Ulaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Kiedy miałabym po nią jechać? Muszę załatwić auto, dzisiaj chyba się uda. Kumpel ma na gaz, więc jakoś damy radę... Quote
majafaja Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 we mnie to juz wszystko k.......... ROśNIE ZE ZłOśCI!!! Quote
Moriaaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Rzmawiałam z wetka...trzeba czekać na wyniki..nie wiem kiedy Ania zawiozła wyniki,czy wczoraj czy dzisiaj...nie moge się do niej dodzwonić...:( Ulaaa a czy jutro mogłabyś??...bo nie wiem czy dzisiaj się uda..:roll: Quote
Ulaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Moriaaa napisał(a):Rzmawiałam z wetka...trzeba czekać na wyniki..nie wiem kiedy Ania zawiozła wyniki,czy wczoraj czy dzisiaj...nie moge się do niej dodzwonić...:( Ulaaa a czy jutro mogłabyś??...bo nie wiem czy dzisiaj się uda..:roll: Jutro nawet bardziej mi pasuje. Z tym, że w niedziele może być problem z dostępem do weta, jakby co. Quote
Moriaaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 No...dobcie można zabierać:) Jutro Ulaa wszyscy będą na Ciebie w schronie czekać:) Niestety z moją kruszynką się nie udało:( Quote
andzia69 Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 no to chwała Bogu!!!!!:multi::multi::multi: Quote
majafaja Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 to jak? o której jutro przed schronem? kurcze, ja jutro bede chyba u siebie miała staffika, więc nie będę mogła przyjść, szkoda, bardzo mi przykro.... Quote
Ulaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Kur... ka blada. Wyniknął mały problem, coś z samochodem. Będziemy mogli wyjechać dopiero ok 14:00 więc ktoś bdzie musiał z suńką przeczekać te 2 godziny :razz: Złośliwość rzeczy martwych... A tak poza tym wszystko bez zmian, kotka też weźmiemy, ale lepiej żeby również ktoś czekał z nim pod schronem. Zawieziemy go do Krakowa do tej pani - bez problemu :cool3: Quote
majafaja Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 no to swietnie!! z tego co ja wiem, niema obaw - sunia pojdzie na piffko z koleżankami :P schron otwarty do drugiej, wiec tam raczej nie beda czekac... Quote
Ulaa Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 No to rewelacja! Mam nadzieję, że się pomieścimy w autku... Aha, czy jest szansa, żeby ktoś dołożył nam do paliwka:oops:? To będzie conajmniej 500 km, a że kolega ma gaz, więc nie wyjdzie drogo - ale dla mnie te 100zł to dużo:oops:... Leki dla mojej Abry na miesiąc :modla: Przepraszam, że o to proszę, ale nie mam wyjścia...:oops: Quote
Aggie Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 a moze być po 20stym? wróce z urlopu to ci dorzuce na to paliwko jakiś grosz. Na priv poproszę konto Quote
majafaja Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 dziś wielki dzień... !!! spędziliście mi dzisiaj sen z powiek!!!! :) Quote
Moriaaa Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Ulaa,spokjnie,przetrzymamy dobkę..tylko czy na pewno dojedziecie????...bo jeśli coś z samochodem:roll:...my nie będziemy miały gdzie jej przetrzymać gdyby coś się posypało... Quote
Ulaa Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Jasne, że napewno :cool3: tylko umówmy sie konkretnie w jaimś miejscu po jej odbiór. Nie znam Łodzi i najlepiej gdzieś nie w centrum :roll: Quote
Moriaaa Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Będziemy czekać u katya(dzieki Ci cioteczko za zaproszenie):loveu: Quote
bira Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Jest chętna osoba do adopcji dobki: [quote name='"mardor04"']Witam prosze was o szybki kontakt jestem sklonna wzasc ta sunie okolo roku temu adoptowalam z krakowa sunie (myszke) niw wiem czy ktos mnie kojazy bo sprawa byla dosc glosna niestety pies byl w oplakanym stanie jak go bralam i nie dala rady! wiem ze trudno jest znalezc dom dla takiej psinki i wlasnie dlatego takie wybieram nie byloby problemu z transportem jednak nie jestem pewna czy byla bym w stanie pokryc calosciowo leczenie suni prosze o pilny kontakt 0502509419 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=16912&highlight=ksera to jest stronka o mnie i o suni ktora wzielam podaje ja bo nie chce zeby ktos pomyslal ze jestem jakas oszustka POZDRAWIAM Przekopiowałam z forum o dobermanach Quote
Ulaa Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 OK, już wszystko jasne :) POWODZENIA nam wszystkim... Quote
andzia69 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 oj !!! ależ by było piknie jakby mała trafiła już docelowo :multi::multi::multi: Quote
katya Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Dobcia chwilowo u mnie. Wzięła się za gryzienie oskarkowego ucha, je i pije ;) Quote
majafaja Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 tak tak, dzwoniłam :) Pani jest zainetersowana, raczej, tylko ona chce ratować psiaki! najchetniej by wziela jakiegos w zlym stanie:) no sunia swietna, przeslodka;) ja kocham dobermany! ladnie na smycze chodzi, lubi drapanko po gardziołkiem, troch smutniasta sie tala, jak wsiadałam do samochodu, ale nie iwedziala ze nowa super panci tymczasowa jedzie:) Quote
majafaja Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 no i tu takie nieladne na nodze.... Quote
katya Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Dobcia już pojechała z Ulą :) Pewnie niedługo będą w domku ... :) Quote
Recommended Posts