Rumi. Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 jest to przystanek Żywiecka. Kenny tu są dwie Pauliny :D Ja i paoiii :) O mnie Avaloth mówiła a ty pewnie o paoiii jaka ta Sonia śliczna :loveu: Quote
Kenny Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 hehe tak ja o paoiii, przepraszam :) do Ciebie też mam numer więc jesteśmy w kontakcie. ja tam będę 14.30 - jak dacie radę to proszę żebyście już wtedy przyjechały. Sonia śliczna ale rozrabiaka straszna, jak masz cierpliwość to się nią zajmiesz jutro ;) Quote
Kenny Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Słuchajcie potrzebna nam osoba która byłaby w stanie wydrukować ulotki. Ja je zrobię i prześlę komuś tylko nie mam drukarki a je trzeba na jutro druknąć na tą aukcję. Takie ze zdjęciem psa i danymi. Pomoże ktoś ? a jakby ktoś miał jeszcze jakieś chusty z napisem "szukam domu" to byłoby super! Quote
Rumi. Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 nie ma sprawy mi obojętne to :) ja będę dopiero o 14:55 bo tak mam autobus pod samą bramę tam, a w weekendy to u nas jedzie autobus jak na wieś, więc to dlatego EDIT: niestety ja ulotek zbytnio nie mogę robić, a ile ich by miało być? tak z 5 mogę druknąć w ukryciu ;) tak jak by wszyscy po kilka wydrukowali to się uzbiera Quote
Kenny Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ok to podaj mi maila to wyślę Ci to do druku. i jeszcze musimy kogoś znaleźć kto by podrukował... Quote
Rumi. Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 paula.rumianek@gmail.com a ile ich potrzeba? tak łatwiej jest się zadeklarować Quote
Kenny Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 [quote name='greatmadwomen']paula.rumianek@gmail.com a ile ich potrzeba? tak łatwiej jest się zadeklarować im więcej tym lepiej, nie ma ograniczenia. niech każdy zrobi ile może. przesłałam Ci maila ;) Quote
Noelle Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 przepraszam, ale ja niestety jutro nie mogę być... myślałam, że to jest w niedzielę :( chciałam wysłać koleżankę, ale niestety wyjeżdża na weekend. Quote
Kenny Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 ok, dziękuję za info. czy ktoś mógłby wydrukować te ulotki ? Quote
Avaloth Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Nie mam czynnej drukarki w domu, a w weekend mama nie chodzi do pracy, więc nie mam jak. Paulino R. Ty znałaś nazwę przystanku, albo nr. autobusu który tam dojeżdża, napiszesz mi ? Paoii też będzie rozumiem ? :) Quote
paoiii Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 nie wiem czy dam radę, aczkolwiek jesli tak to tylko chwilę bo o 16 musze być na kazimerzu bo mam próbę do pokazu... :( Mam nadzieje ze uda mi sie po schronisku podjechac do Was, ale niestety to kawał drogi, ja nawet nie wiem jak tam dojechać, że tez to nie może być w nd.. :( Quote
salamandrina Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Laski, jesteście niesamowite! Coś mi się stało z powiadomieniami o nowych postach w wątku i nie wiedzialam ze az tak sie rokręciłyście! Akcja portwa tyle, i le wytrzymacie, mysle ze dla psiaków 2-3 godziny to będzie maks.Zważywszy, że zaraz lunie:( Podaje mój nr gdybyśmy nie mogły się znaleźć 691 422 768 Quote
Avaloth Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Czyli rozumiem że nawet jeśli będzie taka pogoda przyjeżdżac, tak ? ;) Quote
salamandrina Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Niczego nie odwołujemy, pogoda może sie zmienić....No chyba że bedzie rzucało żabami w okolicach 15... Ja będę od 14.30 mniej wiecej i przygotuje nam jakies stanowisko. Quote
Kenny Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 ja też będę 14.30. wszystko fajnie tylko jest 6 psiaków i 4 osoby, ale jakoś musimy dać radę. no i ulotek nie mamy bo nikt drukarką nie dysponuje :( moja odmówiła posłuszeństwa :( Quote
salamandrina Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 kenny wyślij te ulotki do mnie magdaa.solvay@gmail.com albo ktoś kto ma niech wyślę, to druknę po drodze. Wszystko ok, ale zobaczcie jak leje.Zaczynam sie poważnie zastanawiać nad sensem tego w taką pogodę... Quote
Avaloth Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Właśnie ja też. Bo to nie problem jechac, tylko kto przylezie w taką pogodę oglądac psy, czy wspomóc je. Nie dałoby się przełożyc np ? Ja np. mam kawał drogi i nie chciałabym jechac na marne. Quote
Kenny Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Jutro ma być ładnie, więc jakby się dało na jutro to by było super. Ale z drugiej strony tak mi się wydaje, że jak komuś zależy żeby psa adoptować to mu brzydka pogoda nie będzie przeszkadzać. Quote
Rumi. Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 no właśnie myśle że mało ludzi będzie, dziś pewnie siedzą w domu w piżamach i nie chce im się ruszyć nigdzie. Ale ludzie wiedzą o tej akcji? Uważam że jutro było by lepiej, ma być ciepło a dziś ma lać cały dzień i ma być zimno. Przystanek to Żywiecka, prawie na drugiej stronie ulicy znajduje się to miejsce. Quote
Avaloth Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Jutro ja też bym mogła, a np. paoii albo natalek też chyba dałyby radę, byłoby nas więcej do ogarnięcia. Ale od Was zależy Quote
salamandrina Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Jutro jest za dużo rzeczy:( A poza tym dzis mamy namiot z zadaszeniem, jutro musiałybyśmy stać z psami na słońcu(o i le znów nie bedzie padać) Także na jutro nie da rady.A całkiem odwoływać chyba szkoda? Już sama nie wiem. Quote
salamandrina Posted May 28, 2011 Author Posted May 28, 2011 Dziewczyny wie ktoś co na to missieek? Zdecyduje sie przyjechac z psami? Quote
Avaloth Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 A na za tydzień np ? Po prostu nie wiem czy dzisiaj ktokolwiek zainteresowany przyjdzie, ludziom się nie chce w taką pogodę. Quote
paoiii Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 ja jutro mogłabym być tak do 18-18:30; za tydzien nie ma mnie w sobote w krk Quote
Recommended Posts