Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 208
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lusia - bardzo prosi o odwiedzinki:evil_lol: tak sobie myślę, że może niuńkę przebadać jeszcze gdzieś dalej okulistycznie, może dałoby się uratować chociaż to drugie oczko. Może słyszał ktoś o dobrym okuliście?

Posted

Kinga ja myślę, że należy ją jeszcze przebadać i u dwóch innych lekarzy, może jest jeszcze szansa na to, że będzie widzieć. Lusia na pierwszą !

Posted

[quote name='yuki']Kinga ja myślę, że należy ją jeszcze przebadać i u dwóch innych lekarzy, może jest jeszcze szansa na to, że będzie widzieć. Lusia na pierwszą ![/QUOTE]

kurcze,ale musicie mi podpowiedzieć,gdzie z nią uderzyć-najlepszy specjalista,dobry sprzęt..

Posted

[quote name='yuki']Kurcze to w ogóle nie sa moje strony, nie wiem nic o tamtejszych lekarzach ;/ może któraś z dziewczyn coś doradzi ....[/QUOTE]

to poczekamy,może ktoś wejdzie,doradzi..:)

Posted

Wyczytałam na weterynarii,że jest Klinika okulistyczna bardzo dobra w Lublinie.Mają dobry sprzęt dobrych okulistów.Może tam uderzyć albo Warszawa.

Posted

[quote name='Anula']Wyczytałam na weterynarii,że jest Klinika okulistyczna bardzo dobra w Lublinie.Mają dobry sprzęt dobrych okulistów.Może tam uderzyć albo Warszawa.[/QUOTE]

a jaka to klinika? Lublin to ok 75km ode mnie,mogłabym spróbować,tylko proszę o konkrety?

Posted

a z Lublina co myślicie o tych,bo dostałam namiary:
[FONT=Arial]Akademia Rolnicza, Katedra i Klinika Chirurgii Zwierząt, ul.Głęboka 30

[/FONT][FONT=Arial]Specjalistyczna Przychodnia Weterynaryjna TEST ul Jana Sawy 5/8a[/FONT]

Posted

[quote name='kinga_kinga7']a jaka to klinika? Lublin to ok 75km ode mnie,mogłabym spróbować,tylko proszę o konkrety?[/QUOTE]

A więc tak zdobyłam trochę informacji:

Katedra i Klinika Chirurgii Zwierząt WMW Up
Lublin
ul.Głęboka 30
dr.hab.Ireneusz Balicki
tel:81 445 61 57
super specjalista od okulistyki

W tej samej klinice:
dr.hab.Jacek Madany
tel:81 445 61 84

Pet-Vet-Usługi Weterynaryjne
Warszawa
ul.Grupy AK-Północ 2/u10
dr.Jacek Garncarz
tel:22 85 88 062
znany specjalista-okulista na forum dogomanii

Okulistyka Małych Zwierząt
Warszawa
ul.Hawajska 16 (Ursynów)
dr.n.wet.Przemysław K.Bryła
tel:22 644 91 28
dobrze wyposażona Lecznica do badania oczów

Uważam,że trzeba dać szansę maluchowi i to jak najszybciej,ponieważ przed nim jeszcze baaardzo długie życie-może uda się chociaż jedno oczko uratować.Trzymaj się maluszku.

Posted

[quote name='Anula']A więc tak zdobyłam trochę informacji:

Katedra i Klinika Chirurgii Zwierząt WMW Up
Lublin
ul.Głęboka 30
dr.hab.Ireneusz Balicki
tel:81 445 61 57

W tej samej klinice:
dr.hab.Jacek Madany
tel:81 445 61 84

Pet-Vet-Usługi Weterynaryjne
Warszawa
ul.Grupy AK-Północ 2/u10
dr.Jacek Garncarz
tel:22 85 88 062
znany specjalista-okulista na forum dogomanii

Okulistyka Małych Zwierząt
Warszawa
ul.Hawajska 16 (Ursynów)
dr.n.wet.Przemysław K.Bryła
tel:22 644 91 28
dobrze wyposażona Lecznica do badania oczów

Uważam,że trzeba dać szansę maluchowi i to jak najszybciej,ponieważ przed nim jeszcze baaardzo długie życie-może uda się chociaż jedno oczko uratować.Trzymaj się maluszku.[/QUOTE]

dziękuje Anula!:)

Posted

O Anula :) wielkie dzięki, to teraz Lusie pod pachę i po lekarza trzeba pobiegać, może jest jeszcze jakaś szansa im szybciej tym lepiej :)