Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak najwieksza racja!! Rozpieszczanie-rzecz święta-jak najbardziej potrzebna;).. Pytam o ciepłolubnosc, bo mój oddany niekochany ma bardzo podobny syndrom-uwielbia spać przy bardzo gorącym kaloryferze-druga bordożka-tylko kafle-musi miec chłód...
Widocznie psiaki potrzebują ciepła nie tylko tego domowego, rodzinnego, ale równiez "nadprogramowego":evil_lol:

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O Boooziuuu!
Moja maleńka, moja malutka, jaka kochana!
A pamiętam, jak niuńkę zawoziliśmy w umówione z Mosii miejsce i co chwila sprawdzaliśmy czy sunieczka jeszcze oddycha...

Jak to miło pooglądać takie zdjęcia...
Mam łzy w oczach, ciotuchny!

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Kruca bomba ta kopka nieszczęścia jeszcze burczy - noo dobrze jej sie powodzi to bohaterka!

kupka nieszczescia jak kupka nieszczescia, znakomita organizatorka, wczoraj ukradla caly tort, zzarla i mimo ze ma problemy z watroba i jelitami, nic malpie nie bylo, narazila mnie na prawie 2 godzinny spacer, z ktorego nic nie wyniklo, przespala cala noc, stekajac z zachwytu przez sen i dzisiaj probowala dokonac kolejnego przestepstwa. Tulin wczoraj szczekal informujac o dokonywaniu kradziezy, ale domownicy uspokajali go, mowiac, ze 'ma nie szczekac na ogrodnika, ktory pracuje u sasiadow'.

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
Posted

ja mogę kiedyś do niej podjechać,ale ciężko ją zastać w domu,wiem że internet jej szwankuje więc na pw nie ma co pisać ,tel też nie odbiera,co jej przekazać w razie czego?

Posted

nie znam szczegółow, postaram delikatnie dowiedziec sie od Pani Julity, wiem że Bunia chorowała od jakiegos czasu...

umarła w najlepszym domu jaki mogłyśmy dla niej wymarzyc......

• 5 months later...
  • 1 year later...
Posted

Nie bylo mnie tutaj kolka lat. W tym czasie zmienilo sie sporo w moim zyciu ale zawsze pamietalam moje poczatki na dogomanii. Zaczynalam od sledzenia z zapartym tchem historii Buni. Jakiz jest moj smutek widzac teraz ze niestety Bunia dolaczyla do mojej Kory za TM. Bawcie sie tam razem.
Koreczka - ja za Toba bardz tęsknie i czekaj na mnie. Kiedys znowu razem sie pobawimy.

• 6 months later...