Jump to content
Dogomania

Gang odkrywców z nad Wisły str 248 :) czyli wchodzić...

Recommended Posts

Posted

Moze niektóre ale to dla tego ze ja ostatnio za duzo przesiaduje na psach do adopcji i nie mysle o niczym innym tylko o tych bidach.Za to juz nie bedzie powtórek bo dzisiaj dodałam 60 zdjec NOWYCH których wy jeszcze nie widzieliscie :eviltong: za to ja mam ich w nadmiarze wiec musze sie ich pozbyc i pochwalic pieknosciami :eviltong:

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a tu w lasku podczas co weekendowych wypadów:
jeszcze na smyczy

a tu juz nie :cool1:

Pani cos kombinuje i cwiczy z bydlakami spinaczke

nie ma nic za darmo, cwiczenie = smakołyk :p

Aysior uczy sie wchodzenia pod górka na ... zjezdzalni

(wiem ze wyglada to tragicznie, ale ja go do niczego nie zmuszałam jak chciał zejsc to odrazu był puszczany<- zeby nie było ze sie znecam.)
PS: Potem juz sam wchodził na zjezdzalnie od tyłka strony i nie wygladało na to zeby mu sie to nie podobało tak samo jak zjezdzanie z niej :cool3:

Troche ruchu nie zaszkodzi-skaczemy sobie

Jak Figa potrafi sie wspinac to ja tez,Aysior udawania ze on tez potrafi<- oczywiscie za smakołyk :evil_lol:

Spotkanie na szczycie z innym mamutem->mamutka :razz:

jeszcze ??

Posted

dam wam jeszcze zebyscie nie marudziły i miały na jakiś czas dosyc:diabloti: <joke>
PS: na daty nie patrzcie bo ja sie jeszcze nie znałam na moim nowym aparaciku i ustawiłam niechchacy zła date a potem nie umiałam jej jeszcze zmieniać :oops:

DZIAŁECZKA
cos tam krowa goni

juz jest blisko ale...

dogania ja niestrudzony trol Ays i co sie okazuje mała ma coś w pysku.Co to jest ??

Zwyciesca na mecie ze swoim trofeum
i juz ustawiaja sie na podium

No cóż mam napisać poprostu piekonosci moje kochane :loveu: :loveu: :loveu:

A tu kilka z domku TZ jak mieszkalismy u niego w 4-ke

miło poleniuchowac :cool1:

i polezeć z misiakami

ale nadchodzi czas kiedy pani wstaje i sciele łóżko

a wtedy Ays daje koncert i oznajmia wszystkim lokatorom ze wstał

Chcialam bardzo przeprosić ze te zdjecia takie nie poukładane i kazde z innej bajki ale ja ostatnio robiłam porzadek ze zdjeciami na kompie i teraz mam wiekszy bałagan niz miałam bo oczywiscie nie skonczyłam tego porzadku wiec jest gorzej niz było ;)

Posted

:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper::ylsuper:
i cos dla wielbicieli Figi -wyderki

7-m nieszczesc

na dzisiaj to juz koniec a tylko powieccie ze za mało :mad:
Ewelina dzieki za nocne wsparcie i za słowa tak miłe dla moich uszu .My juz mykamy lulu bo jutro z ranca Pana trzeba obudzić (o 7.30:placz: )a potem jeszcze troche przekimać i na 12 na spacer z innymi psiakami sie resocjalizować, to znaczy nie ja tylko Aysior :p
DOBRANOC
DOBRANOC wszytskim

Posted

ona ma z kazdego po trochu miała byc kaukazem wyrosło takie coś
Jak była mala to z wygladu podejzewałam ja o SH ale jej charakter wykazuje cechy Border Coli wiec juz sama nie wiem, czasem mysle ze moze ma tez coś z owczarka Belgijskiego albo Coli ale.... duzo mogła bym mówić o jej pochodzeniu bo to nic bez konca i kazdej rasy mozna sie doszukać :eviltong: najwazniejsze ze jest najlepszym psem na swiecie i na zadnego innego bym jej nie zamieniła jest typowym moim psem, wiernym i w ogole super naj naj :evil_lol: kundelkiem którego kocham całym sercem

Posted

ojjj to jeszcze ci duzo zmeznieje :razz: :razz: buck jak byl w tym wieku to taki sam byl dopiero pozniej sie kawal chlopa zrobilo:razz: :razz: musisz poczekac tak do 4 latek ,buck ma juz piec znaczy sie skonczy w marcu;)

Posted

witam dziewczynki :)

Po 1-e
wczoraj bylismy na spacerku z innymi dogomaniakami i było fajnie, mówie fajne bo ja cały czas musiałam sie siłowac z Ays-em coś mu wczoraj odwaliło i rzucał sie strasznie na psy.Na samym pocztaku z jednym kundelkiem była bitwa ale na szczescie dla tamtego Aysior miał kraty na pysku wiec nic mu nie zrobił a mój misiek i tak wział psa pod siebie i był góra.Wole nie mysleć co by było gdy by nie miał kaganca.Ays z tego pojedynku wyszedł tylko z jednym małym zadrapaniem przy oczku.Sprawa mała wiec oraniczyłam sie tylko do przemycia mu rany w domku i kropelek do oczu na wszelki wypadekPotem Aysiorowy rzucał sie juz na wszystko i warczał sam nie wiedział na kogo-nawet Fidze sie dostało.Czekam na nastepną sobote moze bedzie dobrze i misiek bedzie mógł znowu biegac tak jak na 1-ym spacerku.
po 2-e
Dzisiaj jade do konia którego TZ wydzierzawił mi jako prezent na walentynki :loveu: 1-y raz bede na nim jezdzić.Widziałam konisia w zeszła niedziele ale to było tylko takie spotkanie z włascicielem, zobaczenie konika i moje decyzja czy go chce :p oczywisicie chciałam ;) Ten weekend tak długo mijał a ja czekałam z utesknieniem na niedziele i moment kiedy wsiade na Bolero(tak sie nazywa koniś)postaram sie zrobić pare fotek zeby wam pokazac ale nic nie obiecuje bo jak ja bede na koniu to TZ bedzie miał aparat a z facetami to nigdy nic nie wiadomo :evil_lol:
MUSIAŁAM SIE POCHWALIC:p :p
jest jeszcze 3-a wiadomosc ale nie chce zapeszyc wiec powiem wam dopiero we wtorek ;)

Posted

Haska:bluepaw:
A mi sie wszystkie fotki podobają

nie masz wyjscia musza ci sie podobac bo jak by sie nie podobały to bys dopiero zobaczyła:mad: :eviltong:
Dobcia:bluepaw:
Jakie spojrzenie.Śliczna jest:loveu:

ona tu cos kombinowała:cool1: cwaniak mały
Kamila-dog:bluepaw:
A krowki to ja barzdo lubie :p

jestes pewna ze ta bys polubiła?? :stupid: :stupid:
Eria:bluepaw:
cześć obrażaliski Usiaczku :eviltong:
spojrzenie Figusi-bezcenne
a tutaj to jak collie

Obrazalski tak :mad: a co do Figi no teraz to powiedzialas.:-xFiga sie obraziła.Eria czy ty nie widzisz ze to kaukaz jest :krolik: :wallbash:
I ty brutusie preciwko nam
Ewelinabuck:bluepaw:
ojjj to jeszcze ci duzo zmeznieje buck jak byl w tym wieku to taki sam byl dopiero pozniej sie kawal chlopa zrobilo.musisz poczekac tak do 4 latek ,buck ma juz piec znaczy sie skonczy w marcu

zaczynam sie bac.Szkoda tylko ze zmeznieje a nie zmadrzeje.A myslisz ze agresja moze mu przejsc ??
Paulina_mickey:bluepaw:
dobry po raz pierwszy
ale sliczności psiaczki
cudeńka\

Jeszcze nie wiesz o czym mówisz one tylko tak wygladaja słodziutko, ja codziennie przez nich :flaming:
a tak po za tym to Witamy w naszych skromnych progach :p

Posted

kilka fotek z lasu zeby nie było

troszke nie wyrazne ale sliczne (bydlaki ganiały sie po lesie;)

Zubr mieszka w puszczy ... a wilk w lesie :cool1:

standardowa pozycja kiedy wołam misiaka.Pies ma mnie głeboko ...

rozszalałe psy zareagowały na wołanie pani ale oczywiscie kazdy musi inna droga biec

niusia:p

Dobra teraz ide sie szykowac do konia wiec was juz pozegnam :hand: :hand: nie tesknijcie za mną powróce:cool1: a jak taka bede fajna;)