arabiansaneta Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Taki puszeczek na poduszkę z kokardką! Wyobrażam sobie, jak będzie wyglądał po kąpieli... Quote
leni356 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Pani z Warszawy jest zdecydowana na Przedszkolaka. To teraz czekamy na wieści Quote
lika1771 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 leni356 napisał(a):Pani z Warszawy jest zdecydowana na Przedszkolaka. To teraz czekamy na wieści Super bardzo sie ciesze Quote
leni356 Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Ja nic nie wiem, podałam kontakt na Klaudus taki jak był w ogłoszeniach Quote
Hermiona Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Piękny mięciutki pluszaczek :) Niebawem się na pewno domek objawi. Trzymam kciuki za puchatą Kuleczkę :) Quote
Avilia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Nr tel jest do mnie.Pani z Warszawy dzwoniła,ale niestety zrezygnowała po tym jak się dowiedziała,że chłopak jest na Śląsku. Quote
Avilia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Olena84 napisał(a):A transportu nie chciala? Pani chciała najpierw psiaka na żywo zobaczyć. Quote
fizia Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Jaki On cudny! Szkoda, ze Pani zrezygnowała, bo transport z pewnością udałoby się załatwić... Quote
Klaudus__ Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Kontakt nie był do mnie,ale do Avilii. Jest szansa na domek dla chłopaka,ale Pani która jest w 100% zdecydowana na chłopaka została poinformowana,że chłopak będzie zaszczepiony, odrobaczony, z książeczką - full wypas... Niestety nie stać mnie na to - za dużo już wszystkiego się nazbierało... Może byłby ktoś w stanie zrobić choć bazarek na chłopaka? Nie jestem w stanie pokryć szczepień i odrobaczania... Quote
quatro Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 w jakim Przedszkolak jest mniej więcej wieku? Quote
leni356 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Klaudus__']Kontakt nie był do mnie,ale do Avilii. Jest szansa na domek dla chłopaka,ale Pani która jest w 100% zdecydowana na chłopaka została poinformowana,że chłopak będzie zaszczepiony, odrobaczony, z książeczką - full wypas... Niestety nie stać mnie na to - za dużo już wszystkiego się nazbierało... Może byłby ktoś w stanie zrobić choć bazarek na chłopaka? Nie jestem w stanie pokryć szczepień i odrobaczania... Bzdura, tej pani się coś pokręciło albo sama usiłowała coś wymusić. Pani dzwoniła o innego psa kudłatego, który był przeze mnie odrobaczony i wykastrowany, ale nie miał szczepień, więc i tak musiałaby za nie zapłacić. Ale on już znalazł dom, więc podesłałam jej zdjęcia Przedszkolaka i podałam namiar który był w ogłoszeniu. O procedurach adopcyjnych została powiadomiona, zgadzała się na wizyty przed i po. Ale nikt nie obiecywał jej psa "ful wypas" :roll: Nie wiem co jest z ludźmi :shake: Quote
diana79 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 przyzwyczaili się ludzie że dostają psa gratis + wszystkie szczepienia, sterylka i transport do domu za darmo... Quote
leni356 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 diana79 napisał(a):przyzwyczaili się ludzie że dostają psa gratis + wszystkie szczepienia, sterylka i transport do domu za darmo... No właśnie nie do końca, przecież zawsze mówimy o zwrocie kosztów. Skarpeta kudłaczy nigdy by nie miała szans funkcjonować. Ja jestem przeciwnikiem wydawania psa za darmo, no chyba że ktoś nie ma, a jest ciepłym i kochającym domkiem. Nie wiem, może część ludzi oczekuje za darmo Quote
Olena84 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Chyba chodzi o to, ze jesli pani nie ma na odrobaczenie, to moze po jakism czasie oddac psa bo nie bedzie jej stac Quote
diana79 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 ale co jest z przedszkolakiem czy ona ma już dom? miałam o niego zapytanie, odesłałam panią pod numery wskazane w ogłoszeniu i pani mi odpisała że już adopcja jest nie aktualna, to było parę dni temu Quote
Recommended Posts