Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no to juz wiem, jaka kolejna boksia Mosii :) Mam nadzieję, ze jej los będzie podobny do losu Żabci- chyba juz lepiej psiuni zyczyć nie mozna.
Jak mi spłyną dodatkowe pieniądze, to przekazę trochę, ale nie obiecuje- dośc duzo mi juz w tym miesiacu "wyszło" - a za chwilę mam mieć remont

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Buniu najdroższa, miłego dzionka!!!!

Zaczynam od finansów,
Dzisiaj trzeba koniecznie zapłacić za operację i hotel.

Mamy 103,20 + 160 + 50 = 313 zł

Potrzebne: 380 zł

Brakuje: - 67 zł

Ja w tej chwili naprawdę nie dam rady, ale jeżeli ktoś mógłby pożyczyć mi 100 zł i wysłać na wskazane konto to obiecuję, że w poniedziałek 18.09 oddam. Bardzo Proszę. Bunia nie może mieć długu.

Posted

szmaja napisał(a):
czyli potrzeba dużo pieniędzy...
a gdzie sunia teraz jest? została w hotelu, tak? ona będzie jechała do mosii?

Bunieczka będzie tydzień w hotelu, potem zobaczymy jaki jest jej stan. jak będzie ok to pojedzie do mosii.

Posted

AgaiTheta- pozyczyć mogę - a za 2,3 dni dam znać, czy to pozyczka- moze nie trzeba będzie oddawać. Jednak na razie mogę tylko zaoferować pozyczkę. Przepraszam, ale naprawde juz wszystko co na tę chwilę moglam- oddalam. Gdzie przekazać pieniadze? Dotychczas wszystko wpłacałam dla Mosii na AFN, ale to co najmniej 2,3 dni zwłoki, zanim pieniadze dotrą do adresata.
Mosii, moze wolałabys podac mi swoje konto na PW, to bylyby juz dzisiaj u Ciebie...mozna byłoby uregulować dlug.

Posted

Na tą chwilę na dług mamy (Imbir1 - dzięki, oddam ;) )

Reszta pieniążków, która wpłynie będzie na dalsze utrzymanie i leczenie Buni. Wpłaty proszę kierować na AFN z dopiskiem "psiaki mosii" - ona będzie wiedziała jak je rozdysponować.

Dziękuję WSZYSTKIM!

Już pędzę na forum bokserów;)

Posted

ja teraz do Agi i do AFN przesyłam nr konta lecznicy i bardzo prosze o przelanie tam pieniążków
przepraszam ze sie nie dokładam ale w tej chwili po prostu nie mam

Posted

Imbir1 napisał(a):
mosii, ale ona chyba nie jest taka stareńka jak o niej mówili w schronisku. Ile może mieć nasza dziewczynka?

:roll: trudno powiedzieć...
ok 5/8 lat,

Posted

Witam. Agaitheta troche to przykre jak czytam , że tyle osób deklarowało się pomóc finansowo i skończyło jedynie na samym pisaniu:lookarou: . Czy 10 zl kogoś zbawi ???????? tyle jest osób i jak każdy kto poznał losy tej biednej psiny ma serce to może je otworzy i pomoże tej boksi bo przelew na konto Agi jest bez prowizji żadnej . Zobaczcie na Mosii z tego co czytam tutaj na forum to Ta kobieta pomogła już tylu psiakom a ja nie chce mieć wrażenia , że jak psiak jest już u Mosii to można umyć ręce i nie trzeba się martwić. Wierze w to mocno , że nie tylko tutaj przyjemność sprawia pisanie i podnoszenie ale czynna pomoc nawet ta symboliczna.
Pozdrawiam

Posted

jack35 napisał(a):
Agaitheta troche to przykre jak czytam , że tyle osób deklarowało się pomóc finansowo i skończyło jedynie na samym pisaniu:lookarou: . Czy 10 zl kogoś zbawi ???????? tyle jest osób i jak każdy kto poznał losy tej biednej psiny ma serce to może je otworzy i pomoże tej boksi bo przelew na konto Agi jest bez prowizji żadnej .

Tak, ja deklarowałam, ze wpłace na Bunię i zrobie to oczywiscie!! Czy mogę jednak dokonac wpłaty po 25.tym?!! (tak jak również deklarowałam..) Nikt sie nie wycofuje..:crazyeye: Przynajmniej nie ja..:shake: :shake:

Posted

Ja jeszcze raz chciałam taki cichy podziw wyrazić dla Rybc!. To młodziutka, bardzo wrażliwa osoba, niejedna z nas nie dałaby rady, a ona całą drogę, płacząc, zagryzając zęby w żalu, jechała i bardzo pomagała.

To jej determinacja i upór doprowadziły do tego, ze sunia żyje. Miała czym jechać do Mosii.

Rybc!a BRAWO!!!!!!!

Jak byśmy mieli taką młodzież, to ja chciałabym sie narodzić na nowo, pod jej rządami!