Benia-b Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Jak najwieksza racja!! Rozpieszczanie-rzecz święta-jak najbardziej potrzebna;).. Pytam o ciepłolubnosc, bo mój oddany niekochany ma bardzo podobny syndrom-uwielbia spać przy bardzo gorącym kaloryferze-druga bordożka-tylko kafle-musi miec chłód... Widocznie psiaki potrzebują ciepła nie tylko tego domowego, rodzinnego, ale równiez "nadprogramowego":evil_lol: Quote
Rybc!a Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 O Boooziuuu! Moja maleńka, moja malutka, jaka kochana! A pamiętam, jak niuńkę zawoziliśmy w umówione z Mosii miejsce i co chwila sprawdzaliśmy czy sunieczka jeszcze oddycha... Jak to miło pooglądać takie zdjęcia... Mam łzy w oczach, ciotuchny! Quote
AgaiTheta Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Pięknie dziękujemy za danie szczęścia Buniutkowi, cudnie!!!! Taka sierotka była, bidulka. Quote
.Julita. Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 AgaiTheta napisał(a):Kruca bomba ta kopka nieszczęścia jeszcze burczy - noo dobrze jej sie powodzi to bohaterka! kupka nieszczescia jak kupka nieszczescia, znakomita organizatorka, wczoraj ukradla caly tort, zzarla i mimo ze ma problemy z watroba i jelitami, nic malpie nie bylo, narazila mnie na prawie 2 godzinny spacer, z ktorego nic nie wyniklo, przespala cala noc, stekajac z zachwytu przez sen i dzisiaj probowala dokonac kolejnego przestepstwa. Tulin wczoraj szczekal informujac o dokonywaniu kradziezy, ale domownicy uspokajali go, mowiac, ze 'ma nie szczekac na ogrodnika, ktory pracuje u sasiadow'. Quote
Bodziulka Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 :evil_lol: kreatywność bokserów nie ma granic :lol: Quote
basia0607 Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 kto ma kontakt z Mosi ? Zbieram dokumentacje zaniedbań kierownictwa schroniska w którym przebywala Bunia ! Quote
credita Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 ja mogę kiedyś do niej podjechać,ale ciężko ją zastać w domu,wiem że internet jej szwankuje więc na pw nie ma co pisać ,tel też nie odbiera,co jej przekazać w razie czego? Quote
mosii Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 jestem juz dostałam pare dni temu maila, ze Bunia odeszła za Tęczowy Most...... Quote
Aganiok Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Buniu...........:-( biegaj szczęśliwa <'> Quote
mosii Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 nie znam szczegółow, postaram delikatnie dowiedziec sie od Pani Julity, wiem że Bunia chorowała od jakiegos czasu... umarła w najlepszym domu jaki mogłyśmy dla niej wymarzyc...... Quote
asiaf1 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Niedawno Szogun-Stefanek teraz Bunia...:-(:-(:-( Quote
AgaiTheta Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Buniu, wiesz, że jest u mnie Lunka, leżała tak samo jak Ty i jest baaardzo podobna do Ciebie. Pamiętam [*] Quote
credita Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 my też pamiętamy,hopsajcie z Gapunią po zielonych łąkach :iloveyou: Quote
myszkach Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nie bylo mnie tutaj kolka lat. W tym czasie zmienilo sie sporo w moim zyciu ale zawsze pamietalam moje poczatki na dogomanii. Zaczynalam od sledzenia z zapartym tchem historii Buni. Jakiz jest moj smutek widzac teraz ze niestety Bunia dolaczyla do mojej Kory za TM. Bawcie sie tam razem. Koreczka - ja za Toba bardz tęsknie i czekaj na mnie. Kiedys znowu razem sie pobawimy. Quote
AgaiTheta Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Tak wiele się zmieniło Bunieczko... [*] Quote
Recommended Posts