mosii Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 to taki wiek orientacyjny, na pewno jest starszą sunia, ma zaćmię na oczkach i niedosłyszy:( Quote
joaaa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Qrcze, zupełnie nie wygląda! :crazyeye: Po zębach też tak wychodzi? Zaćma i słuch, to się zdarza i u młodszych. I odwrotnie, moja 12-letnia boksia i słuch i wzrok ok. Quote
GreenEvil Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ciociu mosii, przelewy nadal na lecznice? pzdr GreenEvil Quote
joaaa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ciociu GreenEvil, doszła już moja kaska? Bo wysłałam dopiero wczoraj wieczorem. Quote
GreenEvil Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 joaaa napisał(a):Ciociu GreenEvil, doszła już moja kaska? Bo wysłałam dopiero wczoraj wieczorem. Tak ciocu joaaa , doszla, dziekuje w imieniu psiakow :loveu: pzdr GreenEvil Quote
joaaa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Nie dziękuj, to ja dziękuję za pomysł funduszu, w który nie bardzo wierzyłam! :oops: Quote
GreenEvil Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 joaaa napisał(a):Nie dziękuj, to ja dziękuję za pomysł funduszu, w który nie bardzo wierzyłam! :oops: To ja Ci starym przedszkolnym sposobem zagram na nosie : :eviltong: :) pzdr GreenEvil Quote
joaaa Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Dobrze, miałyście rację!!!!!!!!!! :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
loozerka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='mosii']a tu Bunieczka w całej okazałości:) przytyła całe 2,5kg i wazy teraz 24kg!! Ona ma ten przesliczny, pregowany Boksiowy kolorek i taka lśniąca jest :) Tak dla postawienia kropki nad "i" zapytam- jej juz nie zagraza zdrowotnie żadne niebezpieczeństwo? No i gdzie jest- juz się zagubilam- juz u Ciebie w domu, czy nadal w szpitaliku? Quote
mosii Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 jeszcze jest w szpitalu, rany były bardzo powazne i musza być pod ciagła kontrolą, przestane sie martwić kiedy zostanie zdjety ostatni szew. Quote
Imbirka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 jak dobrze się czyta takie wiadomości, jeszcze tylko żeby wyniki się poprawiły Quote
Bodziulka Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Pięknie Bunieczka się goisz! :loveu: Quote
Rybc!a Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Cieszę się , że mogłam w tej sprawie jakoś pomóc. To moje pierwsza taka akcja. Mam nadzieję , że wyniki badań się poprawią i Bunia znajdzie domek. Dziochwy... Mam pytako- jeżeli Bunia nie jest już najmłodsza to czy znajdziemy jej domek? A jeżeli nie to co z nią będzie :( ? Quote
Bodziulka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Hopamy! Bunieczko - dawno nie było Twoich fotek :cool3: ;) Quote
Bea1 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 przepraszam, że w tym topiku ale tutaj jest sporo osób z Elbląga..co z jamnsiem? chcę mu pomóc.. Quote
jack35 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Ciesze się , że wszystko dobrze u tej biednej bokserki. Nie rozumiem jednego mianowicie dlaczego ludzie oddaja swojego przyjaciela po tylu latach do schroniska , to jest wredne , brak slow. Nie wiem ........ale w takim wieku suczka potrzebuje opieki kogos kto zna te pieski, czy potrzeba szukac nowego niepewnego domku , moze wyjsciem bedzie opieka kogos z forum kto ma miejsce . Moze znajdzie sie taka osoba . Kazdy kto bedzie mogl wplaci nawet drobne pieniazki dla tego piesia aby osoba opiekujaca sie nim nie miala juz obciazenia finansowego. To tylko takie moje przemyslenia. Starsze zwierzeta tak jak stary człowiek potrzebuja ciepła i dobroci . Quote
joaaa Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Mosii, jak tam?????????? Może nowe fotki?! :cool3: Quote
ewatr Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Bunia czas o sobie przypomnieć :multi: Quote
Recommended Posts