Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jest to przystanek Żywiecka. Kenny tu są dwie Pauliny :D Ja i paoiii :) O mnie Avaloth mówiła a ty pewnie o paoiii
jaka ta Sonia śliczna :loveu:

Posted

hehe tak ja o paoiii, przepraszam :) do Ciebie też mam numer więc jesteśmy w kontakcie. ja tam będę 14.30 - jak dacie radę to proszę żebyście już wtedy przyjechały. Sonia śliczna ale rozrabiaka straszna, jak masz cierpliwość to się nią zajmiesz jutro ;)

Posted

Słuchajcie potrzebna nam osoba która byłaby w stanie wydrukować ulotki. Ja je zrobię i prześlę komuś tylko nie mam drukarki a je trzeba na jutro druknąć na tą aukcję. Takie ze zdjęciem psa i danymi. Pomoże ktoś ? a jakby ktoś miał jeszcze jakieś chusty z napisem "szukam domu" to byłoby super!

Posted

nie ma sprawy mi obojętne to :) ja będę dopiero o 14:55 bo tak mam autobus pod samą bramę tam, a w weekendy to u nas jedzie autobus jak na wieś, więc to dlatego

EDIT: niestety ja ulotek zbytnio nie mogę robić, a ile ich by miało być? tak z 5 mogę druknąć w ukryciu ;) tak jak by wszyscy po kilka wydrukowali to się uzbiera

Posted

przepraszam, ale ja niestety jutro nie mogę być...
myślałam, że to jest w niedzielę :( chciałam wysłać koleżankę, ale niestety wyjeżdża na weekend.

Posted

Nie mam czynnej drukarki w domu, a w weekend mama nie chodzi do pracy, więc nie mam jak.
Paulino R. Ty znałaś nazwę przystanku, albo nr. autobusu który tam dojeżdża, napiszesz mi ?
Paoii też będzie rozumiem ? :)

Posted

nie wiem czy dam radę, aczkolwiek jesli tak to tylko chwilę bo o 16 musze być na kazimerzu bo mam próbę do pokazu... :( Mam nadzieje ze uda mi sie po schronisku podjechac do Was, ale niestety to kawał drogi, ja nawet nie wiem jak tam dojechać, że tez to nie może być w nd.. :(

Posted

Laski, jesteście niesamowite! Coś mi się stało z powiadomieniami o nowych postach w wątku i nie wiedzialam ze az tak sie rokręciłyście! Akcja portwa tyle, i le wytrzymacie, mysle ze dla psiaków 2-3 godziny to będzie maks.Zważywszy, że zaraz lunie:(
Podaje mój nr gdybyśmy nie mogły się znaleźć 691 422 768

Posted

ja też będę 14.30. wszystko fajnie tylko jest 6 psiaków i 4 osoby, ale jakoś musimy dać radę. no i ulotek nie mamy bo nikt drukarką nie dysponuje :( moja odmówiła posłuszeństwa :(

Posted

Właśnie ja też. Bo to nie problem jechac, tylko kto przylezie w taką pogodę oglądac psy, czy wspomóc je. Nie dałoby się przełożyc np ?
Ja np. mam kawał drogi i nie chciałabym jechac na marne.

Posted

Jutro ma być ładnie, więc jakby się dało na jutro to by było super. Ale z drugiej strony tak mi się wydaje, że jak komuś zależy żeby psa adoptować to mu brzydka pogoda nie będzie przeszkadzać.

Posted

no właśnie myśle że mało ludzi będzie, dziś pewnie siedzą w domu w piżamach i nie chce im się ruszyć nigdzie.
Ale ludzie wiedzą o tej akcji? Uważam że jutro było by lepiej, ma być ciepło a dziś ma lać cały dzień i ma być zimno.
Przystanek to Żywiecka, prawie na drugiej stronie ulicy znajduje się to miejsce.

Posted

Jutro jest za dużo rzeczy:( A poza tym dzis mamy namiot z zadaszeniem, jutro musiałybyśmy stać z psami na słońcu(o i le znów nie bedzie padać)
Także na jutro nie da rady.A całkiem odwoływać chyba szkoda?
Już sama nie wiem.