Jump to content
Dogomania

Schorowana DOBCIA juz zdrowa!! :) u UUUliii do końca swoich dni:))))

Recommended Posts

• Replies 570
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekam czekam ... i ma przyjechać ŻYWA!!!! Obojętne w jakim stanie ale ŻYWA!!!!!

bosze, czemu tak jest :placz::placz: czemu tak starsznie nie chcą wydawać tych psów?? przecież to zapalenie łatwiej byłoby wyleczyć w domu... Mam świetną lecznicę, gdzie zajmują się gratis bidkami bezdomnymi i schroniskowymi...

W domu miałaby ciepło, czysto i spokój... Czemu oni tego nie rozumieją :placz:

DO GAZU TAKICH SKUR............. :angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

proszę Ulaa, Ci ludzi są porąbani !!! ja chciałam tam chodzić, pomagać...ale to jest beznadzieja!!! masakra co oni tam wyprawiają i jak się zachowują....

z dziewczynami nie mogę złapać kontaktu, nie wiem co i jak.. dzis jest schron chyba do 18 otwarty, moze do 16 , nie wiem :( :(:(:(

a już tyle czasu temu mówiłam,że jest źle ;( wątek założylam w poniedziałek... a tu już o tyle ogrzej! w ciągu 3 dni :(:(

Posted

ULAA!! dzis jej nie dadza, pobrali jej próbki na nosówke.... jutro będzie wiadomo rano, powwiemy, ze idzie do domu bez psów - bo Ty nie masz innych psiaków??? czy masz?? bo jęsli masz a ona ma nosówke, to doopa :(

Posted

Dorosły, zdrowy i nie osłabiony pies, szczepiony co roku, nosówką się nie zarazi. Zresztą mamy na tyle dużo miejsca, że moje suńki nie muszą kontaktować się z nią :roll:

Ciężko będzie znaleść dom bez psów... jak ktoś lubi psy, to zwykle ma swoje.... A jak ktoś nie lubi i nie ma doświadczenia, to chyba bez sensu obarczać go chorą psiną na siłę...

Majafaja, a może by ją wykupić? jak myślisz, dałoby się? Bo jeśli tak szybko jej się pogarsza i nie reaguje, to możemy jej więcej nie zobaczyć :placz:

Posted

ci weci to ci sami ze schronu...........

jesteśmy skazani na łaskę i niełaskę ludzi ze schronu :(:(:(:( ....
to cała prawda, wydadzą... lub nie :( trzeba czekać do jutra

Posted

Myślę że dobkę uda się jednak wyciągnąć...jutro będzie wymaz...trzymajcie kciuki:)
Ulaaa...gdzie jest ten Chrzanów bo znalazłam na mapie kilka...a trzeba będzie ją Ci jakoś doweźć...jęsli jutro zapadnie pozytywna decyzja,dowiozę do Ciebie dziewczynkę,tylko będę miała prośbę o zbiórkę na benzyne...ale czekamy do jutra.

Posted

Chrzanów jest dokładnie w połowie między Krakowem a Katowicami przy A4. Łatwy dojazd, z Łodzi jest fajna droga. Jeśli byłby problem z transportem to też mogę coś pokombinować.

Posted

podnoszę.......
jak tylko będzie wiadomo, czy sunia nie ma nosówki to będziecie ja mogli wziąść????
Jak wam nie będą chcieli wydać to postraszcie może telewizją :( czasem to działa...tylko kurcze zeby u nich nie wywolało odwrotnego skutku :/

Posted

Ja też trzymam kciuki suńko.
Moriaaa i pytanie do Ciebie, czy gdybyś wiozła sunię do Chrzanowa, wzięłabyś też kotkę perską? Jest dla niej dom w Krakowie.

Posted

Na razie nic jeszcze nie wiadomo...nie mogę się dodzwonic...
Jak tylko będą jakieś wieści,napiszę...
Ulaaa,czy ty będziesz mogła przyjechać po niunie???
U mnie TZ kręci nosem..co weekend jakieś psiurki wozimy.:roll: