Galileon Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Witam, Psinka przybłąkała się kilka dni temu. Jest to wykastrowany psiak, brązowe oczka, słucha, nie sika w domu jest bardzo grzeczny (aż się zdziwiłem ), zadbany wygląda na około 2 lata. Niestety piesek nie posiadał ani obroży, ani chipa. Poszukiwania właściciela nie odniosły rezultatu. Jest tak miłym psem , że chętnie bym go zabrał pod opiekę, ale już mamy suczkę syberyjską. Jeśli ktoś może zna tego Psiaka ze zdjęcia to jest szansa, że istnieje jeszcze właściciel choć ja po pierwsze dałbym info do schronu w którym nikt nie zgłosił zaginięcia od kilku dni. Odwiedziłem z psem również weterynarzy ok 10 niestety nie znają tego psiaka... Bardzo proszę o pomoc dla pieska, gdyż obecnie przebywa grzecznościowo u sąsiada w domu a to długo nie potrwa i wtedy pójdzie na rybną.....:-( Tel do mnie: 601 366 844 ( Rafał ) GG: 1285333 Zdjęcia psiaka: [video]http://img638.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=3040081.jpg[/video] Quote
polciuaa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 masz możliwość zrobienia lepszych zdjęc? bo na tym jednym niestety mało go widać. :) z lepszymi zdjęciami szybciej można będzie znaleźć dom. :) Quote
Noelle Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 właśnie, potrzebne są lepsze, bardziej wyraźne zdjęcia. ;) myślę, że taki psiak jak on, szybko znajdzie dobry domek. :) jak on się zachowuje do innych psów i do dzieci? to są istotne informacje w ogłoszeniach. :D Quote
Galileon Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Witam, Na szczęście odnalazła się właścicielka psa. Dziś został oddany :) Pozdrawiam Forumowiczów Quote
masiowa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 oooo, a nie byl to Furio? Czy wlascicielka powiedziala jak sie nazywal? http://www.adopcjemalamutow.pl/doku.php?id=pl:w.nowych.domach:furio Quote
Galileon Posted March 7, 2011 Author Posted March 7, 2011 witam, Tak to on na 100%, najgorsze w tym wszystkim jest to, że właścicielka dzwoniła do schronu i na policję ja też! rozdawałem numer telefonu i cisza...., ale wszystko 'prawie' dobrze się skończyło a mówię prawie bo człowiek, który przetrzymywał psa nie odpuścił sobie 'nagrody'.... Quote
Anka_Kraków Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 jak to dobrze trafić na wątek, który się dobrze kończy:) Quote
Recommended Posts