Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Natussiaa napisał(a):
ma Rysia ogłoszenia?

ma..., cale 50....
dzieki :)

Selenga napisał(a):
Rysia ma trzeciego obserwatora...

oj ja juz w nic nie wierze, dopoki ktos nie zadzwoni to sie nie ciesze na wszelki wypadek...
ale dziekuje za informacje :)

Posted

kakadu napisał(a):

oj ja juz w nic nie wierze, dopoki ktos nie zadzwoni to sie nie ciesze na wszelki wypadek...
ale dziekuje za informacje :)

To jest własnie najbardziej wkurzające - w aukcji jest napisane dużymi wyraźnymi literami żeby nie obserwować jeśli się nie jest zdecydowanym żeby dać psu dom. A ludzie i tak obserwują - analfabeci czy co.

Posted

Selenga napisał(a):
To jest właśnie najbardziej wkurzające - w aukcji jest napisane dużymi wyraźnymi literami żeby nie obserwować jeśli się nie jest zdecydowanym żeby dać psu dom. A ludzie i tak obserwują - analfabeci czy co.

ja nigdy nie piszę by nie obserwować, bo to się robi dla wygody, żeby sobie zaznaczyć, nie zgubić. Czasem obserwuje się kilka przedmiotów czy zwierzaków żeby ostatecznie zdecydować się na jednego z nich... Jeśli ktoś obserwuje aukcję to dla mnie oznacza to, że bierze psiaka pod uwagę, ale nie koniecznie coś z tego wyjdzie :( Można się jednak cieszyć, że aż trzy osoby zwróciły uwagę właśnie na Rysię :)

Posted

tak czy owak mala zostaje poki co w schronisku...
dam znac selengo jak bede miala srodki na wznowienie, dobrze?
bardzo wam dziekuje za wsparcie :kiss_2:

Posted

[quote name='kakadu']tak czy owak mala zostaje poki co w schronisku...
dam znac selengo jak bede miala srodki na wznowienie, dobrze?
bardzo wam dziekuje za wsparcie :kiss_2:
Będę miała teraz więcej wolnego czasu bo w wakacje ciężko z robotą, więc zrobię w końcu bazarek na ogłoszenia i wznowimy suni aukcję
no chyba że się jakiś sensowny "obserwator" jednak odezwie :)

Posted

Selenga napisał(a):
Będę miała teraz więcej wolnego czasu bo w wakacje ciężko z robotą, więc zrobię w końcu bazarek na ogłoszenia i wznowimy suni aukcję
no chyba że się jakiś sensowny "obserwator" jednak odezwie :)

oj, ja tez trzymam... i to jak jeszcze :kciuki:

Posted

dzis tz zrobi przelew na rach selengi na wznowienie wyroznionego allegro dla naszej dziewczyny - i koleczko zaczyna sie krecic od nowa, a my od nowa zaczynamy wierzyc, ze tym razem sie uda :roll:

Posted

byl jakis problem z przelewami, ale mam nadzieje, ze juz dzis sie uda (albo udalo sie wczoraj - zapomnialam zapytac...)
a selenga sie zgodzila wznowic :)
dzieki selengo :loveu:
co ja bym bez ciebie...

Posted

no wlasnie... zapomnialam o tych nowych zdjeciach; to znaczy nie zapomnialam i napisalam, tylko jakos nie bylo odzewu a ja sie zapomnialam upomniec...:roll:
zaraz napisze do moniki
dzieki selenga :)

Posted

[quote name='Patmol']i ja trzymam kciuki
bardzo dziekujemy :)
a monika odpisala, ze ma klopot ze sprzetem, ale jak tylko bedzie mogla to zrobi nowe zdjecia - letnie ;)
to moze sie wyrobi na nastepne wznowienie

Posted

[quote name='Selenga']
tylko szczerze mówiąc to jakoś dziwnie ona wygląda w lipcu na śniegu....[/QUOTE]

[quote name='kakadu']no wlasnie... zapomnialam o tych nowych zdjeciach; to znaczy nie zapomnialam i napisalam, tylko jakos nie bylo odzewu a ja sie zapomnialam upomniec...:roll:
zaraz napisze do moniki
[/QUOTE]
Biorąc pod uwagę aktualną pogodę, to chyba mogą zostać te na śniegu....

Posted

ale przecież pogoda jest cudna
jest ciepło i słonecznie
co wy z tym śniegiem ?

wczoraj poszliśmy nad rzekę pomoczyć nogi (ja i pies) -bo było ciut za gorąco