Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mogę się dodzwonić do dr,ale uruchomiłam kontakty w celu umówienia wizyty,właśnie czekam na tel.kiedy ona będzie:laugh2_2::laugh2_2:rozmawiałam też z Panią u której Lusia przebywa,jest jak najbardziej za tą konsultacją i też uruchomi swoje kontakty!! Oby tylko diagnoza była dobra,że drugie oczko można uratować

Posted

[quote name='Energy']Dopiero zobaczyłam wątek malutkiej.
Dr Balicki z Głębokiej to najlepszy psi okulista w Lublinie.[/QUOTE]

włąśnie do niego umawiamy wizytę,ale dzięki i zaglądaj do nas!!

Posted

[quote name='kinga_kinga7']włąśnie do niego umawiamy wizytę,ale dzięki i zaglądaj do nas!![/QUOTE]

To super, mam nadzieję, że malutka będzie widziała, oby.
Będę zaglądać:lol:

Nie doczytałam jak to się stało, że tamto oczko było zranione? Ktoś to zrobił celowo?

Posted

[quote name='kinga_kinga7']nie wiem,czy celowo..prawe oczko miała mechanicznie zranione -żywcem przekłute:mad:[/QUOTE]

Biedna maleńka:-(ludzie są nienormalni:angryy:
Dobrze, że jest bezpieczna:lol:

Posted

[quote name='Energy']Dopiero zobaczyłam wątek malutkiej.
Dr Balicki z Głębokiej to najlepszy psi okulista w Lublinie.[/QUOTE]

Tak ma bardzo dobrą opinię-podając tu namiary najpierw poszukałam opinii w internecie-wykłada na UP,jest znany za granicą.Wyciąga psy ze skrajnych przypadków,przeprowadza bardzo trudne operacje-warto spróbować-może się uda.Nie mogę więcej pomóc,ponieważ jestem z dolnośląskiego.

Posted

[quote name='Anula']Tak ma bardzo dobrą opinię-podając tu namiary najpierw poszukałam opinii w internecie-wykłada na UP,jest znany za granicą.Wyciąga psy ze skrajnych przypadków,przeprowadza bardzo trudne operacje-warto spróbować-może się uda.Nie mogę więcej pomóc,ponieważ jestem z dolnośląskiego.[/QUOTE]

wielkie dzięki, zobacz odległość nie stanowi przeszkód i tak weszłaś na wątek malutkiej i już jej pomogłaś, teraz podnoś watek do góry i trzymaj kciuki :iloveyou:

Posted

[quote name='kinga_kinga7']wielkie dzięki, zobacz odległość nie stanowi przeszkód i tak weszłaś na wątek malutkiej i już jej pomogłaś, teraz podnoś watek do góry i trzymaj kciuki :iloveyou:[/QUOTE]
Tak teraz tylko mi pozostało podnosić i trzymać mocno,mocno kciuki.

Posted

Super, że się ruszyło w sprawie niuni, czyli dopiero będzie wiadomo kiedy wizyta ? Oby się udało jak najszybciej, wierzę że Lusia jeszcze zobaczy trawkę :)

Posted

też tak myślę, czekam cały czas na wiadomość kiedy będzie wizyta, ja chciałam jechać z nią w tą sobotę, ale zależy kiedy doktor będzie miał dyżur. Jak tylko coś będę wiedziałam zaraz napiszę, więc proszę o cierpliwość, chociaż u mnie jest nerwowo!!! ALE JESTEM DOBREJ MYŚLI:multi:

Posted

[quote name='kinga_kinga7']nie wiem,czy celowo..prawe oczko miała mechanicznie zranione -żywcem przekłute:mad:[/QUOTE]

ludzie sa gorsi od zwierzat...podnosze Lusie i sciskam malenstwo