Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to się w spokoju wyurlopowałam... :/

ZAGINĘLI!! 3-4 letnia suka w typie owczarka niemieckiego długowłosego i szczeniak - rasowy ON.

[SIZE=3]Jeśli znacie kogoś z Radziejowic, Mszczonowa, Żyrardowa, Grodziska Mazowieckiego, Nadarzyna, Skierniewic, Rawy Mazowickiej, Grójca, Raszyna, Sochaczewa, Łowicza... i okolic PROSZĘ ZAWIADOMCIE ICH O POSZUKIWANIACH.

http://www.dogomania.pl/threads/204368-zaginieni-3-4-letnia-ON-ka-i-szczeniak-Radziejowice-Mszczon%C3%B3w-%C5%BByrard%C3%B3w-i-okolice!

Posted

n chyba nic bo monika by dala znac, ze byly jakies telefony...
allegro nam sie skonczylo, ale moze selenga przedłuzy - uzbieralismy z bazarku z kontenerkiem 60 zlotych to by bylo jeszcze na 2 przedluzenia...

Posted

kontenerek odebrany - dziekujemy bardzo :)
mamy 60 zlotych z czego 33,60 tz przesle dzis do selengi, zeby zaplacic za dwa allegro; selenga napisala:

Pierwsze allegro kosztowało 18,30, w drugim zrezygnowałam z podświetlenia na żółto, więc kosztowało 15,30, razem wychodzi 33,60

czyli wyszlo taniej niz myslalam; reszte pieniazkow na razie zatrzymam, przydadza sie na nastepne ogloszenia (no, chyba, ze rysie ktos wypatrzy wczesniej... )

Posted

pieniazki wyslalismy do selengi, ale prawde mowiac nie mam sumienia jej meczyc o potwierdzenie - zarobiona jest okrutnie...
ale gdyby ktos nalegal, to nie ma sprawy - prosze dac znac na watku, a sie do selengi jakos dobijemy ;)