loozerka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 no to juz wiem, jaka kolejna boksia Mosii :) Mam nadzieję, ze jej los będzie podobny do losu Żabci- chyba juz lepiej psiuni zyczyć nie mozna. Jak mi spłyną dodatkowe pieniądze, to przekazę trochę, ale nie obiecuje- dośc duzo mi juz w tym miesiacu "wyszło" - a za chwilę mam mieć remont Quote
szmaja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 czyli potrzeba dużo pieniędzy... a gdzie sunia teraz jest? została w hotelu, tak? ona będzie jechała do mosii? Quote
AgaiTheta Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Cześć Buniu najdroższa, miłego dzionka!!!! Zaczynam od finansów, Dzisiaj trzeba koniecznie zapłacić za operację i hotel. Mamy 103,20 + 160 + 50 = 313 zł Potrzebne: 380 zł Brakuje: - 67 zł Ja w tej chwili naprawdę nie dam rady, ale jeżeli ktoś mógłby pożyczyć mi 100 zł i wysłać na wskazane konto to obiecuję, że w poniedziałek 18.09 oddam. Bardzo Proszę. Bunia nie może mieć długu. Quote
AgaiTheta Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 szmaja napisał(a):czyli potrzeba dużo pieniędzy... a gdzie sunia teraz jest? została w hotelu, tak? ona będzie jechała do mosii? Bunieczka będzie tydzień w hotelu, potem zobaczymy jaki jest jej stan. jak będzie ok to pojedzie do mosii. Quote
ewatr Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 moja następna ulubiona boksia :loveu: zaraz wysyłam 50 zł tyle moge i kciuki za Bunie :thumbs: Quote
Faro Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Aga - może dzis wpłynie coś z bokser-forum na konto AFN (na boksery u Mosii) Napisz też kilka słow o stanie boksi i wklej zdjęcia na bokser-forum Quote
szmaja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Biedna psina - dzięki Wam może jej być już tylko lepiej, dużo lepiej!!! Quote
loozerka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 AgaiTheta- pozyczyć mogę - a za 2,3 dni dam znać, czy to pozyczka- moze nie trzeba będzie oddawać. Jednak na razie mogę tylko zaoferować pozyczkę. Przepraszam, ale naprawde juz wszystko co na tę chwilę moglam- oddalam. Gdzie przekazać pieniadze? Dotychczas wszystko wpłacałam dla Mosii na AFN, ale to co najmniej 2,3 dni zwłoki, zanim pieniadze dotrą do adresata. Mosii, moze wolałabys podac mi swoje konto na PW, to bylyby juz dzisiaj u Ciebie...mozna byłoby uregulować dlug. Quote
AgaiTheta Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Na tą chwilę na dług mamy (Imbir1 - dzięki, oddam ;) ) Reszta pieniążków, która wpłynie będzie na dalsze utrzymanie i leczenie Buni. Wpłaty proszę kierować na AFN z dopiskiem "psiaki mosii" - ona będzie wiedziała jak je rozdysponować. Dziękuję WSZYSTKIM! Już pędzę na forum bokserów;) Quote
mosii Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 ja teraz do Agi i do AFN przesyłam nr konta lecznicy i bardzo prosze o przelanie tam pieniążków przepraszam ze sie nie dokładam ale w tej chwili po prostu nie mam Quote
szmaja Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Przerażające... na szczęście teraz będzie miała chwilę spokoju. Dzięki Wam! Quote
mosii Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 szczegółow oszczedzę a tu Bunia juz "po" :) Quote
AgaiTheta Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 i sobie chlipię znowu..... Bunia.... Quote
Imbirka Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 mosii, ale ona chyba nie jest taka stareńka jak o niej mówili w schronisku. Ile może mieć nasza dziewczynka? Quote
mosii Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 a tu widać zielone zgnite mięso schronisko Elblag zaprasza!!!! tylko 50zł!!! Quote
ekardas Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Aga i Theta w tym schronisku jest tez doberman szkielecik bez szans, bez Was, dajcie znać Msand Co robić?????????? Quote
mosii Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Imbir1 napisał(a):mosii, ale ona chyba nie jest taka stareńka jak o niej mówili w schronisku. Ile może mieć nasza dziewczynka? :roll: trudno powiedzieć... ok 5/8 lat, Quote
jack35 Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Witam. Agaitheta troche to przykre jak czytam , że tyle osób deklarowało się pomóc finansowo i skończyło jedynie na samym pisaniu:lookarou: . Czy 10 zl kogoś zbawi ???????? tyle jest osób i jak każdy kto poznał losy tej biednej psiny ma serce to może je otworzy i pomoże tej boksi bo przelew na konto Agi jest bez prowizji żadnej . Zobaczcie na Mosii z tego co czytam tutaj na forum to Ta kobieta pomogła już tylu psiakom a ja nie chce mieć wrażenia , że jak psiak jest już u Mosii to można umyć ręce i nie trzeba się martwić. Wierze w to mocno , że nie tylko tutaj przyjemność sprawia pisanie i podnoszenie ale czynna pomoc nawet ta symboliczna. Pozdrawiam Quote
Azyl Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 Wpłaciłem 50 zł dla suni Trzymam kciuki !!!!!! :multi: Quote
boksiedwa Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 straszna bida ale dobrze, że już bezpieczna Quote
AniaB Posted September 12, 2006 Posted September 12, 2006 jack35 napisał(a): Agaitheta troche to przykre jak czytam , że tyle osób deklarowało się pomóc finansowo i skończyło jedynie na samym pisaniu:lookarou: . Czy 10 zl kogoś zbawi ???????? tyle jest osób i jak każdy kto poznał losy tej biednej psiny ma serce to może je otworzy i pomoże tej boksi bo przelew na konto Agi jest bez prowizji żadnej . Tak, ja deklarowałam, ze wpłace na Bunię i zrobie to oczywiscie!! Czy mogę jednak dokonac wpłaty po 25.tym?!! (tak jak również deklarowałam..) Nikt sie nie wycofuje..:crazyeye: Przynajmniej nie ja..:shake: :shake: Quote
AgaiTheta Posted September 12, 2006 Author Posted September 12, 2006 Ja jeszcze raz chciałam taki cichy podziw wyrazić dla Rybc!. To młodziutka, bardzo wrażliwa osoba, niejedna z nas nie dałaby rady, a ona całą drogę, płacząc, zagryzając zęby w żalu, jechała i bardzo pomagała. To jej determinacja i upór doprowadziły do tego, ze sunia żyje. Miała czym jechać do Mosii. Rybc!a BRAWO!!!!!!! Jak byśmy mieli taką młodzież, to ja chciałabym sie narodzić na nowo, pod jej rządami! Quote
Recommended Posts