Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybc!a napisał(a):
Ile zebraliśmy na naszą kochaną Bunię?

Ciotka... chcesz byc koordynatorem konta Elblaskiego? To ucz sie obslugiwac AFN ;) (podpowiem - watek rozliczeniowy - ostatnia strona) ;)

Psiaki Mosii - 400,00

pzdr
GreenEvil

Posted

Przyjemnie jest ogladac piesia ktorego jeszcze 4 dni temu nikt nie kochal a teraz wraca do zdrowia. Bokserki potrzebuja duzo milosci wtedy zdrowieja i sa szczesliwe. Chudzinka dojdzie do siebie i znajdzie nowa rodzine ja w to wierze :bigok:

Posted

Bodziulka napisał(a):
ja się nie dziwię, że Bunia jest ulubienicą :loveu:
a jak jej stan zdrowia, jak te rany?

jutro wkleje dokładna karte choroby

jeszcze kilka dni i okaze sie czy rany beda sie zrastać, skóra w okolicy odleżyn jest zmacerowana i bardzo miekka, na razie się trzyma, ropa ładnie schodzi ale nie mozna powiedziec na pewno.

Posted

Bardzo ładna lampka z Buni :evil_lol:

Trochę już się napatrzyłam na pwp na różne przemiany, ale zawsze tak samo mnie to zaskakuje - JAK MAŁO TRZEBA, żeby z umierającego, starego, brzydkiego psa zrobić pełne życia, piękne stworzenie...
Dwa dni nie minęły, a jej już oczy błyszczą.

Posted

Wysłałam 150 zł, które otrzymałam na konto, na leczenie Buni :loveu:

Monika ja do tej Częstochowy to na kolanach po żwirze będę szła w podzięce dla Ciebie i "Twoich" wspaniałych weterynarzy!

Posted

AgaiTheta- ale bez odzienia na kolanach ;)?
Mosii, wspaniale, ze Bunia- kolejna psina w potrzebie znalazła u Ciebie dom. A ja włąsnie trafilam na watek Mary i sobie go czytam.
No i Bunia naprawde cuuudna jest- ma tą moją ukochaną boksiową siersc- ciemną, pregowana. I juz tak błyszczy- a moze wypadaloby powiedziec- promienieje.
Ale jednego nie rozumiem- zeby powstaly odleżyny, to chyba musi być choroba, ktora powoduje konieczność leżenia. To nie jest samoistna choroba.A tu chyba nie bylo mowy o powodach powstania odlezyn- wiadomo coś o tym? czy ta choroba zostala wyleczona?

Posted

biedne malenstwo ( dużenstwo właściwie ) normalnie mnie w oczach się zakreciło. Mosii, daj znać, jak tam stan zaopatrzenia finansowego Buni i pozostalych psiaków. Masz ich ogromnie dużo i naprawde, jesli ktos moze pomoc- chociaz finansowo- powinien to robić.

Posted

loozerka napisał(a):
biedne malenstwo ( dużenstwo właściwie ) normalnie mnie w oczach się zakreciło. Mosii, daj znać, jak tam stan zaopatrzenia finansowego Buni i pozostalych psiaków. Masz ich ogromnie dużo i naprawde, jesli ktos moze pomoc- chociaz finansowo- powinien to robić.

Stan zaopatrzenia finansowego buni i innych psiakow jest do tylu, takze jesli chcesz wspomoc - prosimy o wplate na AFN z dopiskeim "psiaki Mosii"

pzdr
GreenEvil

Posted

Greenevil- o tym wiem ;)!!. tzn jak pomoc. Ważne bylo to "do tyłu", bo kurcze, tych "do tyłu", ktore staram się wspierać jest duuuzo i w zasadzie trzeba wybierac te w danym momencie pilniejsze.

Posted

Dzisiaj poszedl drugi przelew do lecznicy - 530zl :loveu: dziekujemy :)
Pamietajmy, ze mosii leczy tam jeszcze dziadka, no i dolozyla na leczenie zabki.

Prosimy o wplaty z dopiskiem psiaki mosii.

pzdr
GreenEvil

Posted

Ach te ciocie:loveu: ! Wspaniałe rezulataty działań widoczne prawie natychmiastowo:cool3:

Mosii dlaczego nie wiedziałam, że będziesz w Wawie? I dlaczego nie było odwiedzin:razz: ?