kinga_kinga7 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 nikt nie zagląda..w sobotę będę piękne zdjęcia,ogłoszenia i super domek się znajdzie:) w górę Lusia Quote
kinga_kinga7 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Lusia - bardzo prosi o odwiedzinki:evil_lol: tak sobie myślę, że może niuńkę przebadać jeszcze gdzieś dalej okulistycznie, może dałoby się uratować chociaż to drugie oczko. Może słyszał ktoś o dobrym okuliście? Quote
yuki Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Kinga ja myślę, że należy ją jeszcze przebadać i u dwóch innych lekarzy, może jest jeszcze szansa na to, że będzie widzieć. Lusia na pierwszą ! Quote
kinga_kinga7 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='yuki']Kinga ja myślę, że należy ją jeszcze przebadać i u dwóch innych lekarzy, może jest jeszcze szansa na to, że będzie widzieć. Lusia na pierwszą ![/QUOTE] kurcze,ale musicie mi podpowiedzieć,gdzie z nią uderzyć-najlepszy specjalista,dobry sprzęt.. Quote
yuki Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Kurcze to w ogóle nie sa moje strony, nie wiem nic o tamtejszych lekarzach ;/ może któraś z dziewczyn coś doradzi .... Quote
kinga_kinga7 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='yuki']Kurcze to w ogóle nie sa moje strony, nie wiem nic o tamtejszych lekarzach ;/ może któraś z dziewczyn coś doradzi ....[/QUOTE] to poczekamy,może ktoś wejdzie,doradzi..:) Quote
Anula Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Wyczytałam na weterynarii,że jest Klinika okulistyczna bardzo dobra w Lublinie.Mają dobry sprzęt dobrych okulistów.Może tam uderzyć albo Warszawa. Quote
kinga_kinga7 Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 [quote name='Anula']Wyczytałam na weterynarii,że jest Klinika okulistyczna bardzo dobra w Lublinie.Mają dobry sprzęt dobrych okulistów.Może tam uderzyć albo Warszawa.[/QUOTE] a jaka to klinika? Lublin to ok 75km ode mnie,mogłabym spróbować,tylko proszę o konkrety? Quote
jostel5 Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Lublin jest podobno dobry. Trzeba tylko poszukać konkretnego specjalisty,który zdiagnozuje psiaka. Quote
kinga_kinga7 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Witamy z rana wszystkich,którzy zaglądają do Lusi:) Quote
kinga_kinga7 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 niedługo Lusiu sobota i się zobaczymy:):) Quote
yuki Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 I co żadna Ciotka nie wie o zaufanym lekarzu ? Quote
KateBono Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='kinga_kinga7'].................... Może słyszał ktoś o dobrym okuliście?[/QUOTE] Dobry okulista to dr Garncarz z Warszawy, operował nam Gufiaka Quote
kinga_kinga7 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 a z Lublina co myślicie o tych,bo dostałam namiary: [FONT=Arial]Akademia Rolnicza, Katedra i Klinika Chirurgii Zwierząt, ul.Głęboka 30 [/FONT][FONT=Arial]Specjalistyczna Przychodnia Weterynaryjna TEST ul Jana Sawy 5/8a[/FONT] Quote
Anula Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 [quote name='kinga_kinga7']a jaka to klinika? Lublin to ok 75km ode mnie,mogłabym spróbować,tylko proszę o konkrety?[/QUOTE] A więc tak zdobyłam trochę informacji: Katedra i Klinika Chirurgii Zwierząt WMW Up Lublin ul.Głęboka 30 dr.hab.Ireneusz Balicki tel:81 445 61 57 super specjalista od okulistyki W tej samej klinice: dr.hab.Jacek Madany tel:81 445 61 84 super specjalista od okulistyki Pet-Vet-Usługi Weterynaryjne Warszawa ul.Grupy AK-Północ 2/u10 dr.Jacek Garncarz tel:22 85 88 062 znany specjalista-okulista na forum dogomanii Okulistyka Małych Zwierząt Warszawa ul.Hawajska 16 (Ursynów) dr.n.wet.Przemysław K.Bryła tel:22 644 91 28 dobrze wyposażona Lecznica do badania oczów Uważam,że trzeba dać szansę maluchowi i to jak najszybciej,ponieważ przed nim jeszcze baaardzo długie życie-może uda się chociaż jedno oczko uratować.Trzymaj się maluszku. Quote
kinga_kinga7 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Anula']A więc tak zdobyłam trochę informacji: Katedra i Klinika Chirurgii Zwierząt WMW Up Lublin ul.Głęboka 30 dr.hab.Ireneusz Balicki tel:81 445 61 57 super specjalista od okulistyki W tej samej klinice: dr.hab.Jacek Madany tel:81 445 61 84 super specjalista od okulistyki Pet-Vet-Usługi Weterynaryjne Warszawa ul.Grupy AK-Północ 2/u10 dr.Jacek Garncarz tel:22 85 88 062 znany specjalista-okulista na forum dogomanii Okulistyka Małych Zwierząt Warszawa ul.Hawajska 16 (Ursynów) dr.n.wet.Przemysław K.Bryła tel:22 644 91 28 dobrze wyposażona Lecznica do badania oczów Uważam,że trzeba dać szansę maluchowi i to jak najszybciej,ponieważ przed nim jeszcze baaardzo długie życie-może uda się chociaż jedno oczko uratować.Trzymaj się maluszku.[/QUOTE] dziękuje Anula!:) Quote
yuki Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 O Anula :) wielkie dzięki, to teraz Lusie pod pachę i po lekarza trzeba pobiegać, może jest jeszcze jakaś szansa im szybciej tym lepiej :) Quote
kinga_kinga7 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 ok! dzięki spróbuję najpierw Lublin ogarnąć, dzisiaj będę dzwonić, żeby małą umówić na wizytę i się na wątku odezwę. serdeczne dzięki dla wszystkich wspierających Quote
jostel5 Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Słyszałam bardzo wiele razy same superlatywy na temat doktora Garncarza...:) Kinia,a pieniądze skąd??? Quote
Recommended Posts