Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kontakt nie był do mnie,ale do Avilii.
Jest szansa na domek dla chłopaka,ale Pani która jest w 100% zdecydowana na chłopaka została poinformowana,że chłopak będzie zaszczepiony, odrobaczony, z książeczką - full wypas...
Niestety nie stać mnie na to - za dużo już wszystkiego się nazbierało...
Może byłby ktoś w stanie zrobić choć bazarek na chłopaka?
Nie jestem w stanie pokryć szczepień i odrobaczania...

Posted

[quote name='Klaudus__']Kontakt nie był do mnie,ale do Avilii.
Jest szansa na domek dla chłopaka,ale Pani która jest w 100% zdecydowana na chłopaka została poinformowana,że chłopak będzie zaszczepiony, odrobaczony, z książeczką - full wypas...
Niestety nie stać mnie na to - za dużo już wszystkiego się nazbierało...
Może byłby ktoś w stanie zrobić choć bazarek na chłopaka?
Nie jestem w stanie pokryć szczepień i odrobaczania...

Bzdura, tej pani się coś pokręciło albo sama usiłowała coś wymusić. Pani dzwoniła o innego psa kudłatego, który był przeze mnie odrobaczony i wykastrowany, ale nie miał szczepień, więc i tak musiałaby za nie zapłacić. Ale on już znalazł dom, więc podesłałam jej zdjęcia Przedszkolaka i podałam namiar który był w ogłoszeniu. O procedurach adopcyjnych została powiadomiona, zgadzała się na wizyty przed i po. Ale nikt nie obiecywał jej psa "ful wypas" :roll: Nie wiem co jest z ludźmi :shake:

Posted

diana79 napisał(a):
przyzwyczaili się ludzie że dostają psa gratis + wszystkie szczepienia, sterylka i transport do domu za darmo...

No właśnie nie do końca, przecież zawsze mówimy o zwrocie kosztów. Skarpeta kudłaczy nigdy by nie miała szans funkcjonować. Ja jestem przeciwnikiem wydawania psa za darmo, no chyba że ktoś nie ma, a jest ciepłym i kochającym domkiem. Nie wiem, może część ludzi oczekuje za darmo

Posted

ale co jest z przedszkolakiem czy ona ma już dom?
miałam o niego zapytanie, odesłałam panią pod numery wskazane w ogłoszeniu i pani mi odpisała że już adopcja jest nie aktualna, to było parę dni temu