Sarunia-Niunia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ciekawe, co u Lusi??? Dlaczego nie ma żadnych wiadomości... Przytulanki Lusiu:):):) Quote
kinga_kinga7 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Sarunia-Niunia napisał(a):Ciekawe, co u Lusi??? Dlaczego nie ma żadnych wiadomości Lusia ma się świetnie:) dzwoniłam do tymczasowej opiekunki Lusi,była na długim spacerku z psiakami,wybiegała się..:) Quote
animalon Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 :Cool!:wielkie buziaczki dla Lusieńki .... cudownej , maleńkiej Quote
Sarunia-Niunia Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Lusiu! Tak tu u Ciebie pusto Maleńka... Co u Ciebie?... Mizianka i buziaczki Słoneczko.... Quote
kinga_kinga7 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 wczoraj rozmawiałam z Panią Lusieńki,wszystko jest ok,Lusia ma nowego kumpla bawią się razem,jest bardzo mądra,delikatna i po prostu wspaniała poprawy z oczkiem niestety nie ma.. Quote
Sarunia-Niunia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Najważniejsze, że ma domek, kolegę i jest szczęśliwa w swoim ciemnym świecie... Mnóstwo przytulasków dla Malutkiej:calus::glaszcze::calus:... Quote
Kocurek Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Czyli Lusia zostaje u tej pani na stale? Miziam Lusienko:) Quote
kinga_kinga7 Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Kocurek napisał(a):Czyli Lusia zostaje u tej pani na stale? Miziam Lusienko:) ja myślę,że już zostanie..domki nie dzwonią,Lusia już tu wie,gdzie co jest,problemów z nią nie ma,jest bardzo grzeczna:) Quote
Sarunia-Niunia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Kochana, mądra Lusieńka! Podziękowania z całego serca dla Pani, która dała Lusi domek! Wszystkiego dobrego:):):)... Quote
Isadora7 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Lusieńko może się z tobą umówię :):):) mieszkasz w Warszawie :) Quote
kinga_kinga7 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Isadora7 napisał(a):Lusieńko może się z tobą umówię :):):) mieszkasz w Warszawie :) Lusia jest w Radzyniu,a nie w Warszawie..:crazyeye: Jest nią zainteresowany domek,Pan miał już jamniczka i bardzo spodobała mu się Lusia,wczoraj miał przyjechać,zobaczyć i porozmawiać,zaraz będę dzwonić do Pani Lusi i zapytam:loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Kocurek napisał(a):To czekamy na wiesci:) chyba już po tytule każdy się domyślił:razz: Lusia zamieszkała w Warszawie z bardzo miłą i sympatyczną rodzinką oraz 9 letnią jamniczką:multi::multi::multi: powodzenia Lusieńko Quote
Kocurek Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Cudne nowiny,a czy bedzie jakis kontakt z nowa rodzinka?Fajnie by bylo:) Quote
Isadora7 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 [quote name='Isadora7']Lusieńko może się z tobą umówię :):):) mieszkasz w Warszawie :) [quote name='kinga_kinga7']Lusia jest w Radzyniu,a nie w Warszawie..:crazyeye: [...]/QUOTE] [quote name='kinga_kinga7']chyba już po tytule każdy się domyślił:razz: Lusia zamieszkała w Warszawie z bardzo miłą i sympatyczną rodzinką oraz 9 letnią jamniczką:multi::multi::multi: powodzenia Lusieńko Piszac wiedziałam, rozmawiamy z domkiem Lusi od paru dni :) Lusiu samych już tylko dobrych dni psino. Quote
kinga_kinga7 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 [quote name='Isadora7'][quote name='kinga_kinga7']Lusia jest w Radzyniu,a nie w Warszawie..:crazyeye: [...]/QUOTE] Piszac wiedziałam, rozmawiamy z domkiem Lusi od paru dni :) Lusiu samych już tylko dobrych dni psino. naprawdę:crazyeye:??? Quote
kinga_kinga7 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Isadora7 napisał(a):hehehe najwążniejsze że sunia w domu :) tak Isadorko:):) Quote
cavani Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Jakie wspaniałe wieści!!! Wszystkiego dobrego maleńka! Quote
Sarunia-Niunia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Super wieści! Lusieńka ma domek! Hurra...:bigcool::klacz::ylsuper::Cool!:!!! Tak bardzo kibicowałam Maleńkiej! Bardzo, bardzo się cieszę!!! Quote
Isadora7 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Uwaga, uwaga proszę wstrzymać oddech.... lecą informacje z Nowego Domku Lusi... Quote
Recommended Posts