Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kinga napisał(a):
aż niewiarygodne, TYLE ogłoszeń - i ZERO zainteresowania :-(

a jakby ja obciąć to telefon by nie przestawałdzwonić bo nagle wszyscy dostrzegą jej niewyobrażalne piękno i zachcą ją uratować :talker:

Posted

ha , no właśnie - ludzie chca ładnych psów - nieważne czy wcześniej był łysy , zielony czy pomarszczony - oni chcą miec zwierzę które bedzie pasowac do ich pięknych domów i z którym mozna polansowac się na spacerze. Oczywiście nie mozna generalizowac , na dogo znalazło dom już wiele pozornie nieadopcyjnych psów ale łatwiej szuka się tym ładnym... albo modnym. Choc moim zdaniem Brandy jest śliczna jak jest puchata :)

Posted

oooo matko , Kinga mów mów !!! może pierwszy dzień wiosny przyniesie Brandy domek - będziemy trzymac jak zwariowani !!! ale z ogłoszenia zadzwonił ??

Posted

kinga napisał(a):
ZADZWONIŁ. :crazyeye:

Telefon. :loveu:

Macie trzymać kciuki przez najbliższych parę dni.
Mocno!!! :thumbs:

Pare dni??? Toz to sie psychicznie wykonczyc przyjdzie !!

Posted

Natalisko napisał(a):
Pare dni??? Toz to sie psychicznie wykonczyc przyjdzie !!

Nie szkodzi, będziemy trzymać dzień i noc (na noc przylepimy paluchy lepcem, żeby mieć pewność :evil_lol:). Brandy, kochana, musisz trafić do wspaniałego domku :lol:.

Posted

Brandy poooojeeeechaaałaaaaaaa !!!!.......

:cunao::cunao::cunao:

Pani przyjechała po nią z Gdańska, ja się wyrwałam z pracy pod pretekstem Bardzo Ważnej Rzeczy Do Załatwienia - i spotkałyśmy się w schronisku.

Jezu, jaka to cudna suka :loveu:.
Trochę spłoszona przymierzaniem licznych obróż, które usiłowałam dopasować jej na szyję - i nie do końca wiedziała, czy ma się cieszyć i przytulać, czy rozpłaszczyć się i grzecznie poddać... przezornie usiłowała wszystko zrobić naraz :evil_lol:.

Do samochodu wskoczyła, jakby nic innego w życiu nie robiła ;), co z Panią - obie wielbicielki suk :wink: - skwitowałyśmy krótko:
- WIADOMO, suka... :p.
Położyła się od razu grzecznie, i pojechała.

Będzie miała towarzysza życia - 4-letniego zmiksowanego sznaucera, podobno bardzo podobnego, a już z gęby jota w jotę ;). Niedawno odszedł jego wiekowy przyjaciel, i teraz sznaucer - sam - nie może się za bardzo odnaleźć w domu.

Dom sznaucerolubny :loveu:. Przy czym w szerokim tego słowa znaczeniu, bez specjalnego zwracania uwagi na czystość rasy :diabloti:.
Psy w typie od lat.

Wygląda mi na to, że wiosna zaczęła się dla Brandy dobrze :loveu:.
:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Posted

Kinga cudowne wieści - czyli Brandy mogę wykreślic z listy ogłaszania :) ciesze się bardzo - mam nadzieję że będą jakieś wieści z nowego domku :)
Teraz zadanie numer 2 - Muminek :)

Posted

no Szlufka cudo , w miare wolnej chwili zrobie jej kilka ogloszen - pewnie w poniedzialek bo w weekendy malo czasu mam :) młodziutka jest i śliczna - mam nadzieje ze szybko znajdzie domek :)

Posted

lilo napisał(a):
no Szlufka cudo , w miare wolnej chwili zrobie jej kilka ogloszen - :)

bardzo mądrze piszesz, kobieto - bardzo mądrze :ylsuper:

Posted

U Brandy wszystko ok.

W stadzie karty rozdaje ona ( Pani skomentowała: - jak to kobieta...), z kolegą rezydentem dogaduje się dobrze, a jak coś jej się nie podoba, to TŁUMACZY mu, jak ma być :diabloti: - i kolega, że ok, ok.
Jak uzna, że w swojej misce miała za malo - to przenosi się do drugiej miski :p.
Za to kolega nauczył ją szczekać, jak się coś dzieje - a mają ogrodzony hektar (!) do penetrowania.
Nie muszę chyba pisać, że znacznie bardziej ciekawi ją tzw. posesja, niż domowe pielesze ;).

Jak na dobre się ociepli, Brandy pójdzie pod nożyczki (kolega też), na razie została tylko wykąpana - i lata nadal rozczochrana jak nieboskie stworzenie :eviltong:.

Jest bardzo miłą suczynką... ale to ja wiem :p.
Ufff, jaka miła adopcja :loveu:.

Posted

lilo napisał(a):
Gufikowi ja odswiezam ogloszenia ... a Szlufka ma wątek na dogo ??

Szlufencja wątku nie ma ;-(

lilo- wstrzymaj się moze parę dni z Goofym, z tym odświeżaniem, ok? Dam znać, albo w tę, albo we wtę.

Posted

oczywiście że się wstrzymam ale nie wiem czy martwic sie czy co ...coś nie tak z Goofikiem ?? to moze założymy wątek Szlufki żeby się cioteczki zjawiały...