Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Zagląda, zagląda. Ja swoje czlonkostwo na forum rozpoczelam od sledzenia losow Buni. Ciesze sie bardzo, ze znalazla tyle szczescia i tak oddanych ludzi, ktorzy praktycznie wtrwali ja z objec smierci. Tylko od czasu jak znalazla dom tak sluch o niej zagonal. Mam nadzieje, ze wszystko u niej jest OK.

• 2 weeks later...
Posted

Rybc!a napisał(a):
Jest szczęśliwa w nowym domu- razem z Tulinkiem. Księżniczka śpi na łóżeczku.

:multi: :multi: :p A czy jest możliwość uzyskania/zobaczenia jakiś zdjęć:razz:

Posted

Stały problem osób adoptujących psy z dogomanii wszyscy chcą zdjęcia :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Lipizzan napisał(a):
Stały problem osób adoptujących psy z dogomanii wszyscy chcą zdjęcia :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

no tak ale trudno sie dziwic,
u Buni wszystko jak najlepiej, juz nie jest smutna, miala troche problemow z zoladkiem, okazalo sie ze jest potwornie zarobaczona, mimo ze byla kilka razy odrobaczana w hoteliku, boi sie tylko jak ktos sie ubiera i szykuje do wyjscia, chowa sie wtedy w najdalszy kat mieszkania i udaje ze nie istnieje, jakies zle wspomnienia....
a Tulin.... jak to facet, lubi byc rozpieszczany, dobrze pojesc, ale nie suchego, tylko miesko z ryzykiem, no i pieszczoty....
fajnie maja nasze psiaki, chetnie sama bym sie tam wyadoptowala:evil_lol:

a jutro mam dostac fotki!!!!

Posted

mosii napisał(a):
no tak ale trudno sie dziwic,
u Buni wszystko jak najlepiej, juz nie jest smutna, miala troche problemow z zoladkiem, okazalo sie ze jest potwornie zarobaczona, mimo ze byla kilka razy odrobaczana w hoteliku, boi sie tylko jak ktos sie ubiera i szykuje do wyjscia, chowa sie wtedy w najdalszy kat mieszkania i udaje ze nie istnieje, jakies zle wspomnienia....
a Tulin.... jak to facet, lubi byc rozpieszczany, dobrze pojesc, ale nie suchego, tylko miesko z ryzykiem, no i pieszczoty....
fajnie maja nasze psiaki, chetnie sama bym sie tam wyadoptowala:evil_lol:

a jutro mam dostac fotki!!!!

To świetnie :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:

• 1 month later...