Zu Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 dopiero teraz znalazłam ten wątek...dzięki Mosii, jesteś naprawde WIELKA...zaraz wyślę jakieś pieniążki na sunię Quote
joaaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Ono jest cuuuuuuuuuuuuuudna, chyba jeden z najładniejszych boksiów na pwp!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: A numer z kamieniem z kołnierzu!!!!!!!!!!!! :p Quote
Rybc!a Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 A gdzie nowe wieści o Buni od Mosii? :( Quote
fochistka Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 no to zdaje mi sie ze calkiem niedlugo bedzie nowa bohaterka- wyciskacz łez- na metamorfozach:cool3: Quote
AgaiTheta Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Hmmm dałabym wiele, by zobaczyć teraz oczka Buni. Tamte, cierpiące śnią mi się co noc. Jakoś mi tkwi w głowie. Teraz Buniol będzie sił nabierał i pomoże swoją siłą cioci walczyć o resztę swoich kumpli! Quote
konisia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Cioteczka Mosii pewnie zajęta całą zgrają, ale miejmy nadzieję, że się niedługo pojawi:cool3: Quote
malagos Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Jak rozwój sytuacji na froncie? Pewnie Bunia już rozrabia po boksiowemu :cool3: Quote
ewatr Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 człowiek taki jest niecierpliwy i chciałby żeby szybko było dobrze :lol: boksia trzymaj sie :loveu: Quote
mosii Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 tak miałam przymusowy urlop od dogo ale juz nadrabiam zaległosci;) Bunia ma się w miare dobrze, samopovzucie rewelacja ale rana po lewej stronie była czyszczona ponownie. zaraz jade do pannicy to zrobie nowe fotki i wrzucę rachunki:) Quote
Bodziulka Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='mosii']Bunieczka dziś Bunia nam zaśpiewała :lol: Quote
mosii Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 generalnie jest na razie srednio, tzn rokowania sa ostrozne, Bunia wygląda znacznie lepiej, czuje sie dobrze ale w organizmie wciąz jest ropa, dren nie nadaża jej usuwac acha Bunia miła robione usg całej jamy brzusznej, nic niepokojącego nie zauwazono:) (bardzo sie bałam ropomacicza) Quote
mosii Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 no i mi sie za wczesnie wysłało zmieniony został antybiotyk poniewaz rana z lewej strony paskudnie sie goi, co sie dziwić, tam była martwica mięśni i ścięgna:( szew sie rozlazł miała robioną morfologie i biochemie, podyższone leukocyty świadczą o stanie zapalnym w orgznizmie Quote
GreenEvil Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Bunieczka, zdrowiej :loveu: A ja slicznie poprosze cioteczki o dalsze wplaty dla psikow mosii - tam nie tylko jest bunia!!! pzdr GreenEvil Quote
AgaiTheta Posted September 18, 2006 Author Posted September 18, 2006 Przelałam dzisiaj otrzymane 100 zł na leczenie Buni. Dziękuję!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts