kinga Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 aż niewiarygodne, TYLE ogłoszeń - i ZERO zainteresowania :-( Quote
malawaszka Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 kinga napisał(a):aż niewiarygodne, TYLE ogłoszeń - i ZERO zainteresowania :-( a jakby ja obciąć to telefon by nie przestawałdzwonić bo nagle wszyscy dostrzegą jej niewyobrażalne piękno i zachcą ją uratować :talker: Quote
lilo Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 ha , no właśnie - ludzie chca ładnych psów - nieważne czy wcześniej był łysy , zielony czy pomarszczony - oni chcą miec zwierzę które bedzie pasowac do ich pięknych domów i z którym mozna polansowac się na spacerze. Oczywiście nie mozna generalizowac , na dogo znalazło dom już wiele pozornie nieadopcyjnych psów ale łatwiej szuka się tym ładnym... albo modnym. Choc moim zdaniem Brandy jest śliczna jak jest puchata :) Quote
kinga Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 ZADZWONIŁ. :crazyeye: Telefon. :loveu: Macie trzymać kciuki przez najbliższych parę dni. Mocno!!! :thumbs: Quote
lilo Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 oooo matko , Kinga mów mów !!! może pierwszy dzień wiosny przyniesie Brandy domek - będziemy trzymac jak zwariowani !!! ale z ogłoszenia zadzwonił ?? Quote
kinga Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 Z ogłoszenia, z Trójmiasta, i na dodatek z mojego wydziału, na którym studiowałam milion lat temu ;-) Quote
lilo Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 o kurcze to super :) a powiedz - od czego zależy decyzja ?? czy Państwo zdecydowani tylko wizytę trzeba zrobic ?? Quote
Natalisko Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 kinga napisał(a):ZADZWONIŁ. :crazyeye: Telefon. :loveu: Macie trzymać kciuki przez najbliższych parę dni. Mocno!!! :thumbs: Pare dni??? Toz to sie psychicznie wykonczyc przyjdzie !! Quote
sybil Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Natalisko napisał(a):Pare dni??? Toz to sie psychicznie wykonczyc przyjdzie !! Nie szkodzi, będziemy trzymać dzień i noc (na noc przylepimy paluchy lepcem, żeby mieć pewność :evil_lol:). Brandy, kochana, musisz trafić do wspaniałego domku :lol:. Quote
kinga Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Brandy poooojeeeechaaałaaaaaaa !!!!....... :cunao::cunao::cunao: Pani przyjechała po nią z Gdańska, ja się wyrwałam z pracy pod pretekstem Bardzo Ważnej Rzeczy Do Załatwienia - i spotkałyśmy się w schronisku. Jezu, jaka to cudna suka :loveu:. Trochę spłoszona przymierzaniem licznych obróż, które usiłowałam dopasować jej na szyję - i nie do końca wiedziała, czy ma się cieszyć i przytulać, czy rozpłaszczyć się i grzecznie poddać... przezornie usiłowała wszystko zrobić naraz :evil_lol:. Do samochodu wskoczyła, jakby nic innego w życiu nie robiła ;), co z Panią - obie wielbicielki suk :wink: - skwitowałyśmy krótko: - WIADOMO, suka... :p. Położyła się od razu grzecznie, i pojechała. Będzie miała towarzysza życia - 4-letniego zmiksowanego sznaucera, podobno bardzo podobnego, a już z gęby jota w jotę ;). Niedawno odszedł jego wiekowy przyjaciel, i teraz sznaucer - sam - nie może się za bardzo odnaleźć w domu. Dom sznaucerolubny :loveu:. Przy czym w szerokim tego słowa znaczeniu, bez specjalnego zwracania uwagi na czystość rasy :diabloti:. Psy w typie od lat. Wygląda mi na to, że wiosna zaczęła się dla Brandy dobrze :loveu:. :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
lilo Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Kinga cudowne wieści - czyli Brandy mogę wykreślic z listy ogłaszania :) ciesze się bardzo - mam nadzieję że będą jakieś wieści z nowego domku :) Teraz zadanie numer 2 - Muminek :) Quote
kinga Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 [quote name='lilo'] Teraz zadanie numer 2 - Muminek :) ...ja mam już dla Ciebie kolejne zadanie :scared: Szlufka :placz: - taka, co to chciałaby i boi się... http://adoptuj-psa.cba.pl/szlufka.html Quote
malawaszka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 huuuraaaaaaa :laola: a Szlufkę podsyłam do Andzike bo ma teraz na tymczasie taką samą Quote
Natalisko Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='kinga']...ja mam już dla Ciebie kolejne zadanie :scared: Szlufka :placz: - taka, co to chciałaby i boi się... http://adoptuj-psa.cba.pl/szlufka.html No formalnie coraz bardziej zakochuje sie w szorsciakach ! Quote
kinga Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Natalisko napisał(a):No formalnie coraz bardziej zakochuje sie w szorsciakach ! witaj w klubie ;-) Quote
PaulinaT Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Aaaaaale fajnie!!!! Brandy w domku :cunao: :cunao: Quote
lilo Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 no Szlufka cudo , w miare wolnej chwili zrobie jej kilka ogloszen - pewnie w poniedzialek bo w weekendy malo czasu mam :) młodziutka jest i śliczna - mam nadzieje ze szybko znajdzie domek :) Quote
kinga Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 lilo napisał(a):no Szlufka cudo , w miare wolnej chwili zrobie jej kilka ogloszen - :) bardzo mądrze piszesz, kobieto - bardzo mądrze :ylsuper: Quote
kinga Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 U Brandy wszystko ok. W stadzie karty rozdaje ona ( Pani skomentowała: - jak to kobieta...), z kolegą rezydentem dogaduje się dobrze, a jak coś jej się nie podoba, to TŁUMACZY mu, jak ma być :diabloti: - i kolega, że ok, ok. Jak uzna, że w swojej misce miała za malo - to przenosi się do drugiej miski :p. Za to kolega nauczył ją szczekać, jak się coś dzieje - a mają ogrodzony hektar (!) do penetrowania. Nie muszę chyba pisać, że znacznie bardziej ciekawi ją tzw. posesja, niż domowe pielesze ;). Jak na dobre się ociepli, Brandy pójdzie pod nożyczki (kolega też), na razie została tylko wykąpana - i lata nadal rozczochrana jak nieboskie stworzenie :eviltong:. Jest bardzo miłą suczynką... ale to ja wiem :p. Ufff, jaka miła adopcja :loveu:. Quote
lilo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Gufikowi ja odswiezam ogloszenia ... a Szlufka ma wątek na dogo ?? Quote
kinga Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 lilo napisał(a):Gufikowi ja odswiezam ogloszenia ... a Szlufka ma wątek na dogo ?? Szlufencja wątku nie ma ;-( lilo- wstrzymaj się moze parę dni z Goofym, z tym odświeżaniem, ok? Dam znać, albo w tę, albo we wtę. Quote
lilo Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 oczywiście że się wstrzymam ale nie wiem czy martwic sie czy co ...coś nie tak z Goofikiem ?? to moze założymy wątek Szlufki żeby się cioteczki zjawiały... Quote
Recommended Posts