Wreszcie Bunia bez kryzki ;) Ale jeszcze zwierzynka chudzieńka :( A tygrysex, to np. Bunią nie byłby zainteresowany? Czy tylko i jedynie Mańka mu w sercu utkwila? Quote
szmaja Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 matko, jak ona ślicznie odżyła! jest przepiękna! Quote
mosii Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 nooo i jak głośno woła bo ciotka nie chce dać kiełbaski tylko zdjęcia robi:) Quote
Neris Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 A to ja ciotce mogę podać rękę, bo ja też kiełbaski nie daję. Może wredna jakaś jestem... Quote
mosii Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 i skacze, pies który jeszcze niedawno nie mógł sie ruszać, teraz podskakuje!!!! Quote
Recommended Posts